• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylık bebek gece ağlayarak uyanıyor sık sık

Yüksek ihtimalle distir bizde de öyleydi saat başı ağlayarak çığlıklarla uyanıyordu ve sadece meme emiyordu o süreçte galiba diş etleri ağrıdığı için başka bişey istemiyordu tetagil biraz rahatlatıyordu deneyebilirsiniz
peki bu süreç ne zamana kadar devam ediyor bütün dişler çıkana kadar mı yoksa bi kaç tane

Yüksek ihtimalle distir bizde de öyleydi saat başı ağlayarak çığlıklarla uyanıyordu ve sadece meme emiyordu o süreçte galiba diş etleri ağrıdığı için başka bişey istemiyordu tetagil biraz rahatlatıyordu deneyebilirsiniz
Peki ne zamana kadar sürdü tüm dişler çıkana kadar mı

24 aylık oğlum da aynı böyleydi emmek istediği için uyanıyorlar açlıkla alakası yok. Benimki 10 gün önce memeyi bıraktı hala çığlık çığlığa uyanıyor ve sakinleştiremiyorum. Allah hepimize kolaylık versin🤲🏻
Yani dişten dolayı değil mi diş sancıları geçsede meme için ağlar mı bu kadar ya ama önceden uyanırdı ıhh mıh mızıldanırdı alırdım emzirirdim uyurdu ama şimdi emziriyorum uyumuyo saatlerce uğraşıyorum kucağımda gezdiriyorum en son ayağımda sallıyorum biraz direndikten sonra uyuyor

Back
X