10 aylık bebeğim 5 gündür kaka yapamıyor..

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.153
Puanlar
173
Merhaba arkadaşlar, bugün tam on aylık olan bir kızım var ,5 gündür kakasını yapamıyor. normalde çok düzenli yapıyordu doktora götürdüm kabızlık durumu yok ,karın şişliği yok ,ağrısı yok çok normal birkaç güne düzelir dedi, sindirim sistemi gelişiyor dedi ve ben çok tereddütteyim başına gelen var mı acaba? Bu arada anne sütüne devam ek gıdayida çok fazla almıyor anne sütüne güvendiği için

5 gün normal bence. Kaygılanmayın. Çocuk da huzursuz değilmiş madem.

bir haftaya kadar normal deniliyor. kayısı falan yedirin. ben hipp organiğin kayısı veya mor erik püresini ne zaman kaka yapamasa veriyorum, yapıyor.

Evet canım doktor da öyle söyledi ama yine de üzülüyorum tabii ki
Anne sütü alıyormuş, günde 1 yemek kaşığı zeytinyağı için ve de bol su. Belki o zaman beklenenden erken tuvalete çıkar. Hiç üzülmeyin.

bir haftaya kadar normal deniliyor. kayısı falan yedirin. ben hipp organiğin kayısı veya mor erik püresini ne zaman kaka yapamasa veriyorum, yapıyor.
Ya kabız olsa vereceğim de ekstra bir şeyler kabızlık durum olmadığı için doktor ilaç falan da vermedi kayısı hiç vermedim onu deneyebilirim aslında teşekkürler

Ya kabız olsa vereceğim de ekstra bir şeyler kabızlık durum olmadığı için doktor ilaç falan da vermedi kayısı hiç vermedim onu deneyebilirim aslında teşekkürler
benimkinde de hiç kabızlık olmadı. en fazla 3 gün tuvalet yapmadığı oldu, normalde her gün yapar. süre uzayınca veriyorum, seviyor da zaten. hep aynı gün veya ertesi günü yaptı kakasını

Merhaba arkadaşlar, bugün tam on aylık olan bir kızım var ,5 gündür kakasını yapamıyor. normalde çok düzenli yapıyordu doktora götürdüm kabızlık durumu yok ,karın şişliği yok ,ağrısı yok çok normal birkaç güne düzelir dedi, sindirim sistemi gelişiyor dedi ve ben çok tereddütteyim başına gelen var mı acaba? Bu arada anne sütüne devam ek gıdayida çok fazla almıyor anne sütüne güvendiği için
Ek gıda alıyorsa en geç 72 saate yapmalı der doktorumuz. Pek böyle ürünler kullanmayız ama doktorum böyle bir durumda gliserol fitil önermişti.

Back
X