- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
Hayırlısı olsun canım iğneden dolayı belirtiler oluşabilir onlara fazla takılma şimdiden söyliyeyimAynen öyle canım bende iğnemi oldum an itibariyle hayırlısı bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım iğneden dolayı belirtiler oluşabilir onlara fazla takılma şimdiden söyliyeyimAynen öyle canım bende iğnemi oldum an itibariyle hayırlısı bakalım![]()
Tamam canım çok sağol ara ara sancı yapıyor zaten başladıHayırlısı olsun canım iğneden dolayı belirtiler oluşabilir onlara fazla takılma şimdiden söyliyeyim![]()
Tamam canım çok sağol ara ara sancı yapıyor zaten başladı![]()
İnşallah güzel olumlu olur sonucun gelsin minnak bebişin haber ver banada dualarım seninle sende bana dua et inşallah nasip olurGüzel olur inşallah sonuçların benimde şüpheli çıktı iğneden sonra 12.günüm 17 beta
Gelsin artık benim miniğim ya çok bekletti beni çarşamba haber veririmİnşallah güzel olumlu olur sonucun gelsin minnak bebişin haber ver banada dualarım seninle sende bana dua et inşallah nasip olur![]()
Amin inşallah canım benim inşallah bu güzel ayda bayram şekerlerimiz bizimle olur inşallahGelsin artık benim miniğim ya çok bekletti beni çarşamba haber veririmederim tabi o güzel duygu en dibine kadar yaşaman dileğiyle rabbim nasip etsin sana bana anne olmak isteyen herkese
![]()
Canim perdeyi nasil gordü ultrasonda cikiyormuymusBen ilk femera kullandım olmadı bu kez doktor değiştirdim bu doktor da klomen ile başladı tedaviye. İki hap ve iğneden sonra progestan a başlattı iki tane yumurtam gelişmiş 19. Mm olmuş ama perde gördü bende o perde bebeğin yerleşeceği yerde dedi doktor iki ay bu şekilde denicez olmazsa perdeyi kaldıracak ameliyatla Allahım inşallah Murat eder ilk iğne de
Evet belli oluyo. Bu doktor ile ilk denememiz zaten tutmazsa perde için rahim filmi çekip operasyon işe yakacak.Canim perdeyi nasil gordü ultrasonda cikiyormuymus
Ben rahatim m filminde cikiyor saniyordum canim oyuzden sordum ins onemli bisey yokturda gerek kalmazEvet belli oluyo. Bu doktor ile ilk denememiz zaten tutmazsa perde için rahim filmi çekip operasyon işe yakacak.
Evet eğer tutmazsa rahim filmi çekip utereskopi yapacakBen rahatim m filminde cikiyor saniyordum canim oyuzden sordum ins onemli bisey yokturda gerek kalmaz
Hakkinda hayirlisi olsun bakalim kuzumEvet eğer tutmazsa rahim filmi çekip utereskopi yapacak
Amin canım hepimiz için inşallahHakkinda hayirlisi olsun bakalim kuzum