Kızlar geçen sene üniversitede çok iyi bi erkekle tanıştım diğer erkeklere hiç benzemiyordu bana asla diğer erkekler gibi yaklaşmadı niyetini belli etti ama bilirsiniz işte öyle yakın davranmadı el kol şakaları yanağımı sıkmaya çalışma gibi hareketleri yoktu gayet efendi görünüyordu bende ona güvendim sıkıntı benden önce 4 yıllık bi ilişkisinin olmasıydı ya unutamamışsa diyordum çünkü lise aklıyla bile evlenmeyi düşündüğünü yüzük taktıklarını ve ailelerin tanıştığını anlatmıştı bana bi faciayla bitmiş gerçi kızın aldatmasıyla...çok düşündüm ama zaman geçtikçe onun bu dürüst tavırlarından etkilenmeye başladım yaz tatillerinde sabaha kadar kameradan konuşmalar falan en sonunda çıktık...sonra birden değişti o beni asla üzmeyen kırmayan çocuk bi anda sorunlarım var demeye başladı her buluşmamızı ben ayarlar oldum ben onun ayağına gittim ve doğru söylediğine eminim zor zamanlarında yanında olmaya çalıştım ama bu beni yavaştan tüketmeye başladı telefon kullanmayı sevmediğini ilk başta söylemişti ama çıkmadan önceki o sabaha kadar konuşmalar çıktıktan sonra günde bir yada iki mesaja düştü dışarı çıkarken arkadaşlarımla onu arayıp sende gelsene demeyi düşünürken hiç bi zaman telefonlarım açılmadı ve birden yok olmaya başladı telefonla ona ulaşamayınca evine gittim ve 3 gündür eve uğramadığını söyledi arkadaşları gelince oturup konuştuk tamam dedim bi sorunun varsa ben burdayım anlat bana geçiştirdi sonra bu kaçışlar artmaya başladı en kötüsüde biri sevgililer gününe denk geldi bigün öncesi bana süpriz yapacağını söyleyen çocuk o gün ortadan kayboldu ben hazırlanmış bi umutla bütün gün onu bekledim ve altından başka bi sorun çıktı çoğu arkadaşım seni aldatıyo demeye başladı öyle olmadığını biliyorum beni sevdiğini gözlerinden bana dokunuşundan anlıyorum ama fazla geldi herşey şu an hayatımda ama ayrı gibiyiz eskiden meraktan delirir bi sürü mesaj atardım artık içimden gelmiyo seviyorum yinede ama mantıklı düşünmeye çalışıyorum acaba onu tamamen hayatımdan uzaklaştırıp belki daha az sevebileceğim ama daha çok mutlu olabileceğim bi ilişkiye mi başlasam?