Aynen canim benim ya ben artik kontrol edebiliyorum biliyorum ki panik atak derin derin nefes aliyorum sonra normale dönuyorum bundan 4 sene once kontrol edemiyordumMalasef bendede arada oluyor ama baş etmeye çalışıyorum ansiyete daha yoğun bende şu aralar birde nefes alamıyorum sanki stres yaptığım zaman baş gösteriyor genelde dua ve zikirler iyi geliyor
Maalesef oyle canimValla kuzum herkesin kendine göre derdi var inan
Buna şükür canımAynen canim benim ya ben artik kontrol edebiliyorum biliyorum ki panik atak derin derin nefes aliyorum sonra normale dönuyorum bundan 4 sene once kontrol edemiyordum
Amin canim aminnnBuna şükür canım
Aa kizi uyuttuktan sonra dinlerim bendeİzzet güllü var kızlar YouTube baya iyi geliyor bana o onu dinleyin derim çok kişiyi tedavi etmiş bakış açısı çok değişik
Dinle canım çok güzel telkinler veriyor 1 haftadır dinliyorum ben düzenli kulaklıkla baya iyi geldiAa kizi uyuttuktan sonra dinlerim bende
100 okudum100 okudum
kalan; 7400
Evet tatlim şimdi bir göz attim sonra kulaklik takip dinlicem bendeDinle canım çok güzel telkinler veriyor 1 haftadır dinliyorum ben düzenli kulaklıkla baya iyi geldi
300 aldım kalan 6900100 okudum
kalan 7.200
100 daha okudum. Kalan 6300500 okudum kalan 6400
birşeyin zamanı gelmeden devası olmuyor demek ki. iyi ki konu acılmıs
Allah sana şifa versin canimm insallah kurtulursunbirşeyin zamanı gelmeden devası olmuyor demek ki. iyi ki konu acılmıszeyno genc ilaçiar benı mahvettı böbregım cok hasarlı kullanamıyorum dualarla ıste. ama öneri almak bile iyi geldi
100 OKUDUM100 daha okudum. Kalan 6300
Amiin hepimiz inşallahAllah sana şifa versin canimm insallah kurtulursun
Rabbim şifa versin inşallah kuzum biran önce atlatırsın inşallahbirşeyin zamanı gelmeden devası olmuyor demek ki. iyi ki konu acılmıszeyno genc ilaçiar benı mahvettı böbregım cok hasarlı kullanamıyorum dualarla ıste. ama öneri almak bile iyi geldi
200 okudum100 OKUDUM
KALAN ;6200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?