Bebek Beslenmesi 10 aylık bebeğim biberonu reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nisabilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
273
12
68
Antalya
merhaba anneler, size sorum olacak.bebeğime 4. aydan itibaren anne sütüne ilave mama takviyesi yaptım.6.ayda ek gıdaya başladık,geceleri emiyor, gündüzleri de ek gıda ve mama veriyordum.8.ayda emmeyi bıraktı, çok direndim ama emmedi.şimdi 10 aylık oldu ve biberonu almıyor.önce biberon kolayına geldi, emmeyi bıraktı, şimdiyse kaşık kolayına geliyor, biberonu almıyor.Mamayı kaşıkla veremiyorum, yarısı dökülüyor.Ne yapmam lazım, bir formülü varmı mamayı biberon dışında ne ile verebilirim

Bende kızıma biberonu bıraktırmak için neler yaptım.
Bence zorlamayın kaşıkla yiyorsa,kaşıkla verin
sonra bıraktırması daha zor oluyor

Bende kızıma biberonu bıraktırmak için neler yaptım.
Bence zorlamayın kaşıkla yiyorsa,kaşıkla verin
sonra bıraktırması daha zor oluyor

kaşıkla içerken yarısı dökülüyor, çay bardağıyla içiriyorum bazen, onda da dökülüyor, kaşıklı biberonlar var onlar nasıl acaba, kullanımı kolaymı ki, ya da suluk veya pipetle mi denesem, dökmeden nasıl içirebilirim, raporla alınan özel bir mama kullanıyoruz,1cc bile çok kıymetli,dökmeden hepsini içmesini istiyorum, bir de geceleri uyurken kaşıkla nasıl vereceğim

ne güzel işte kaşık istiyorsa etrafımda ki bir çok insanda kaşıkla yedirmek için çabalıyor bence şanslısın kaşığı tercih ettiği için :)))

kaşıkla içerken yarısı dökülüyor, çay bardağıyla içiriyorum bazen, onda da dökülüyor, kaşıklı biberonlar var onlar nasıl acaba, kullanımı kolaymı ki, ya da suluk veya pipetle mi denesem, dökmeden nasıl içirebilirim, raporla alınan özel bir mama kullanıyoruz,1cc bile çok kıymetli,dökmeden hepsini içmesini istiyorum, bir de geceleri uyurken kaşıkla nasıl vereceğim

hımm sizin dururmunuz biraz özelmiş tabi kaşıkla zor olur

Back
X