10 aylik kizim geceleri sürekli emiyo

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
323
merhaba hanimlar
10 aylik kızım var. gün icinde yeme düzenimiz iyi olmasada gece muhallebisini yiyip uyuyor. yatagina uzatıyorum 10 dk sonra uyanip emmek istiyorum ve bu sabaha kadar devam ediyo. bir daha yatagina koyamıyorum. yanimda emerek uyuyo benim her tarafim tutuluyo. hic uyuyamıyorum. bir yerde okudum bebekler bir süre sonra aliskanlikdan dolayi gece emerlermiş. acaba gece emmesini kessem mi. tecrübeli bayanlar yardimcin olun lutfen bana

Emzik olarak kullanıyor heralde :) Gece beslenmesini kesmek için erken olabilir, doktorunuz ne diyor?

Benimki 6 aylik gece 2.3 defa uyanıp etmek istiyor ama en fazla 5 dk sonra tekrar dalıyor hani sanki emzigini düşürmüş de ondan mizmizlaniyor gibi. Bi fikrim yok ama ben bebeklerimizin ne ihtiyacı varsa onun karşılanmasından yanayım

Bnm kizim da 10 aylik ce ayni .hele bu gece delirtti beni hic durmadan emdi .yattigim yerden emziriyorum omuz agrisina kaldim hic uyumuyorumda .(

Oglumda da ayni durum vardi emzik verdim mecburen.

Bizde de durum aynı sırtım belim tutuluyor ne yapmak lazım bilmiyorum

Ben de aynı şeyden yanayım ama bazen onların ihtiyaçları bizi çok zorluyor öyle zamanlarda yanlış mı yapıyorum acaba diyorum

Ben de aynı şeyden yanayım ama bazen onların ihtiyaçları bizi çok zorluyor öyle zamanlarda yanlış mı yapıyorum acaba diyorum

O da büyüyecek annesi. Tek ihtiyacı olan şey meme değil bazen o meme isteği anne sıcaklığı ozleminden ya da minicik bedeniyle koca bi dünyada urktugunden :) zamanla rayına oturur bence. En azindan dillendiği zaman..

alışkanlıktan yapıyor yoksa bebeklerin çogu 6. aydan sonra gece beslenmesine ihtiyaç duymaz. biraz ağlamasına dayanıp farklı şekilde uyutabilirsiniz (bu durumdan memnun değilsiniz diye bunu söyledim yoksa emzirerek koyun koyuna uyumak güzel de sizin ki eziyete dönüşmüş biraz sevgiler

Gece uyandiginda su verin.gece emmesini kesmek istiyorsaniz.bi muddet sonra birakir.
10 aylik olmus biraz daha dayanin derim.memeden kesene kadar boyle devam eder.emsin onun icin anne sutu cok faydali.ilk cocugumda bende oyleydim.yarim saatte bir kalktigini bilirim.22 aylikti emmeyi birakinca gece uyanmalari 1 2 ye dustu sonra zamanla uyanmaz oldu.
Kizimda emiyordu ama dogdugu gunden beri o gece 1 veya 2 defa kalkardi hepte oyle devam etti.her bebek bir degil.senin bebeginde emmeyi birakinca uykusu duzene gircek.seneye yaza kadar emzirmeye devam edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…