Lütfen morelini yüksek tut zaten lazım olan 1 tane yumurta ve oda sende var şükret ve yoluna devam et ,burayada yaz olur mu? Aret Hocadan memnun musun , rapor lu mu tedavi oluyorsun, değilse ne kadar tutuyor ücret, bilgilendirirsen çok sevinirim. Kaç yaşındasın ve kaçıncı denemen?Merhaba arkadaşlar, ben bu pazartesi günü tedavi için Aret Kamara gittim. Adetin 4. günüydü. Hoca ultrasonla baktı. 1 tane 32mm solda çatlamamış yumurta, 1 tanede sağda 16mm yumurta gördü. Doktor kan ver e2 değerin yüksekse bunu biraz daha büyütür alırız dedi. Kan sonucumda 16mm olan yumurtam dolu çıktı. Doktor klomen verdi. Salı sabah, akşam bir de dün sabah 1 tane kullandım. Dün tekrar ultrasonla baktı yumurta 18mm biraz geçiyordu. Kan tahlililerimde yüksek çıkınca hoca benim rızamla 1 tane yumurtayı cuma günü yani yarın almaya karar verdi. Dün gece 2 koldan ovitrelle iğnemi oldum. Cuma sabah 7 gibi opu için saat verdi. 1 tane yumurtayla şansımın az olduğunu biliyorum ama nedense umut ediyorum. Sonuçta diyorum iğne falan kullanmadan kendiliğinden büyümüş. Belki dolu çıkıp döllenir diyorum. Sonra umutsuzluğa kapılıyorum. Benim gibi tek yumurtası olup, döllenip çocuk sahibi olan arkadaşlar bu konuda yazarsanız sevinirim.
Benim cok yumurtam olsa da geriye 1 - 2 tane kaliyordu ve o bir tane b kalite embriyoyla Allahin izniyle hamileyim. Dediginiz gibi kaliteli bir yumurta, kalitesiz fazla yumurtadan her zaman daha iyidir. Sakın umutsuzluga dusmeyin. Hepimiz bir yumurtadan dogduk. Umutla başlayin ki devami da guzel olsunMerhaba arkadaşlar, ben bu pazartesi günü tedavi için Aret Kamara gittim. Adetin 4. günüydü. Hoca ultrasonla baktı. 1 tane 32mm solda çatlamamış yumurta, 1 tanede sağda 16mm yumurta gördü. Doktor kan ver e2 değerin yüksekse bunu biraz daha büyütür alırız dedi. Kan sonucumda 16mm olan yumurtam dolu çıktı. Doktor klomen verdi. Salı sabah, akşam bir de dün sabah 1 tane kullandım. Dün tekrar ultrasonla baktı yumurta 18mm biraz geçiyordu. Kan tahlililerimde yüksek çıkınca, hoca benim rızamla 1 tane yumurtayı cuma günü yani yarın almaya karar verdi. Dün gece 2 koldan ovitrelle iğnemi oldum. Cuma sabah 7 gibi opu için saat verdi. 1 tane yumurtayla şansımın az olduğunu biliyorum ama nedense umut ediyorum. Sonuçta diyorum iğne falan kullanmadan kendiliğinden büyümüş. Belki dolu çıkıp döllenir diyorum. Sonra umutsuzluğa kapılıyorum. Benim gibi tek yumurtası olup, döllenip çocuk sahibi olan arkadaşlar bu konuda yazarsanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Tedaviye ilk geçen sene Koç Üniversitesi Hastanesinde başladım. İlk tedavimde 2 yumurtam vardı ikisi de boş çıktı. 2. denemem de 2 yumurtam vardı 1 tanesi işleme alındı ama döllenmedi. 3. tedavimde 1 tane yumurtam vardı 19mm iken erken çatladı. Sonra kurum değiştirmeye karar verdim. Aret hocayla ilk denemem. Hastalara yaklaşımı ve desteği çok güzel benim amh düşük olduğu için onların yönlendirmesiyle İstinye Üniversitesi Hastanesinde 2000 tl karşılığı 1 hafta içinde rapor çıkartım. Aret hocaya ilk gittiğim zaman muayene ücreti ödemiştim. İlk görüşmeye kasım ayında gittim. Pazartesi günü tedaviye başladım. Benden kan tahlillerim dışında bir ücret almadılar. Her kan vermeye gittiğinizde sadece 300 lira ödüyorsunuz. İlaçlarım raporlu çıktı ama hoca bende iğne başlatmadı. Klomen verdi. klomen 83 tl civarı 2 tane ovitrelle iğnemi raporlu 85 tl verdim. Yarın önce ultrasonla bakacaklar yumurta erken çatlamamışsa 15 bin ödeme yapacağım. Durumum böyle :)Lütfen morelini yüksek tut zaten lazım olan 1 tane yumurta ve oda sende var şükret ve yoluna devam et ,burayada yaz olur mu? Aret Hocadan memnun musun , rapor lu mu tedavi oluyorsun, değilse ne kadar tutuyor ücret, bilgilendirirsen çok sevinirim. Kaç yaşındasın ve kaçıncı denemen?
Çok teşekkür ederim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza çok sevindim.Benim cok yumurtam olsa da geriye 1 - 2 tane kaliyordu ve o bir tane b kalite embriyoyla Allahin izniyle hamileyim. Dediginiz gibi kaliteli bir yumurta, kalitesiz fazla yumurtadan her zaman daha iyidir. Sakın umutsuzluga dusmeyin. Hepimiz bir yumurtadan dogduk. Umutla başlayin ki devami da guzel olsun
Muayne ücreti alıyor mu? Yoğunluk nasıl?Çok teşekkür ederim. Tedaviye ilk geçen sene Koç Üniversitesi Hastanesinde başladım. İlk tedavimde 2 yumurtam vardı ikisi de boş çıktı. 2. denemem de 2 yumurtam vardı 1 tanesi işleme alındı ama döllenmedi. 3. tedavimde 1 tane yumurtam vardı 19mm iken erken çatladı. Sonra kurum değiştirmeye karar verdim. Aret hocayla ilk denemem. Hastalara yaklaşımı ve desteği çok güzel benim amh düşük olduğu için onların yönlendirmesiyle İstinye Üniversitesi Hastanesinde 2000 tl karşılığı 1 hafta içinde rapor çıkartım. Aret hocaya ilk gittiğim zaman muayene ücreti ödemiştim. İlk görüşmeye kasım ayında gittim. Pazartesi günü tedaviye başladım. Benden kan tahlillerim dışında bir ücret almadılar. Her kan vermeye gittiğinizde sadece 300 lira ödüyorsunuz. İlaçlarım raporlu çıktı ama hoca bende iğne başlatmadı. Klomen verdi. klomen 83 tl civarı 2 tane ovitrelle iğnemi raporlu 85 tl verdim. Yarın önce ultrasonla bakacaklar yumurta erken çatlamamışsa 15 bin ödeme yapacağım. Durumum böyle :)
Tesekkur ederim Allah sizlere de nasjp etsinÇok teşekkür ederim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza çok sevindim.
Teşekkür ederim. Muayene ücreti ilk kez gittiğiniz zaman alıyorlar. Sonra tedavi için gittiğimde almadılar. Tek kötü tarafı çok kalabalık oluyor. Bekleme süreniz uzuyor.Muayne ücreti alıyor mu? Yoğunluk nasıl?
Dilerim harika sonuçlar alırsın yarın güzel haberini bekliyorum.
Ne kadardı muayne ücreti kaç gün sonraya verildi., raporlu mu yaptırdınız?Teşekkür ederim. Muayene ücreti ilk kez gittiğiniz zaman alıyorlar. Sonra tedavi için gittiğimde almadılar. Tek kötü tarafı çok kalabalık oluyor. Bekleme süreniz uzuyor.
Kasımda 1000 tl ödemiştim. Şimdi zam gelmiş olabilir. Evet raporlu yaptırıyorumNe kadardı muayne ücreti kaç gün sonraya verildi., raporlu mu yaptırdınız?
Çok teşekkür ederim. Bana umut oldunuzMerhaba, çok yakın arkadaşım bundan 10 sene önce tek yumurtayla Aret Kamarın merkezinde hamile kalmıştı. Detayları çok bilmiyorum ama o zamanlar 32 yaşındaydı ve erken menopoz riski vardı. daha sonra dogal yollarla 2.ye hamile kaldı ve şuan iki tane çocugu var. Umarım herşey gönlünce olur ve tez vakitte pozitifi görürsün.
Merhabalar arkadaşım Allah sağlıkla anne olmayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar, ben bu pazartesi günü tedavi için Aret Kamara gittim. Adetin 4. günüydü. Hoca ultrasonla baktı. 1 tane 32mm solda çatlamamış yumurta, 1 tanede sağda 16mm yumurta gördü. Doktor kan ver e2 değerin yüksekse bunu biraz daha büyütür alırız dedi. Kan sonucumda 16mm olan yumurtam dolu çıktı. Doktor klomen verdi. Salı sabah, akşam bir de dün sabah 1 tane kullandım. Dün tekrar ultrasonla baktı yumurta 18mm biraz geçiyordu. Kan tahlililerimde yüksek çıkınca, hoca benim rızamla 1 tane yumurtayı cuma günü yani yarın almaya karar verdi. Dün gece 2 koldan ovitrelle iğnemi oldum. Cuma sabah 7 gibi opu için saat verdi. 1 tane yumurtayla şansımın az olduğunu biliyorum ama nedense umut ediyorum. Sonuçta diyorum iğne falan kullanmadan kendiliğinden büyümüş. Belki dolu çıkıp döllenir diyorum. Sonra umutsuzluğa kapılıyorum. Benim gibi tek yumurtası olup, döllenip çocuk sahibi olan arkadaşlar bu konuda yazarsanız sevinirim.
Merhaba inşallah güzel haberler verirsiniz. Haklısınız sonuçta hepimiz 1 tane yumurtadan dünyaya geldik. Ama benim işlem maalesef iptal edildi. Gelişen yumurtam gerilemişti.Merhabalar arkadaşım Allah sağlıkla anne olmayı nasip etsinBenim herhangi bir sağlık problemim yokken 20 den fazla yumurta toplandı 7 tane döllendi azala azala geriye iki tane kaldı transfer yapılacak inşallah bu durum beni çok üzdü bugün doktorumla görüştüm bana tek yumurta lazım dedi haklı sonuçta
Merhaba arkadaşlar, ben bu pazartesi günü tedavi için Aret Kamara gittim. Adetin 4. günüydü. Hoca ultrasonla baktı. 1 tane 32mm solda çatlamamış yumurta, 1 tanede sağda 16mm yumurta gördü. Doktor kan ver e2 değerin yüksekse bunu biraz daha büyütür alırız dedi. Kan sonucumda 16mm olan yumurtam dolu çıktı. Doktor klomen verdi. Salı sabah, akşam bir de dün sabah 1 tane kullandım. Dün tekrar ultrasonla baktı yumurta 18mm biraz geçiyordu. Kan tahlililerimde yüksek çıkınca, hoca benim rızamla 1 tane yumurtayı cuma günü yani yarın almaya karar verdi. Dün gece 2 koldan ovitrelle iğnemi oldum. Cuma sabah 7 gibi opu için saat verdi. 1 tane yumurtayla şansımın az olduğunu biliyorum ama nedense umut ediyorum. Sonuçta diyorum iğne falan kullanmadan kendiliğinden büyümüş. Belki dolu çıkıp döllenir diyorum. Sonra umutsuzluğa kapılıyorum. Benim gibi tek yumurtası olup, döllenip çocuk sahibi olan arkadaşlar bu konuda yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim. O dediğim yumurtayı alamadık opu günü gerilemişti. Şimdi tedavi için adet zamanını bekliyorum. Aret hocanın ilk tedavimde pek rolü olmadı. Hastalara olumlu yaklaşımı güzelIns hyrlı sonuçlar alırsın nasıl iyimi aret hoca memmunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?