10 aylık bebek ve uyku 😴

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.150
325
38
25
Merhaba anneler
Bebeğim 10 aylık bir süredir uykusu düzene girmişti geceleri maks 3 defa kalkıyodu emip uyuyodu
Son 3 gündür hiç denecek kadar az uyumaya başladi ağlayıp uyanıyor bi sağına bi soluna dönüyor tekrar uyutuyorum maks 1 saat uyuyup uyanıyor
Altta 2 dişimiz var üstte görünende yok, hasta da değil gündüzleri keyfi yerinde
Gündüz de 2 uyku yapıyor
Sebebi ne olabilir sizce

Üst dişleri yerine oturuyordur ondan çok zor çıkıyor zaten o yüzdendir . Ama akşam uykudan önce ne yiyor bi bakmak lazım rahatsız ediyor olabilir

Üst dişleri yerine oturuyordur ondan çok zor çıkıyor zaten o yüzdendir . Ama akşam uykudan önce ne yiyor bi bakmak lazım rahatsız ediyor olabilir
Saat 6.30'da en geç Akşam yemeğini yiyor Gece yatmadan da 7 ölçek mama içiyor Ama yatmadan önce dediğim de yarım saat önce

Merhaba anneler
Bebeğim 10 aylık bir süredir uykusu düzene girmişti geceleri maks 3 defa kalkıyodu emip uyuyodu
Son 3 gündür hiç denecek kadar az uyumaya başladi ağlayıp uyanıyor bi sağına bi soluna dönüyor tekrar uyutuyorum maks 1 saat uyuyup uyanıyor
Altta 2 dişimiz var üstte görünende yok, hasta da değil gündüzleri keyfi yerinde
Gündüz de 2 uyku yapıyor
Sebebi ne olabilir sizce
Ay konuyu ben mi actim acaba dedim ayni sekilde 2 dis altta var üstte gorunen yok. Melek gibi cocuk gitti 2 gundur huysuz uzerimden inmeyen uyumayan aglayan bir cocuk geldi. Gorunurde birseyi yok bende bugun doktora goturucem acaba bogaz kulak mi diye sizinde aklinizda olsun

Ay konuyu ben mi actim acaba dedim ayni sekilde 2 dis altta var üstte gorunen yok. Melek gibi cocuk gitti 2 gundur huysuz uzerimden inmeyen uyumayan aglayan bir cocuk geldi. Gorunurde birseyi yok bende bugun doktora goturucem acaba bogaz kulak mi diye sizinde aklinizda olsun
Ben de randevu aldım bunun için almamıştım ama memelerinde biraz sertlik vardı da onları da gösterecektim Çoğu kişi normal diyor ama aklımda bulunmasın diye göstermeye gidecektim o zaman onu da sorarım

Benimki çok şükür Nazar olmasın gündüzleri iyi hatta gündüz uykuları da güzel sayılır ama gece uykusuna gelince her şey bozuluyor

Zeytinyağının içine Karanfil koyup bekletip birazcık dişlerine sürüyorum ara sıra da Calpol veriyorum Başka ne yapabilirim
Calpol vermeyin durduk yere olmaz öyle . Diş jelleri filan var onlardan alın eczaneden

Tetagil kullandım ama işe yaramıyor maalesef
Osanit var alman markası Trendyoldan bi bakın . Benim oğlum da böyle oldu herşeyi kullandık biraz Osanit iyi geldi o kadar . Dişi zor çıkaran çocuk zor çıkarıyor ne yaparsanız yapın düzelmiyor

Merhaba götürdünüzmü

Merhaba anneler
Gündüz de 2 uyku yapıyor
Sebebi ne olabilir sizce
6. Atağa girmişler 10 ay itibariyle bizimkide öyle doktora sorduk... geçecek biraz sabır dedi,, zaten hep sabır ediyoruz dedim, güldü😂

Ya dün gece hiç ama hiçç uyumadik nerdeyse ağliyor sürekli uyumuyor var mı sizde de

Aynısını az evvel ben de düşündüm. 7 aylığız hiç diş yok. Ama diş belirtisi de yok. Neyden oluyor anlamıyorum hiç çözümü de yok

Back
X