Bebek İkinci El 10-11-12-13 yaş kız çocukları için

Blue mavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
92
5
YENİ ÜRÜNLER EKLEDİM ARKADAŞLAR... BUYRUN...

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Eki Görüntüle 1517335 Eki Görüntüle 1517337
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

SATILAN ÜRÜNLERİ KÜÇÜK RESİMLERE ALDIM ARKADAŞLAR... BİRDE AŞAĞIDAKİ BÖLÜMDE BULUNAN PEMBELİ-GRİLİ ÇANTA RENKLİ UZUN ELBİSE VE 3 ADET TAYT ÇORAP SATILDI. AYRICA KEDİLİ ŞORTUN YANINDAKİ SİYAH YELEK VE NAR ÇİÇEĞİ ASKILI ETEK SATILDI...

Son düzenleme:
bi de başka çanta var mı ,sırt çantası-okul için değil,postacı da olabilir

image.jpg
image.jpg
image.jpg
Devam ediyoruz...
- 2 adet XS 34 beden etek mavi adil ışık marka hiç kullanılmadı diğeri LC Waikiki kullanıldı tanesi 5 TL
- XS beden iki adet etek narçiçeği ve siyah renkte siyah adil ışık marka ikiside bir veya iki kez kullanıldı tanesi 6 TL
- Lc Waikiki marka tişört içinde atlet tişört ve tayt takım olarak 8 TL kullanıldılar 13-14 yaş

Eki Görüntüle 1517368 Eki Görüntüle 1517370 Eki Görüntüle 1517373 Devam ediyoruz...
- 2 adet XS 34 beden etek mavi adil ışık marka hiç kullanılmadı diğeri LC Waikiki kullanıldı tanesi 5 TL
- XS beden iki adet etek narçiçeği ve siyah renkte siyah adil ışık marka ikiside bir veya iki kez kullanıldı tanesi 6 TL
- Lc Waikiki marka tişört içinde atlet tişört ve tayt takım olarak 8 TL kullanıldılar 13-14 yaş
- 9-10 yaş pembe sweat az kullanıldı 6 TL
- 10-11 yaş 3 adet tayt çorap 8 TL
- 11-12 yaş renkli uzun elbise 8 TL
- Lc Waikiki pembeli grili çanta kullanıldı 8 TL
- defacto renkli çanta bir veya iki kez kullanıldı tertemiz 8 TL
- Lc Waikiki beyaz lacoste tipi tişört kullanıldı 10-11 yaş 5 TL
- beyaz gömlek kullanıldı 10 yaş 5 TL
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Merhaba bir arkadaşla görüşme halindeyiz şu anda yelekler için ama abiye elbise ve siyah mont duruyor... Siyah mont Lc Waikiki marka değil yalnız adil ışık codentry marka Teşekkür ederim ilginize...

Merhaba bir arkadaşla görüşme halindeyiz şu anda yelekler için ama abiye elbise ve siyah mont duruyor... Siyah mont Lc Waikiki marka değil yalnız adil ışık codentry marka Teşekkür ederim ilginize...
İki adet mont vardı ben karıştırmışım özür dilerim Lc Waikiki olanı istiyorsunuz anladım...

Evet ben ınkar etmedım zaten
Ama ozelden anlasmak uzere oldugumuzu sanıyordum 45 dak once gayet kıbardınız

bu mesajı baskası mı yolladı
Çok özür dilerim sizden o kadar çok mesaj geliyor ki inanın karıştırdım artık hangi ürünlerdi rica etsem tekrar hatırlatsanız...

Bırde bunu

QUOTE="Blue mavi, convMessage: 4327024, member: 677584"]Beyaz ve mor yeleği bir arkadaşla görüştük biraz önce sanırım alacak abiye elbise duruyor ama...[/QUOTE]

Teşekkür ederim...
Arkadaşlar çok rica ediyorum kesin olarak almayı düşünmediğiniz ürünler konusunda benden söz istemeyin. Dünden beri belki 20-25 tane mesaj aldım bende insanım hangi birine yetişeyim lütfen çok rica ediyorum kesin kararlı değilseniz kimseye ayıp olmasın. Başıma gelmesini asla istemediğim durumlarla karşılaşıp ne sizleri nede kendimi üzmek istemiyorum. Çok rica ediyorum...

Lc Waikiki beyaz ve mor yelek, gri triko tunik elbise, nar çiçeği askılı etek, ızun renkli elbise ve üçlü tayt çorap satılmıştır arkadaşlar... Alan arkadaş güzel günlerde hayırlısıyla kullansın inşallah...

Siyah yelek, abiye elbise, yeşil ve lacivert pantalon, Lc Waikiki yağmurluk, pembeli grili çanta, iki adet çorabıyla birlikte mavi ve siyah kot etekler satılmıştır arkadaşlar... Alan arkadaş güle güle iyi günlerde kullansın...

X