10 aylık bebeğim ve meme reddi

orenda1907

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
3
0
1
40
Merhaba. 6 yaşında bir kızım ve 11 aylık bir erkek bebeğim var.1.5 aydır meme reddi yaşıyorum ancak tam meme reddi de diyemem. Değişik bir durum. Alıyor ama bırakıyor. İlgisini bir şekilde çekiyorum emmeye başlıyor. Bazen günde sabah akşam ve uyurken emiyor ama bazen 2 gün asla bana yanaşmıyor. Kızımda da yaşamıştım yenidoğan dönemi ve 4 aylıkken ve destek almıştım makaleler okumuştum deliler gibi çabalamış 2 yaşına kadar emzirmiştim. Ancak oğlumda çok çaresizim. 10 aylıkken hiç aklıma gelmezdi. Çalışıyorum 8 aylıkken işe başladım. Emzik yoktu hiç almadı ama hayatımıza 10 aylıkken girdi annem vermiş belki alır diye
. Biberon illaki var ancak zaten ek gıda yerini alıyor . Sütüm var ve önceden öğrendiğim her methodu denedim. Pes etmiyorum 2 günde bir de emse ya da sa uyurken bile emse kardır diyorum. Benzer durum yaşayan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.Bunun geri dönüşü var mıdır🥹

Sonucda bu sorunlar siz çalışmaya başlayınca başlamış. 8 aylık biberon gerek yokmuş.silikon uçlu Alıştırma bardağından yada pipetli bir badaklada verilebilir.
Emzik vermeye ne gerek var 10 aylık bebeğe bırakın. bide bir süre boyle deneyin .

Sonucda bu sorunlar siz çalışmaya başlayınca başlamış. 8 aylık biberon gerek yokmuş.silikon uçlu Alıştırma bardağından yada pipetli bir badaklada verilebilir.
Emzik vermeye ne gerek var 10 aylık bebeğe bırakın. bide bir süre boyle deneyin .
Tşk ederim. Emziği kesince geri döner mi acaba bilmiyorum. Sonra da uykusuzluk krizine girer mi diye korkuyorum. Emzirmr danışmanına yazdım ancak 10 11 ay büyük bir bebek birçok sebebi olabilir dedi. Ek gıda fazla mı geliyor acaba. Ek gıda sonrası yaşayan var mıdır?

Back
X