Bebek Beslenmesi 10 aylik bebeginize makarna pilav nasil ve ne kada veriyorsunuzr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

necuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
4
0
35
Kizim on aylık oldu henuz disi yok neler yediriyorsunuz benim yedirdiklerim acaba az mi kizim 9.5 kilo 70 cm normal mi?

Persentil hesaplama tablosu var ordan bakabilirsiniz. Makarna, pilav kısmına gwlince 1 yaşına gelene kadar öyle yemiyorlar maalesef. 1yaştan sonra yavaş yavaş başlıyorlar. O zamana kadar çorba, yoğurt ve ezilmiş yemekler o da hepsini yemiyorlar. En azından benimki böyle..

Persentil hesaplama tablosu var ordan bakabilirsiniz. Makarna, pilav kısmına gwlince 1 yaşına gelene kadar öyle yemiyorlar maalesef. 1yaştan sonra yavaş yavaş başlıyorlar. O zamana kadar çorba, yoğurt ve ezilmiş yemekler o da hepsini yemiyorlar. En azından benimki böyle..
O birazda bizim alostrnamiza bagli bnm bbgim 6 ayliktan brri pilav 7 ayliktan beride makarna yiyor sehtiye corbasi ve yayla corbasiyla basladim alistrmaya gittikce suyunu azaltip kati olarak vermeyr basladm bubarda ben rk gdaya 4. Ayda basladim

• Beğen
Reactions: ZOE
X