- 22 Ekim 2015
- 939
- 911
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka doktora götürün . Şurubun faydası olmuyorsa belki farklı birşey başka doktor yok ilçedeyim özel hastanede yok dogudayim
Çok zor tek bakıyorum bide kimse yok hastaneye gidip gelene kadar ter içinde kaliyorumAntibiyotik iğne daha etkili enfeksiyonda ama bebekler küçük, iğne oluyor mu bebekler için bilmiyorum ...
Çok geçmiş olsun kuzucuklara,benimde kızım 11 aylık ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyırum.
ne enfeksiyonu ?
[/QUOTE kanadan cıktı ismini unuttum
Saolun dikkat ederim onaBir doktordan duydum; boşaltım sonrası genital temizliklerini yaparken arkadan öne değil, önden arkaya doğru silip temizlemek lazımmış. İdrar yolu enfeksiyonlarının büyük bir kısmı bu yanlıştan kaynaklanırmış. Ne enfeksiyonu bilmiyorum ama bilginiz olsun diye söyleyeyim dedim.
Bağırsak enfeksiyonu sürüp gecmediNe enfeksiyonu
Bağırsak vs mi
Antibiyotik şurup mu verdi o da bağırsağı kötü eder
Pişik için çinkolu kremi bolca sürün altını kapatmayın zaten yaz bol bol hava alsın güneşlensin poposu
Biz küçükken antibiyotik yanına vitamin vs verilirdi sonra o kalktı 10 aylık bebeğe ne verilir bilemedim de yiyebiliyorlarsa şeftali vs iyi gelir
Akşam eşim gelsin öğreneyim bağırsak da enfeksiyon dediNe enfeksiyonu olduğunu bilirsek daha kolay yorum yaparız. Soğan sarmısak koymanızı öneririm yemeklerine bol bol ve su içmeliler tabii ki.
O zaman ev yoğurdu, kefir, sirke gibi bağırsak dostu yiyecekler iyi gelecektirAkşam eşim gelsin öğreneyim bağırsak da enfeksiyon dedi
Bağırsak enfeksiyonu sürüp gecmedi
Flajing sürüp antibiyotikŞurup ne şurubu
Antibiyotik mi
Bol su
Emiyorlarsa bol emzirin
Popoyu da açık bırakın pişmesin dağa fazla
Benim kızda sivilce var erkekte kızarıklık varBelki de mantardır. Benim kızımda doktor çeşit çeşit ilaç vermişti bir türlü geçmemişti. Artık içi dolu sivilce gibi olmuştu pişiği. Yavrum hep bir acı içindeydi. Başka bir doktora götürdüğümde iyi de bu enfeksiyon değil, o ilaçlar, kremler bir işe yaramaz, bu mantar demişti. Mantar ilacı ile hemen geçmişti.
Başka doktora da götürün.
Allah kolaylık versin, eşin götürüp getiremez mi hastaneye? Biraz daha kolay olur sankiÇok zor tek bakıyorum bide kimse yok hastaneye gidip gelene kadar ter içinde kaliyorum![]()