10+5 te bebek hareketleri

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kizlar bu benim 2.ci gebeligim. 2 gündür karnimi sağ tarafında kasiklarimin az üstünde seyirde gibi bişeyler oluyo. Hatta kendimi yana felan cevirdigimde sağ tarafimin dolu olduğunu hissediyorum sol tarafım ise boş yani bildiginiz öyle hissediyorum. Hareket gibi bişeyler oluyo sağ tarafımda. Biraz araştırma yaptım 2.ci gebelikte erke hissedilebilirmis. Bide sağ tarafa yerlesirse kız oluyormus? Bilgisi tecrübesi olanlar yazın lütfen kızlar :))

Ben ilk gebeligim hala hareketlerini hissetmiyorum :)) 17. Haftadayim ve kız olduğunu söyledi doktorum solda hep :)) bende hareketlerini hissetmediğim için dün doktora sordum ilk gebelikte normal ikincide biraz erken 14. Haftada en erken hissedersin dedi

Ben ilk gebeligim hala hareketlerini hissetmiyorum :)) 17. Haftadayim ve kız olduğunu söyledi doktorum solda hep :)) bende hareketlerini hissetmediğim için dün doktora sordum ilk gebelikte normal ikincide biraz erken 14. Haftada en erken hissedersin dedi
Canim bende ilk gebeligimde çok geç hissetmistim ama bunda çok eminim gerçekten eşim bile dışardan belli oluyo dedi.

Bnmde ikinci gebelgm ve hep erkek hissedyrm doktor 14 de kiz dedi aynen bnde cok saskinim yeni yeni oynamaya basladi ve ilk sagimda oynadi kizimda solda oynamsti ilk
Bnm de kızım solumdaydı oynaması da solumda olmuştu tipimi gören oğlun olur diyor 12 de kız 16 da erkek 18 in içinde kız denildi eğer kız ise o pipi neydi diyorum hep erkk hissettim halende öyleyim ama kızım da kızkardeşi olsun çok istiyor dr 2 hafta sonra ayrıntılıda tam bakarız dedi şaşkınız sağlıklı çok şükür ama net olmayışı bidaha değişecek mi düşüncesi yoruyor insanı

Back
X