• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10+6 gebelik haftası

eymendninnannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
87
27
3
25
Kızlar önceki tarihe göre 9+3 zannettiğim bebeğim 10+6 haftalıkmış kese hala yuvarlak önceki testte de yuvarlaktı kız olabilir mi acaba hala kese şekli bozulmamış o kadar dua ediyorum ki çok hareketliydi o yüzden ölçümü zor aldı

Eklentiler

• IMG_1909.webp
    IMG_1909.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar önceki tarihe göre 9+3 zannettiğim bebeğim 10+6 haftalıkmış kese hala yuvarlak önceki testte de yuvarlaktı kız olabilir mi acaba hala kese şekli bozulmamış o kadar dua ediyorum ki çok hareketliydi o yüzden ölçümü zor aldı
Masallahh 🧿🧿🧿 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah 🙏🙏 benimde yuvarlıktı kız ♥️♥️♥️♥️🌷🌷🌷🌷🌷

Masallahh 🧿🧿🧿 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah 🙏🙏 benimde yuvarlıktı kız ♥️♥️♥️♥️🌷🌷🌷🌷🌷
Ayyyyyyy inşallah ben toka elbise ören biriyim öyle olunca insan kız hayali kuruyor hamile olduğumu bilmeden önce hep inşallah ilerde kızım olur o heyecanı tadarım diyordum ki hamileymişim bilmeden inşallah dualarım kabul olur

Back
X