10 ay oldu ama değişiklik yok...

_aysu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
287
3
0
- Yurtdışı
Merhaba arkadaşlar.Ben 10 ay önce ameliyat oldum.Sabırla oturdum bekledim şişlerin azalacağını.Ama galiba boşuna bekliyorum.Burnumun ucu hala önden patates gibi.O kadar iri ki ameliyatdan önce bile böyle değildi.Niye böyle oldu anlayamıyorum.Gözümün önünde ameliyat olanların burnu her ay küçülüyor amma bende aksine şişiyor.Mart ayında falan şişler geçmiş gibiydi.Görenler burnun küçülmüş falan diyorlardı.Bir kaç gün sonra yeniden şişmeye başladı ama.Hala da çok şiş duruyor.Çok üzülüyorum bu duruma.Aranızda benim gibi olan varmı? Sonuç nasıl şimdi?

baya zaman geçmiş aslında ama biraz daha bekle istersen çünkü bi ara küçüldü demişsn . güneşin etkilediğini duymuştm ama bu kdar zaman sonrasında ne kadar etkiler bilmem . başka bi dr.a görün istersen

doktorun ismini vermek istemiyorum.zaten pek bilinen bir doktor değil.başka bir doktora gitmeyi ciddi düşünmeye başladım çünki beni inanılmaz üzen başka bir şeyi farkettim.resmen iki kaşımın ortasındaki kısımda kemik kalkmış.o da yetmiyormuş gibi cildimde yara izi gibi iz bırakmış.kendimi çok şanssız hissediyorum şu an.hatta gidip doktorun yakasına yapışmak bile geliyor içimden.

doktorun ismini vermek istemiyorum.zaten pek bilinen bir doktor değil.başka bir doktora gitmeyi ciddi düşünmeye başladım çünki beni inanılmaz üzen başka bir şeyi farkettim.resmen iki kaşımın ortasındaki kısımda kemik kalkmış.o da yetmiyormuş gibi cildimde yara izi gibi iz bırakmış.kendimi çok şanssız hissediyorum şu an.hatta gidip doktorun yakasına yapışmak bile geliyor içimden.

üzüldüm cnm inş bi anda toparlar.. benimde burnum yamuk delikleri aşırı asimetri ve daraltma yapılmıştı yara izi var :( kusursuz burunları gördükçe imreniyorum doktorumda bana düzelicek diyor ama düzelmior ve yamukluk düzelmeyecekte:( gecen aktara gittim beyaz çay var dedi ödemleri atmada birebir dedi ben uygulamadım ama burun ucu ödemse bi araştır belki yararı olur..

üzüldüm cnm inş bi anda toparlar.. benimde burnum yamuk delikleri aşırı asimetri ve daraltma yapılmıştı yara izi var :( kusursuz burunları gördükçe imreniyorum doktorumda bana düzelicek diyor ama düzelmior ve yamukluk düzelmeyecekte:( gecen aktara gittim beyaz çay var dedi ödemleri atmada birebir dedi ben uygulamadım ama burun ucu ödemse bi araştır belki yararı olur..

aynen yamukluk ve asimetri bende de var.fotoğraflarda çok belli oluyor.yeni ameliyat olduğumda şiş yüzünden öyle geçecek diyordu doktor.ama durum böyle işte.dediğinizi araştıracağım mutlaka.teşekkür ederim.umarım bir mucize olur düzelir burunlarımız.

Back
X