- Konu Sahibi Ssouthernssun
Bebegin tuvalet egitimini anliyabilmesi,ogrenebilmesi icin yurumesi,konusmasi yani derdini anlatmasi gerekiyor bunlari ben degil uzmanlar anlatiyor 10 ayda bunlari yapamazki ,ayrica her gelisimi zamaninda olmali erken olmasi avantaj degil
esime okudum bu yaziyi turkce bilmiyor ama tercume ettim ne sacmalik diye tepki verdisimdi bunu okuyan anneler 10 aylik bebege baslicak eziyete ,annesiniz biraz temizleyin ayrica aceleniz nedir ne sacmalik cidden 10 aylik bebek bezi biraktiysa 12 aylikken ucmasin dikkat edin kk da muciziler okuyoruz cevremizde 2 yaisna kadar bezle dolasan cocuklar uzaydan gelmis galiba , bu birazda kadinlarda benim bebegim ,anneligim egosunu tetikliyor sanirim benim bebegim 10 aylikken tuvaletini yapti,basari ben bir anneyim demek icin sacma sapan uydurma hikayeler gibi geliyor bana .okuyan bir kac safta inaniyor basliyor bebegine eziyete :)
arkadaşın yazısını başından sonuna kadar okumadınız sanırım..bi zorlama yok oyun şeklinde alışmış neden size inanmak bu kadar zor geliyo...diğer mesajlarıma yazdığınız cevapları da yorumsuz bırakıyorum çünkü tartışma ortamı doğmasını istemiyorum...iyi günler...