Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar önceki tarihe göre 9+3 zannettiğim bebeğim 10+6 haftalıkmış kese hala yuvarlak önceki testte de yuvarlaktı kız olabilir mi acaba hala kese şekli bozulmamış o kadar dua ediyorum ki çok hareketliydi o yüzden ölçümü zor aldı
Kızlar önceki tarihe göre 9+3 zannettiğim bebeğim 10+6 haftalıkmış kese hala yuvarlak önceki testte de yuvarlaktı kız olabilir mi acaba hala kese şekli bozulmamış o kadar dua ediyorum ki çok hareketliydi o yüzden ölçümü zor aldı
Ayyyyyyy inşallah ben toka elbise ören biriyim öyle olunca insan kız hayali kuruyor hamile olduğumu bilmeden önce hep inşallah ilerde kızım olur o heyecanı tadarım diyordum ki hamileymişim bilmeden inşallah dualarım kabul olur