Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döllenme zamanı geçtik canım. Benim ilk kızım hep bi hafta geri geliyordu . Bu kızım hep 4 gün önde. Ama normal gelişimi olan bi bebek. Bazen günüyle aynı bazen bakıyorum 4 gün fazla üzme kendini dr normal diyorsa öyledir. Gelişimde bi sıkıntı olsa hemen söylüyorlar merak etmeNe biliyim nette 10+0 da 4cm diyo bende 3 cm oluncs insan füsnpyo doktor normald edi ama herkesin büyük kime soruduysam. Iste hayir 9+6 diyo ama gecen hafta gittim ayni uydu satla udg bilgisi 2,3 cm di 9+1 de. Simdi satla usg uymuyo
Sata göre 10+0 dayim bugün. Ultrasona göre 9+6 diyor...10+0 sat hesabımı yoksa ultrason da çıkan haftanmi? Bnm sata Gore 11+2de 4.5cmdi doktor normal demsti bnce seninkide normaldir
Bendede bazen sata tam uyuyor bazen uymuyo geriden geliyor ama hic bu zamana kadar ileriden gitmedi. Normalmi sürekli degismesi? Yami bi uyup bi uymaması sata göre?Döllenme zamanı geçtik canım. Benim ilk kızım hep bi hafta geri geliyordu . Bu kızım hep 4 gün önde. Ama normal gelişimi olan bi bebek. Bazen günüyle aynı bazen bakıyorum 4 gün fazla üzme kendini dr normal diyorsa öyledir. Gelişimde bi sıkıntı olsa hemen söylüyorlar merak etme
Normal canım korkma . İlk kızım bi ara 2 hafta geriledi dr bana geri bebeğin gelişmiyor bişeyler dedi. Ağlamaktan eve gelemedim. Bebeğim geç döllenme olmuş benim zaten adet günümde hcg değerim falanda 11 di baya düşüktü. O nedenle geriymiş . Bu bebeğim 4 gün erken döllenmiş galiba bazen sata uyumlu bazen 4 gün önde. Dr sıkıntı Yok diyorBendede bazen sata tam uyuyor bazen uymuyo geriden geliyor ama hic bu zamana kadar ileriden gitmedi. Normalmi sürekli degismesi? Yami bi uyup bi uymaması sata göre?
Valla cok diyorsun ama ne biliyim yaKızlar daha şimdiden bunların peşine düşerseniz 40 hafta yandınız siz :) ben o haftalarda kaç cm kaç gram hiç sormazdım gelişimi gayet iyi kalp atışları düzenli derdi doktorum bu kadar. Bence bunlara takılmayın ki sorun olsa doktor söyler zaten böyle 40 hafta geçmez.
İnternette genel bilgiler yazar canım herkesin bebeğide kendi bünyeside farklıdır. Doktoruna güven bu tür şeylere takılma boşa kendine stres yapma çok erken çünkü :)Valla cok diyorsun ama ne biliyim yasu internet yüzünden iste
İnsallah normaldir ne diyim baska. Bende geriden geldigi icin takıldım :) doktor normal dedigi haldeNormal canım korkma . İlk kızım bi ara 2 hafta geriledi dr bana geri bebeğin gelişmiyor bişeyler dedi. Ağlamaktan eve gelemedim. Bebeğim geç döllenme olmuş benim zaten adet günümde hcg değerim falanda 11 di baya düşüktü. O nedenle geriymiş . Bu bebeğim 4 gün erken döllenmiş galiba bazen sata uyumlu bazen 4 gün önde. Dr sıkıntı Yok diyor
Benim boyum zaten 1,50 kocam 1,70 genetikte olabilir tabiİnternette genel bilgiler yazar canım herkesin bebeğide kendi bünyeside farklıdır. Doktoruna güven bu tür şeylere takılma boşa kendine stres yapma çok erken çünkü :)
İyi bence canm endiselenme. Bnmde ultrasona Gore 10+6cikmisti o gittiğimde arada br hafta var 1buck santm normal yani :)Sata göre 10+0 dayim bugün. Ultrasona göre 9+6 diyor...
Yani yapıyla alakalı, zaten bildiğim kadarıyla 2-3 hafta gerilikleri normal sayılıyo sende öyle bişeyde yok ki rahat ol :)Benim boyum zaten 1,50 kocam 1,70 genetikte olabilir tabi
Tamam canim cok sagolİyi bence canm endiselenme. Bnmde ultrasona Gore 10+6cikmisti o gittiğimde arada br hafta var 1buck santm normal yani :)
Ben bi kere ağlayarak gittim dr a bi tahlil sonucum kötü gibi gelmişti bana yani internet öyle diyorduİnsallah normaldir ne diyim baska. Bende geriden geldigi icin takıldım :) doktor normal dedigi halde
Sata göre 19+3 usg göre 18+3 1 hafta geriden geliyo bazen normalmiş bu drum öyle dediNe biliyim nette 10+0 da 4cm diyo bende 3 cm oluncs insan füsnpyo doktor normald edi ama herkesin büyük kime soruduysam. Iste hayir 9+6 diyo ama gecen hafta gittim ayni uydu satla udg bilgisi 2,3 cm di 9+1 de. Simdi satla usg uymuyo