• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10/10/2010 Nişanım

masallah cok yakısıyosunuz Allah tamamına erdirsin
mutlulugunuz hiç bozulmasın
bi arkadas memleketlim demiş bende meslekdaşım diyim :)

masallah cok yakısıyosunuz Allah tamamına erdirsin
mutlulugunuz hiç bozulmasın
bi arkadas memleketlim demiş bende meslekdaşım diyim :)

Teşekkür ederim
Bu arada hem meslektaşız hemde ocak ayından itibaren Ankara'ya gelin geliyorum :)

ay çok güzel olmuşsunuz allah nazardan saklasınzemuszemus

çok güzel olmuşsunuz allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim

Teşekkür ederim
Bu arada hem meslektaşız hemde ocak ayından itibaren Ankara'ya gelin geliyorum :)

aaa gercektenmi bende Allah kısmet ederse inş haziranda İstanbula gelin gitcem
yerleri degiştirelim bari kaydirigubbakcemile5

hoş geldin ankaraya şimdiden,saçların yüzüne çok güzel gitmiş,bir yastıkta kocayın canım..............

Çok şirin bir çift olmuşsunuz canım, mutluklar..

aaa gercektenmi bende Allah kısmet ederse inş haziranda İstanbula gelin gitcem
yerleri degiştirelim bari kaydirigubbakcemile5

Anlaştık ben Ocak'ta senin yanına geliyorum yerimide haziran 'da sana devrettiriyorum :):teytey:

tebrik ederim hayatım, çok yakışıyosnuz, kıyafetin saçın makyajın sennle çok uyumlu :nazar: inşallah kına düğün resimlerinizi de görürüz, sonra bebeğinizi de burdan birlikte bekleriz :)

tebrik ederim hayatım, çok yakışıyosnuz, kıyafetin saçın makyajın sennle çok uyumlu :nazar: inşallah kına düğün resimlerinizi de görürüz, sonra bebeğinizi de burdan birlikte bekleriz :)

Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım inş hergüzel gelişmelerimizi beraber paylaşabiliriz

Allah tamamina erdirsin.. cok guzel bir ciftsiniz masallah

Anlaştık ben Ocak'ta senin yanına geliyorum yerimide haziran 'da sana devrettiriyorum :):teytey:

offf süper olur hem yerime yetişmiş eleman bırakırım
hemde bende hazır işe giderim
zemuszemus

allah tamamına erdirsin. çok güzel olmuşsunuz çok yakışmıssınız. mutluluklar dilerim.:nazar:

Back
X