• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylık bebek gece ağlayarak uyanıyor sık sık

Yüksek ihtimalle distir bizde de öyleydi saat başı ağlayarak çığlıklarla uyanıyordu ve sadece meme emiyordu o süreçte galiba diş etleri ağrıdığı için başka bişey istemiyordu tetagil biraz rahatlatıyordu deneyebilirsiniz
peki bu süreç ne zamana kadar devam ediyor bütün dişler çıkana kadar mı yoksa bi kaç tane

Yüksek ihtimalle distir bizde de öyleydi saat başı ağlayarak çığlıklarla uyanıyordu ve sadece meme emiyordu o süreçte galiba diş etleri ağrıdığı için başka bişey istemiyordu tetagil biraz rahatlatıyordu deneyebilirsiniz
Peki ne zamana kadar sürdü tüm dişler çıkana kadar mı

24 aylık oğlum da aynı böyleydi emmek istediği için uyanıyorlar açlıkla alakası yok. Benimki 10 gün önce memeyi bıraktı hala çığlık çığlığa uyanıyor ve sakinleştiremiyorum. Allah hepimize kolaylık versin🤲🏻
Yani dişten dolayı değil mi diş sancıları geçsede meme için ağlar mı bu kadar ya ama önceden uyanırdı ıhh mıh mızıldanırdı alırdım emzirirdim uyurdu ama şimdi emziriyorum uyumuyo saatlerce uğraşıyorum kucağımda gezdiriyorum en son ayağımda sallıyorum biraz direndikten sonra uyuyor

Yani dişten dolayı değil mi diş sancıları geçsede meme için ağlar mı bu kadar ya ama önceden uyanırdı ıhh mıh mızıldanırdı alırdım emzirirdim uyurdu ama şimdi emziriyorum uyumuyo saatlerce uğraşıyorum kucağımda gezdiriyorum en son ayağımda sallıyorum biraz direndikten sonra uyuyor
Aynı şeyleri yaşıyoruz galiba. Bende diyorum bir bebek meme için bu kadar ağlar mı ama görüyorum ki ağlıyor

bizim de aynıydı. diş dediler çünkü tüm tahliller normaldi. benim oğlumda da calpol içtiğinde kusma oluyordu, doktor dolven verdi. hala anne sütü alıyor. ek gıda konusunda çok iştahlı değil ama meyve ve bazen sebze yemeklerine karşı iştahlı. balık da seviyor. sevdiği şeyleri yapmaya calisiyorum sürekli 😩 dolveni de çok çok huzursuz olduğu gecelerde veriyordum. 6 saatte bir verilebilir fakat yan etkisi calpole göre daha fazla olduğu için uzun süre kullanım önerilmiyor

Diştir kesin öncesi sonrası hep geceleri çığlık çığlığa kalkarlardı. Aman Allahım o zamanlar hiç bitmeyecek gibi gelmişti. Doktorun önerdiği ağrı kesicileri vermekten çekinmeyin ben 1 hafta 10 gün verirdim yoksa ne yemek ne uyku hiç bişey kalmıyor perişan oluyorduk. Benim birde ikiz bazen ikisi aynı anda bazen biri biter biri başlar sonra ötekinin diğeri denk gelirdi hiç dur durak bitme yoktu. Allahım tüm dişler tamamlandığında çok hamd ettim vallahi Allah affetsin acısını onlarla bizde çekmiştik çünkü 🫣

Diştir kesin öncesi sonrası hep geceleri çığlık çığlığa kalkarlardı. Aman Allahım o zamanlar hiç bitmeyecek gibi gelmişti. Doktorun önerdiği ağrı kesicileri vermekten çekinmeyin ben 1 hafta 10 gün verirdim yoksa ne yemek ne uyku hiç bişey kalmıyor perişan oluyorduk. Benim birde ikiz bazen ikisi aynı anda bazen biri biter biri başlar sonra ötekinin diğeri denk gelirdi hiç dur durak bitme yoktu. Allahım tüm dişler tamamlandığında çok hamd ettim vallahi Allah affetsin acısını onlarla bizde çekmiştik çünkü 🫣
Valla bana da bitmeyecek gibi geliyor sanki günler hiç geçmiyor inşallah bizde çok şükür geçti diyeceğimiz günlere çabucak kavuşalım

Valla bana da bitmeyecek gibi geliyor sanki günler hiç geçmiyor inşallah bizde çok şükür geçti diyeceğimiz günlere çabucak kavuşalım
Cok zor bir surec dis sancıları , buyume atakları, ayrık kaygisi derken memeye o kadar alisiyorlar ki 19 aylik kizim sabaha kadar10 dk da bir emmek icin uyaniyordu yani artik delirmek uzereydim ve 20 aylikken dayanamayıp bir anda emzirmeyi sonlandırdım. Kizim doğduktan sonra ilk defa aralıksız 3 saat o zaman uyudum. Hala geceleri kalkıyor ama eskiye oranla cok cok iyi durumdayız. Yani 10 dk da bir uyanmak ile gece de 2 veya 3 defa uyanmak kıyaslanamaz bile.. agri kesici vermekten korkmayın bebeler icin zor bir süreç ve onlar tum sıkıntılarının annelerinin kucağında geçeceğine inanıyorlar. Kendinizi yıpratmamaya calisin bu gunler gececek insaallah❤️

Back
X