Çocuk Hastalıkları 10 aylık ikiz bebeklerimde geçmeyen enfeksiyon

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Ikizlerim 10 aylık 20 gündür geçmeyen enfeksiyon doktora götürdük sürüp verdi ama geçmiyor ve ateşleri çıkıyor pişik yapıyor kakalari böyle olan var mı ne Iyi gelir evde nasıl bi yol izlemeliyim lütfen yardımcı olun bana

Ne enfeksiyonu

Bağırsak vs mi

Antibiyotik şurup mu verdi o da bağırsağı kötü eder

Pişik için çinkolu kremi bolca sürün altını kapatmayın zaten yaz bol bol hava alsın güneşlensin poposu

Biz küçükken antibiyotik yanına vitamin vs verilirdi sonra o kalktı 10 aylık bebeğe ne verilir bilemedim de yiyebiliyorlarsa şeftali vs iyi gelir

Bir doktordan duydum; boşaltım sonrası genital temizliklerini yaparken arkadan öne değil, önden arkaya doğru silip temizlemek lazımmış. İdrar yolu enfeksiyonlarının büyük bir kısmı bu yanlıştan kaynaklanırmış. Ne enfeksiyonu bilmiyorum ama bilginiz olsun diye söyleyeyim dedim.

Antibiyotik iğne daha etkili enfeksiyonda ama bebekler küçük, iğne oluyor mu bebekler için bilmiyorum ...
Çok geçmiş olsun kuzucuklara,benimde kızım 11 aylık ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyırum.

Antibiyotik iğne daha etkili enfeksiyonda ama bebekler küçük, iğne oluyor mu bebekler için bilmiyorum ...
Çok geçmiş olsun kuzucuklara,benimde kızım 11 aylık ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyırum.
Çok zor tek bakıyorum bide kimse yok hastaneye gidip gelene kadar ter içinde kaliyorum😭

Bir doktordan duydum; boşaltım sonrası genital temizliklerini yaparken arkadan öne değil, önden arkaya doğru silip temizlemek lazımmış. İdrar yolu enfeksiyonlarının büyük bir kısmı bu yanlıştan kaynaklanırmış. Ne enfeksiyonu bilmiyorum ama bilginiz olsun diye söyleyeyim dedim.
Saolun dikkat ederim ona

Ne enfeksiyonu olduğunu bilirsek daha kolay yorum yaparız. Soğan sarmısak koymanızı öneririm yemeklerine bol bol ve su içmeliler tabii ki.

Ne enfeksiyonu

Bağırsak vs mi

Antibiyotik şurup mu verdi o da bağırsağı kötü eder

Pişik için çinkolu kremi bolca sürün altını kapatmayın zaten yaz bol bol hava alsın güneşlensin poposu

Biz küçükken antibiyotik yanına vitamin vs verilirdi sonra o kalktı 10 aylık bebeğe ne verilir bilemedim de yiyebiliyorlarsa şeftali vs iyi gelir
Bağırsak enfeksiyonu sürüp gecmedi

Belki de mantardır. Benim kızımda doktor çeşit çeşit ilaç vermişti bir türlü geçmemişti. Artık içi dolu sivilce gibi olmuştu pişiği. Yavrum hep bir acı içindeydi. Başka bir doktora götürdüğümde iyi de bu enfeksiyon değil, o ilaçlar, kremler bir işe yaramaz, bu mantar demişti. Mantar ilacı ile hemen geçmişti.
Başka doktora da götürün.

Belki de mantardır. Benim kızımda doktor çeşit çeşit ilaç vermişti bir türlü geçmemişti. Artık içi dolu sivilce gibi olmuştu pişiği. Yavrum hep bir acı içindeydi. Başka bir doktora götürdüğümde iyi de bu enfeksiyon değil, o ilaçlar, kremler bir işe yaramaz, bu mantar demişti. Mantar ilacı ile hemen geçmişti.
Başka doktora da götürün.
Benim kızda sivilce var erkekte kızarıklık var

Ama enfeksiyon neresinde.Kanda cıkan enfeksiyon değeri enfeksiyonun nerede oldugunu göstermez ki. Ciğer filmi cekildi mi bogazlarına bakıldı mı kulagına vs.Kanda cıkan deger enfeksiyonun varlığını gosterir. Ama kulak mı ciğer mi bogaz mı ya da baska bir yer mi onu bilmeniz lazım.Pişik antibiyotiktendir.Marka vermek dogru olmaz ama doktora veya eczacıya sorun sıze bir probiyotik tavsiye etsin. Antibiyotik kullanırken onu da kullanın

Back
X