10 aylık bebeğim aşırı hareketli 🫠

Atanamayankomedyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
262
Puanlar
33
Selam canım kızlar umarım iyisinizdir♥️ 10 aylık bir oğlum var henüz yürümüyor ama maşallah yürüyor sanki öyle bir enerji solucan gibi sürünerek emekliyor hiç yorulmuyor durmuyor oto koltuğunda oturmuyor sağı sola kurcalamak istiyor her yere tabiri caizse saldırıyor kucağımda sürekli zıplıyor biliyorum keşif döneminde hepsi çok normal bunları bi sorun olarak yazmıyorum çok şükür sağlığı yerinde ama ben çok yoruluyorum ya sıfırdan çocuk büyütmek çok zormuş ne zaman biraz olsun oh diyeceğiz 🫠🫠

Benim bebem de 9 aylık. O da öyle. Sürekli bulduğu yerde tutunup kalkmaya çalışıyor. O uyanıkken 10saniye yalnız bırakmam mümkün değil. Mutlaka düşüyor çünkü 🥲 Allah yardımcımız olsun

Selam canım kızlar umarım iyisinizdir♥️ 10 aylık bir oğlum var henüz yürümüyor ama maşallah yürüyor sanki öyle bir enerji solucan gibi sürünerek emekliyor hiç yorulmuyor durmuyor oto koltuğunda oturmuyor sağı sola kurcalamak istiyor her yere tabiri caizse saldırıyor kucağımda sürekli zıplıyor biliyorum keşif döneminde hepsi çok normal bunları bi sorun olarak yazmıyorum çok şükür sağlığı yerinde ama ben çok yoruluyorum ya sıfırdan çocuk büyütmek çok zormuş ne zaman biraz olsun oh diyeceğiz 🫠🫠
13 . aydan merhaba 🌞şimdi sizin durumun 2 katı oldu. 4 yaşa kadar böyle hareketli oluyor sonrası ağızları durmuyor sürekli soru soruyorlar ☺️

Merhaba oğlum 10 aylık tam aynısı 😅 az önce dışarıda 4-5 yaşlarındaki bir kız çocuğu bebek arabasında ayaklarını bir sağa bir sola attıran oğlum için bu neden böyle diye sormaya geldi😅😅😅 uyurken bile durmuyor gözleri kapalı emekleyip yolculuğa çıkıyor😅 teselli veremem ama öneri verebilirim geçenlerde belediyenin halı sahasına götürdüm yürüme arkadaşı ile bir o tarafa bir bu tarafa yürüttüm. Yorulunca emeklemeye başladı. Üst baş hepsi kirlendi tabi ama önemli değil en azından eyvah tvye tırmanacak aman şurdan düşecek derdi olmuyor🥲

Allah'ım erkek çocukları hep mi böyle 🥲 Benim bebeğim de 10 aylık oldu. Fındık faresi keşfetmediği yer , girmediği delik kalmadı. Emeklemiyor bildiğiniz koşuyor belki diyorum yürümeye başladığı dönemde dengede durmak için biraz yavaşlar ne bileyim yavaş yürür falan 😂😂 1 dakika durmuyor in tırman karıştır aç kapat peşinde pervane oluyorum. Eline telefon verip oturtan annelere hak veriyorum ne yalan söyleyim 🥲 demek ki bazıları gerçekten bıkmış usanmış oluyor. Ama olsun sağlıklı olsunlar da , koşarız peşlerinde 🙂

Back
X