Calpol vermeyi denedinizmi ? Diş donemi bizim cok sıkıntılı gecti . Ayni sekilde gece aglama degildi bu resmen boguruyodu sanki cok cani yanmis gibi . Kilosuna gore calpol verin bi deneyin.10 aylık bebeğim sürekli geceleri ağlayarak uyanıyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum lütfen kafayı yiyorum artık sadece anne sütü emiyor ek gıdada pek iştahlı değil 8,5 kilo alt 2 üst 3 kesici dişleri çıktı doktora götürdüm kaç defa tahliller genel durumu iyi çok şükür diş sancısı olabilir dediler bu kadarı normal mi mama kabul etmiyor sütüm az açlıktan olabilir mi dişten mi sizin bebeklerinizde böylemiydi tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
Dis etleri nasil? Kabariklik, kizariklik var mi? Dis sancisida istahsizlik yapiyor, kulagini tutuyor benimki genelde. Ac olsa illaki yer. Benimde ozellikle 4.ayinda inanilmaz istahsizdi. Saatlerce ac kalip agliyordu ama uzun saatler sonrasi muhakkak yiyordu birsey. Mama istemese ek gida yer. Suan yanimda yatiyor benimki derin uykuya gecemiyor bir turlu, her dondugunde aglar gibi sesle mizirdaniyor hemen emzigi takiyorum. Diken ustundeyim nefes almaya korkar oldumDoğduğundan beri mamayı denedim farklı farklı markalar aldım mamayı reddetti açlık olsa almazdıydı ben açlıktan mı diş ağrısından emin olamıyorum
Evet yanımda uyuyor yatağa aldığımda diş etleri şiş sanırım dişden dolayı ya çünkü mememi de çok ısırıyorDis etleri nasil? Kabariklik, kizariklik var mi? Dis sancisida istahsizlik yapiyor, kulagini tutuyor benimki genelde. Ac olsa illaki yer. Benimde ozellikle 4.ayinda inanilmaz istahsizdi. Saatlerce ac kalip agliyordu ama uzun saatler sonrasi muhakkak yiyordu birsey. Mama istemese ek gida yer. Suan yanimda yatiyor benimki derin uykuya gecemiyor bir turlu, her dondugunde aglar gibi sesle mizirdaniyor hemen emzigi takiyorum. Diken ustundeyim nefes almaya korkar oldum
Kaç aylıkken kestinizTıpkı bnm bebeğimi anlatiyorsun canım bnm bebegim ekgidayi istemedi gece sabaha kadar emerdi yatağına koyunca kıyamet kopardı emzirmeden kestim rahatladım valla gece kalkınca şu veriyorum sadece bı kaç gün açıktı sabaha karşı o zaman da kahvaltısını yaptırdım hiç emzirmedim şuan iyi artık çok sık da uyanmiyor
Agzindan cok su akar, eli surekli agzinda, oyuncaklarini alip agzina goturup damaklarini kasiyor. Bu belirtiler varsa dis sancisi cekiyordur.Evet yanımda uyuyor yatağa aldığımda diş etleri şiş sanırım dişden dolayı ya çünkü mememi de çok ısırıyor
17-18 aylikta kestim ama sizin bebeğiniz küçük isterseniz ilk gece emzirme sürelerini azaltabilirsiniz yani iki saatte bir emzirin bu süre arasında ağlarsa da vermeyin tabi bu süreç biraz zor olacak ama eşinizden destek alabilirsinizKaç aylıkken kestiniz
Evet hiç birşey bulamasa kendi elleri ağzındaAgzindan cok su akar, eli surekli agzinda, oyuncaklarini alip agzina goturup damaklarini kasiyor. Bu belirtiler varsa dis sancisi cekiyordur.
Şuan küçük düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda fikir sahibi olmak için sordum teşekkür ederim17-18 aylikta kestim ama sizin bebeğiniz küçük isterseniz ilk gece emzirme sürelerini azaltabilirsiniz yani iki saatte bir emzirin bu süre arasında ağlarsa da vermeyin tabi bu süreç biraz zor olacak ama eşinizden destek alabilirsiniz
Yüksek ihtimalle distir bizde de öyleydi saat başı ağlayarak çığlıklarla uyanıyordu ve sadece meme emiyordu o süreçte galiba diş etleri ağrıdığı için başka bişey istemiyordu tetagil biraz rahatlatıyordu deneyebilirsiniz10 aylık bebeğim sürekli geceleri ağlayarak uyanıyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum lütfen kafayı yiyorum artık sadece anne sütü emiyor ek gıdada pek iştahlı değil 8,5 kilo alt 2 üst 3 kesici dişleri çıktı doktora götürdüm kaç defa tahliller genel durumu iyi çok şükür diş sancısı olabilir dediler bu kadarı normal mi mama kabul etmiyor sütüm az açlıktan olabilir mi dişten mi sizin bebeklerinizde böylemiydi tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?