İkinci üçüncü denemede daha iyi mi oluyorİlk transferde mi ikinci de miz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci üçüncü denemede daha iyi mi oluyorİlk transferde mi ikinci de miz?
Ben opumu oldum bugün 2.günü opudan sonra Ankara Bilkent şehir hastanesinde oluyorum raporluBen bugün 3 gundeyim sizin kaçıncı gün sizin tedablviniz nerde oluyor acaba
Hayırlı olsun çok sevindim emriyolarin inşallah sağlıklı seninle olsunBen opumu oldum bugün 2.günü opudan sonra Ankara Bilkent şehir hastanesinde oluyorum raporlu
İnanır mısın kimseyle paylaşamadım korkudan başka bir sevinç mutluluk ilkinde yumurtalarım döllenmemişti bunda 6 yumurtam toplandı 5 i döllenmiş bugün bana gelişimlerinin iyi olduğunu söylediler rabbim herkese bu duyguyu nasip eylesin dilerim hepimiz gebelik haberini alırızHayırlı olsun çok sevindim emriyolarin inşallah sağlıklı seninle olsun
Amin inşallah çok güzel haber verdin ümit.oldun bize inşallah bizim de opu sonrası yumurtalarimiz kaliteli.olurİnanır mısın kimseyle paylaşamadım korkudan başka bir sevinç mutluluk ilkinde yumurtalarım döllenmemişti bunda 6 yumurtam toplandı 5 i döllenmiş bugün bana gelişimlerinin iyi olduğunu söylediler rabbim herkese bu duyguyu nasip eylesin dilerim hepimiz gebelik haberini alırız
Aminnn olur inşallah içini ferah tut ben ilkinde çok stresliydim bunda daha pozitif oldumAmin inşallah çok güzel haber verdin ümit.oldun bize inşallah bizim de opu sonrası yumurtalarimiz kaliteli.olur
Maşallah peki doğaldan mı oldu kızınız? Amh kaçtıBen varım. Tek yumurta ile kızım 9 aylık çok şükür. Sıkma canını her şey olacağına varir. Stres yapma![]()
0.8 ile nasıl tek yumurta oldu acba çünkü çok düşük değil 0.8 acaba 008 miydi ?Tüp Bebek ile oldu. Amh en son 0.8 di
O.8 di. Önceki dönemlerde min 4 adet oluyordu. Ama son senede tek yumurta gözüktü.0.8 ile nasıl tek yumurta oldu acba çünkü çok düşük değil 0.8 acaba 008 miydi ?
Tek yumurta dolu ve kaliteli cıktı embriyo oldu bebek oldu öyle mi ? Bana da umut oldunuz. Benim amh 003 malesef benden de maksimum 1 tane çıkarsa anca o bile olmuyor çoğu kez deneyemiyorum tedavilerim iptal oluyor buyumedigi için. Nerde tedavi oldunuzO.8 di. Önceki dönemlerde min 4 adet oluyordu. Ama son senede tek yumurta gözüktü.
Benim de çıksa da dollenmiyorTek yumurta dolu ve kaliteli cıktı embriyo oldu bebek oldu öyle mi ? Bana da umut oldunuz. Benim amh 003 malesef benden de maksimum 1 tane çıkarsa anca o bile olmuyor çoğu kez deneyemiyorum tedavilerim iptal oluyor buyumedigi için. Nerde tedavi oldunuz
Ben sevlete sorsum yapıyotlar ama genetik tanılama yokmul, orda yaptırık embriyoyu mzele getirip genetik test yaptırma ihtimali olmaz mı acaba, benim dün 2 tane döllendi inşallah 5ç güne devam eder ama, belki bu olmazsa dwvlette bir kere daha dener miyim diyoru.mDevlette mi tedavi görüyorsunuz amh düşük olunca devlet hemen alıyor bende devlet Hastanesi'ne tedavi oluyorum
Evet aynen oldu çok şükür. Bursa Uludağ üniversitesinde oldum tedavimi çok memnunum.Tek yumurta dolu ve kaliteli cıktı embriyo oldu bebek oldu öyle mi ? Bana da umut oldunuz. Benim amh 003 malesef benden de maksimum 1 tane çıkarsa anca o bile olmuyor çoğu kez deneyemiyorum tedavilerim iptal oluyor buyumedigi için. Nerde tedavi oldunuz
Merhaba benim de 0.71 amh ile 3 yumurtam vardi 2si dollendi 1i 3.gun taze transfer, oburu bolunmedi tek embriyo ile transfere gittik ve cok sukur tek yumurta kizlarim geliyorTek yumurta dolu ve kaliteli cıktı embriyo oldu bebek oldu öyle mi ? Bana da umut oldunuz. Benim amh 003 malesef benden de maksimum 1 tane çıkarsa anca o bile olmuyor çoğu kez deneyemiyorum tedavilerim iptal oluyor buyumedigi için. Nerde tedavi oldunuz
Nerde tedavi gördünüz acabaMerhaba benim de 0.71 amh ile 3 yumurtam vardi 2si dollendi 1i 3.gun taze transfer, oburu bolunmedi tek embriyo ile transfere gittik ve cok sukur tek yumurta kizlarim geliyorherkes havuz yap dedi ama ben doktoruma guvendim cok sukur tekte altin yumurtayi bulduk
insallah sizin de oyle olur ben tek kursun ile surece baslayinca umutsuzdum ama Allaha cok sukur elimiz bos donmedik darisi isteyen cabalayan herkesin olsun
![]()
Benim de altın yumurtam bugün genetik teste gitti 10 güne çıkar dedilerMerhaba benim de 0.71 amh ile 3 yumurtam vardi 2si dollendi 1i 3.gun taze transfer, oburu bolunmedi tek embriyo ile transfere gittik ve cok sukur tek yumurta kizlarim geliyorherkes havuz yap dedi ama ben doktoruma guvendim cok sukur tekte altin yumurtayi bulduk
insallah sizin de oyle olur ben tek kursun ile surece baslayinca umutsuzdum ama Allaha cok sukur elimiz bos donmedik darisi isteyen cabalayan herkesin olsun
![]()
Amerikan hastanesi Cengiz hocayla tedaviyi yuruttukNerde tedavi gördünüz acaba
Guzel haberler alin insallahBenim de altın yumurtam bugün genetik teste gitti 10 güne çıkar dediler