• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10+4 sarı akıntı

zuhreklk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
102
52
48
29
Kızlar 10. Haftaya girdiğimden beri sarı akıntım var biraz korktum sizdede oldu mu ?

Ben hamileliliğimi öğrenmeden önce başladı sarı akıntım hayatımda hiç olmamıştı hatta ne oluyor dedim. Ama ilerki haftalarda oluyor mu bilmiyorum üşütmüşte olabilirsiniz takip edin bir durumunuzu ağrı ve ya kötü koku varsa dr a gidin derim

Ben hamileliliğimi öğrenmeden önce başladı sarı akıntım hayatımda hiç olmamıştı hatta ne oluyor dedim. Ama ilerki haftalarda oluyor mu bilmiyorum üşütmüşte olabilirsiniz takip edin bir durumunuzu ağrı ve ya kötü koku varsa dr a gidin derim
Ağrı koku yok üşütme olabilir klima açık sürekli

bende de oldu aynısı gittim dr a normal değil diyerek antibiyotik başladı sonra test sonucu temiz çıktı o hafta sonu gebelik testim pozitif çıktı.
10+4 hala devam ediyor

Back
X