10 aylık bebeğim yüzüstü düştü:(((

damla_damla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
29
4
40
Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim:KK43:(( o ağladı ben ağladım sysana kadar:KK43:((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi:KK43:( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor:KK43: koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum:KK43:(((

Anneniz dikkat etmez olurmu hiç bu duruma üzülmez olurmu bebek bu düşe kalka büyur bence abartmayın ve annenizin gönlünü alın kızmakla o an geri gelmeyecek değilmi?

Anneniz dikkat etmez olurmu hiç bu duruma üzülmez olurmu bebek bu düşe kalka büyur bence abartmayın ve annenizin gönlünü alın kızmakla o an geri gelmeyecek değilmi?
Evet ama ya bişey olduysa ya ilerde bişey çıkarsa diye aklımdan çıkmıyo bu sorular:KK43: anneme o an kızdım ağlarken ama sonra öpüp gönlünü aldım o da olur kızım sen de korktun dedi o anki tepkimden sonra içimde yaşıyorum anneme biley söylemiyorum sizin bebekleriniz de düştü mü:KK43: betona kafa üstü düşmesine çok üzüldüm halıya düşse bukadar köyü olmazdım belki bilmiyorum bir de eşime anlatmadım o ankarada anlatmalı mıyım sizce arada kaldım

Doktora gittinizmi?
Benim komşumun oğlu düşmüş kafasını sehpaya çarpmış kaşını yarmıştı.
Acile götürdüler film çektirdiler.
Doktor dediki, bu çocukta bşy var hemen iyi bir doktora götürün.
Düz gitmesi gereken damar yolundan sapmış köşeside su toplamış yaş ilerledikçe tümöre çevirirmiş.
Apar topar ameliyat oldu
ve tekrar ameliyat olacak tekrarlarmış çünkü
Şimdi baktığımzda ne kdr büyük bir hayır iyki düşmüş te ortaya çıkmış değilmi.

H
Doktora gittinizmi?
Benim komşumun oğlu düşmüş kafasını sehpaya çarpmış kaşını yarmıştı.
Acile götürdüler film çektirdiler.
Doktor dediki, bu çocukta bşy var hemen iyi bir doktora götürün.
Düz gitmesi gereken damar yolundan sapmış köşeside su toplamış yaş ilerledikçe tümöre çevirirmiş.
Apar topar ameliyat oldu
ve tekrar ameliyat olacak tekrarlarmış çünkü
Şimdi baktığımzda ne kdr büyük bir hayır iyki düşmüş te ortaya çıkmış değilmi.
hayır götürmedim annem yengemler çocuk düşe kalka büyür vs dediler anlattılar sizler de çok düştünüz fln ben rahatlamadım tabiki doktorunu aradım anlattım alnı biraz şişti bir de burnu hafif kanadı diye doktorumuz çok yüksekten düşmediği sürece sıkıntı olmaz burnu tekrar kanarsa doktora götürün dedi ben anlarada yaşıyorum normalde ama annemlerin yanına geldim ilçedeyim doktor biraz rahatlattı beni ama eşime anlatmadığın için içim tahat değil ankaraya erken mi dönsem doktorumuza götürsem mi diye arada kaldım eşime anlatmalı mıyım sizce

Benim yeğenim düşmüştü. O da aynı yaşlardaydı. Yüksek bir yataktan kafa üstü düşmüştü aynı şekilde küt sesini duyunca içimiz gitmişti. Hemen acile koştuk film çektiler hiç bir şeyi yok dendi. Şimdi 6,5 yaşında maşallah gayet de sağlıklı. Anlattıklarınıza göre yeğenimin düşüşü çok daha kötüydü sizin çocuğunuza göre.
Hem doktor ile de konuşmuşsunuz. Ona güvenin çok endişelenmeyin.
Yine de içiniz rahat etmiyorsa doktora göstermenizde bir engel yok.

Kardes benim komsunun ogluda ayni dedigin yaslarda baba kucagindan inanmayacaksin belki mutfakta mermer olan lavabo icine dustu.lavabonun kenari cocugun sanirim burnunun bitisyerine denk gelmisti.cok aglamisti o vakit.simdiyi soracak olursan o bebek suan 18yasinda aslan parcasi.Allahin izniyle birsey olmaz.kafayada takiyosan bir doktora goster.gecmis olsun.

Oy kıyamam ya bir doktora götürmekte fayda var annenizede kızmayın isteyerek yapmamıştır sonuçta o_O bende 10 sene önce erkek kardeşime koltukta mamasını yedirirken içinde su olan biberonu almak için mutfağa gitmiştim küt sesi koşa koşa salona geldiğimde yüz üstü düşmüş kıvranıyordu daha 6 aylıktı hiç uyumamıştı o günün gecesi ben çocuk aklımla kaç gün ağladığımı hatırlarım şimdi koca çocuk oldu bilmiş canavar Allah korumuş canım kardeşimi :KK16:

onlar hamur gibi.Rabbim öyle bir koruyor ki biz onlar kadar düşsek sakat kalırız.çocuklar bu şekilde büyüyecek.benim 4 tane yeğenim var.hemen hemen hepsi elimde büyümüştür oluyor böyle şeyler.annenizi boşuna kırmışsınız bence sizinleyken de olabilirdi bu olay.kadıncağız bilerek yapmamıştır yazık.

bayginlik kusma olmadiysa herzamankinden farkli tepki vermiyorsa ve düser düsmez agladiysa korkmayin bisey olmamistir
zaten onlarin kemikleri lastik gibi simdi
olaydan sonra hemen uyutmamak da lazim
yinede bir doktora götürün iciniz rahat edecekse
burda bir söz vardir birkere eksik götürmektense birkere gereksiz yere fazla götürün:KK66:

sen panik oldun korktun buyuk ihtimal bebeginde ondan korktu cok agladi sakin ol o tarz durumlarda ah ah vah vah yapms bak gor o kadar cok aglamicak cocuk bu duse kalka bi şey olsaydi aninda olurdu korkma hic her cocuk düşmüştür Rabbim kazadan beladsn korusun oglum yataktan dusmustu yurumeyi öğrenirken cok duserler bide

benim yeğenim daha bir yaşında bile değildi
sabahın 6sında yatyorduk ablamın yanında uyuyordu
yatakta ablamın bekarlık yatağıydı yüksekti
güüüüm diye çakıldı betona hemen koştum
ağlama sesine ben gelene kadar yerini beğenmiş olacakki
oyun oynuyordu yatağın örtüsüyle sırıtıyordu birde:)))
annene kızmış olman çooook yanlış senin elindeykende düşebilirdi
ki bir çok ufak tefek kaza atlatacaksınız zaten bu kaçınılmaz
kaldıki ben çok kızıyorum çocukları yüzünden kendi annelerinin kalbini kıranlara
onlara sanki çocuk bakımında hiç bişey bilmiyormuş gibi davrananlara
unutmayınki bir bebeğimiz olana kadar onu büyütene kadar bu konuda asıl beceriksiz olan biziz
kaldıki annelerimiz bizi doğurdu yürüttü besledi bunu unutuyoruz onlar daha çok şey biliyor bu konuda
siz emziren anneler hem uykusuz kalıyorsunuz sürekli uyanıp emzirmekten
ve uykunuzda ağır oluyor dolayısıyla tüm gün yorgun oluyorsunuz
uykuya yenik düşebiliyorsunuz yada açlığa tahammül edemeyebiliyorsunuz
bunlar gayet normal kendinizi suçlamayın
kötü anneyim diye düşünmeyin
hiç kimse zarar gelmesini istemez bebeğine
heleki torunlarına asla
evlat badem,torun badem içi derler

Bende besikten kafa ustu dusmusum bebekken bicok bebek duse kalka buyuyor cok FAZLA bir durum olmadikca panik yapmayın
Eger baskalarinin dikkatsizliginden yakiniyorsaniz siz ilgilenin sonucta evladinin evladi kadin isteyerek yapmadi zaten uzulmustur birde ustune kizmissiniz kazayla insanlar ölüyor bile
Sirf buyuzden kucuk hicbir cocukla ilgilenip oyun oynamiyorum ayagi takilir bisey olur duser zirlar annesi başıma eksir filan diye bebek bu sonucta ve insan kendini kotu hisseder

Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim:KK43:(( o ağladı ben ağladım sysana kadar:KK43:((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi:KK43:( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor:KK43: koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum:KK43:(((
Cnm bebekler düşe kalka büyür ,allah kotüruyor onları..
Abartma bence fazla busefer seni büyüten canın anneni n kalbini kıracaksın ...olmaz ,neden sinirşn geçmiyor ,okmuş birkere ,annen senden daha çok üzülmüştür

evet çok üzücü ama ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar, anne dikkati başka olur, beni eşim ve annemde dahil bu şekilde kaç kişi çileden çıkarmıştı. bakışları düzgünse ve değişik aşırı kusmuyorsa korkmayın. çok geçmiş olsun.

Çocuk sizin elinizdede duşebilirdi karşıdaki sizin anneniz aşırı ayıp etmişsiniz bence evinize donun.

Gecmis olsun öncelikle. Tekrarı yaşanmaz inşallah.
Anneniz bilerek yapmadı sonuçta bu kadar kızmayın.çocuktur düşe kalka büyür. Bir sorunda yoksa ne annenizi ne kendinizi uzmeyin. Eminim artık o da cok dikkat edecektir.

2 yaşına kadar kafatası sert olmadığı için bizden daha dayanıklılar, yürümeye başlayınca gör sen benimki yürümeye başladı şimdi sandalyelere ordan da masalara çıkıyo dün düştü mesela, olmasa iyi ama oluyo

Kimine bir sey olmaz kimine olur
Benim minik yegenim de cok düşüyor, vir şey olmuyor maşşallah. Ama film gerektiriyor bence

X