- 23 Ağustos 2023
- 130
- 361
- 18
- 26
- Konu Sahibi erzurumluavukat
-
ilk sevgili deneyimimdi. Maalesef çok zor unuttum. Onu sosyal medyadan stalklayamayacak kadar hassasstım. Bir de konuştuğumuz dönem ben senin peşinden koşmam gibi şeyler söylemişti banaÇevrimiçi olup size cevap vermediği sırada başkasıyla görüşüyormuş. Şimdi o veya onlar bitmiş. Boşta kalmış, yazmış işte. Çok net yani. Bide 17 gün flört etmişsiniz aradan da 10 ay geçmiş ben olsam adını bile unuturdum görüştüğünüz sürenin 20 katı geçmiş üzerinden.
Çok ciddi düşünüyorum evlenmek istiyorum falan demişti. Beni cidden çok yükseltti. Sonra birden çakıldımVay be. Artık flört şekilleri değişmiş. 17 günlük ve 1 kere görüştüğün flört ile evlilik planları yapmak mucizevi bir şey olsa gerek.
Bunları konuşurken altını dolduracak şeyler var mıydı? Yani işi gücü evliliği götürebilecek maddi manevi yeterlilikten bahsediyorumÇok ciddi düşünüyorum evlenmek istiyorum falan demişti. Beni cidden çok yükseltti. Sonra birden çakıldım
ilk sevgili deneyimimdi. Maalesef çok zor unuttum. Onu sosyal medyadan stalklayamayacak kadar hassasstım. Bir de konuştuğumuz dönem ben senin peşinden koşmam gibi şeyler söylemişti bana
Evet evliliğe hazırdı. Ben de öyle yaşlarımız 24-25 di. Şimdi 25-26.Bunları konuşurken altını dolduracak şeyler var mıydı? Yani işi gücü evliliği götürebilecek maddi manevi yeterlilikten bahsediyorum
Evet evliliğe hazırdı. Ben de öyle yaşlarımız 24-25 di. Şimdi 25-26.
İlk sevgilimdi ve ilk defa bir erkeğin elini tutmuştum. Cidden evleneceğimize inanmıştım.17 gün görüşüp çok mu zor unuttunuz? Vah anam. İşiniz zor bu hayatta.
Avukatım.Siz avukat mısınız gerçekten yoksa kullanıcı adına öylesine mi avukat yazdınız?
Ben yaştan bahsetmedim aslında. Ama yaşınız da büyük değilmiş zatenEvet evliliğe hazırdı. Ben de öyle yaşlarımız 24-25 di. Şimdi 25-26.
Maddi olarak da evlenebilecek gücümüz vardı.Ben yaştan bahsetmedim aslında. Ama yaşınız da büyük değilmiş zaten
Millet birbirini tanımak için 2-3 sene vakit geçiriyor ama sen 17 günlük adamı çok iyi tanıdığını düşünerek evlilik planı yapıyordun öyle mi? Anlıyorum.Maddi olarak da evlenebilecek gücümüz vardı.
he böyle salaklar olduğu sürece boş kalan erkek olmaz :d17 günlük flörtle evlilik hayali mi
Millet 7 senelik sevgilisine kefil olamıyor çok enteresan gerçekten. Her şeyi maddi güç ve statü sanıyor olabilir. Toy daha.he böyle salaklar olduğu sürece boş kalan erkek olmaz :d
25 yaşında bir avukatın bu kadar toy olmaması gerekir. Nasıl davalarda etkili olacak bu haliyle ciddi soru işareti cidden.Millet 7 senelik sevgilisine kefil olamıyor çok enteresan gerçekten. Her şeyi maddi güç ve statü sanıyor olabilir. Toy daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?