Merhaba arkadaşlar uzun süredir burayı takip ediyorum ancak üye değildim.yeni üye oldum çünkü içimi delip geçen bir konu var.geçen yıl ilk transferimde hamile olduğumu öğrendim sonrası daha ultrasona girmeden 6. Haftada kanamam oldu acilde ikiz gebelik haberimi aldım.sancılı bir süreçti. Sonra 11. Haftada da gece kan gölünün içinde uyandım gittim bebeklerim yine iyiydi çok şükür bir hafta ara ara devam etti ama durdu sonra.herşey güzelken rutin 21. Hafta organ kontrolü sırasında rahim ağzımın inceldiğini öğrendim 1 hafta sonra da açıklık başladı sonra dikişe alındım alttaki kese patladı vs derken diğer bebeği kurtarmaya çalıştık ben enfeksiyon kaptım safra kesem iflas etti ölümden döndüm sonuç iki meleğimi aynı kutunun içine koyup elimize verdiler.sonrası yıkım. Bu yılın başında 3. Denememizi yaptık yine tuttu.ama artık tek embiryo çünkü rahim ağzı yetmezliğim varmış.5. Haftadan sonra gelişmedi ilaçlarla düşük yaptırdılar. 1 ay sonra şans eseri bir ultrasonda tiroidimde kötü huylu nodül bulundu tiroidimin yarısı alındı.korkunç bir yıkım daha. 2-3 ay bekledim tekrar deneyelim dedik rahimde kist oluştu doktor diğer ay gel dedi diğer ay gittim bu defa yumurta erken çatladı değerlerin transfere uygun değil dendi. Yumurta baskılama iğnesi yapıldı bekledik ve bu ayın 25 inde yani dün transferim yapıldı. Benim daha kaliteli yumurtalarım olmasına rağmen 4bc olanı transfer etmişler bunu da bana transferden sonra söyledi embiryolog. Ve bugün lavaboda idrar yaptıktan sonra beyaz şeffaf bir sıvı içinde kırmızı bir nokta gibi bişey gördüm klozetin köşesinde. Benden mi geldi embiryoyu mu düşürdüm ne oldu bilmiyorum ama delirecem korkudan. Ne olur bilen varsa bana bişeyler söylesin inanın artık iyi değilim piskolojik olarak