• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebeğim gündüzleri asla uyumuyor

Kelebek0505

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
8
Merhaba arkadaşlar 4 aylık bir bebeğim var doğduğu zamandan beri aşırı gazlı ve reflüde var dediler 4 aydır doğru düzgün uyumuyor son 2 aydır gündüzler hiç ama hiç uyumuyor sabah 7 gece 10 da uyuyor bu normal değil yani gelişimi açısından korkuyorum mamaya besleniyor şuan reflü maması veriyoruz sürekli gazı var sürekli huzursuz sözde 3 4 ay olunca gazı biter demişlerdi alerji testi yaptırdık alerji çıkmadı yani başına böyle bişey gelen var mı

Merhaba gaz damlası önerisi alabilirsiniz doktorunuzdan çok geçmiş olsun umarım kısa sürede rahatlarsınız

Merhaba arkadaşlar 4 aylık bir bebeğim var doğduğu zamandan beri aşırı gazlı ve reflüde var dediler 4 aydır doğru düzgün uyumuyor son 2 aydır gündüzler hiç ama hiç uyumuyor sabah 7 gece 10 da uyuyor bu normal değil yani gelişimi açısından korkuyorum mamaya besleniyor şuan reflü maması veriyoruz sürekli gazı var sürekli huzursuz sözde 3 4 ay olunca gazı biter demişlerdi alerji testi yaptırdık alerji çıkmadı yani başına böyle bişey gelen var mı
Merhaba bebeğim 6 aylık aynı sizinki gibi çok gazlıydı 3. Ayda biter dediler geçmedi 4. Ay 5. Ay 6. Ay derken artık canıma tak etmişti ki tam o sırada bebeğim de döküntüler oluştu. Gittik cilt testi yaptırdık alerji çıkmadı ama doktor alerjisi olduğunu söyledi tüm süt ürünlerini ve yumurtayı kestim. Ve çocuğum düzeldi. Testte çıkmamasına güvenmeyin derim

Benim kizimin gaz sorununu laktoz orani dusuk mama cozdu. Malesef yuzde yuz laktoz olan mamalar ve kendi sutumde dahil mahfetti cocugu.
Birde 4. Ayda uyku gerilemesi oluyor 1 ay fln suruyor baya lanet bir donem

Back
X