Saç Rengi ve Saç Boyama 10.0 ve vital 9.5 sarı,boyamayı düşünüyorum,fikir verebilirmisiniz?(resimli)

23kbr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
40
0
36
Elazığ

Saç rengim şuan bu.
palette natural colors 10.0 ve vital 9.5 sarı aldm sizce saçımın rengini açarmı yada nasıl bir renk çıkar. boyasammı yardımcı olun lütfen :18:

cnm zemin rengin koyu olduğundan fazla açılmaz saçının rengi en fazla bal köpüğünün bir ton koyusu olur belki saçların çok güzel bence düz sarıya boyicana aralara balyaj attırsan hem daha çok yakışır hem yaşına gider karar senin

ikisini karsıtrıp boyadıgında acıkaltınsarısı karısımı olur ve saçların suan kızıl oldugu içinn turuncuya döner büyük ihtimallee evet balköpüğünden daha koyu bişi olur sanırım ...

kendi renginiz bakır kızıl gibii renk açılsa bilee kzıılıklar altından çıkacaktırrrr onun için düz renge boyanıp tekrar üzerne balyaj atabilirsiniz kuaförde olacak tabikii evde yapamasınız......

ama rengim kızıl değil turunculuk var evt ama ışık yüzünden öyle çıkmış .. başka bir foto ekleyeyim en iisi.

evt yıkandıkça bu oldu diyeblrm baştaki daha eski bu eklediğim dün çekildi

hmmm ozaman bunun üstüne boyarsan açık kumralaa falan çevirir dgerinden farklı duruyo çünkü buu ..işin daha kolay olurr ama açmak istiyorum dedin ben saana sarının gidicegni pek düşünmüyorum cnm balyaj olarak belki olur ama ten ve kaş olarak göz olarak tamamı sarı gitmez gibi sana ..

yok zaten tamamen sarı olsun istmyrm açılmasını istyrm birazcık . ,tşk ederm yorumn için

Son düzenleme:
ama rengim kızıl değil turunculuk var evt ama ışık yüzünden öyle çıkmış .. başka bir foto ekleyeyim en iisi. Eki Görüntüle 304909

bariz kızıl çıkmı diğer fotoda :26: rengin bu fotodaki gibiyse tamamını boyama cnm dore renklerle de uğraşma hiç bence küllü sarılarla ışıltı verdirirsen güzel olur saçının üst kısmında görünen bir sarı tonu var o tonda olabilir...

ama rengim kızıl değil turunculuk var evt ama ışık yüzünden öyle çıkmış .. başka bir foto ekleyeyim en iisi. Eki Görüntüle 304909

şimdi şu ilk ekledigini fotoyla bu şaçrengi aynımıki bir bak istersenn biri kızıla çalan digeri kumrala eger şaçınız bu son eklediginiz gibiyse istedigin rengi yap kolay

renkler hakkında fikrim yok ama vital güzel bir boya canım,karamel boyayalı iki ay oldu hala çok güzel ve karamel çabuk akar normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…