• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylık bebeğim süt su içmiyor yardım

sultan2134

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Her keze merhabalar
Bebeğim 10 aylık doğdu doğalı süt ve sıvı içme problemi var alerji dediler fakat testte bir şey çıkmadı alerji maması verdiler onuda içmedi aptamil sma Hip mamaları kullandım yok yok yok içmiyor farklı biberon uçları denedim fayda etmedi katı gıdaya geçince ilk başlarda her şey iyiydi ama şuan oda yok sadece ilk ay güzel yedi
Çişi az koyu renk korkuyorum göz altları çukurlaştı morardı doktorlar hiç bir şey bulamıyor bebeğimde içmiyor ne su ne süt ne yapacam bilmiyorum 2900 doğduk 3 ay kilo alımı da fena değildi şuan 8 kilo doktor çok geride dedi çok zayıf kısaca formül mama yok su yok katı gıda zorla artık yemek eziyet hem ona hem bana çok yoruldum lütfen akıl verin çıldıracam

Son düzenleme:
Benim kızım da 10 aylık emzirerek besledim şimdiye kadar ve her seferinde emme problemleri yaşadım emmek istemiyor ek gıda yemek istemiyordu yavaş yavaş yemeklerine tuz ve baharat atmaya başladım şimdi yemekleri az da olsa yiyor meyveli bebe bisküvili mamalar yapıp veriyorum yarısını bile yese yeter benim için bu aylarda artık lezzet arıyorlar bence yemeklerde

Anlıyorum yemek yedirirken zorlanıyorsunuz ama lütfen tuz vermeyin bebeklerinize

Back
X