Bebegimin emmeye düşkünlüğü

Amiiiin gündüz de dekolte giyemez oldum evde elbise giyiyorum memeyi gördüğü an dünya duruyor hemen eliyle cikarmaya calisiyo bagimlilik gibi bişey sanirim
Aynen geçen bnde camasir katliyorm sutyeni almis icinden meme diye bana veriyo bazen babasinin yakasini cekstriyo meme diye kafasi karisiyo heralde:D her yerde meme ariyo

Inanirmisin anlattigindan beter haldeydim. Hele iki yasina yaklastikca muhabbette sutten kesme yöntemleri geçiyorsa off o gün var ya daha cok emerdi. Bunu fark edince yaninda konusmayi kestim tabi. Sana onerecek bi yontemim yok acikcasi. Ben sadece onunla hayatimizda bir daha boyle bir duyguyu yasamayacagimi düşünerek rahatlamaya calisiyordum. Patladim zamanlar olsada 2 yasini 15 gün geçince3 günde biraktik.
nasıl bıraktırdınız
öneri alabilir miyim

Allah yardımcımız olsun konu sahibi

Gece kesmek istiyorsan pat diye değil haftada bir bir eksilterek kesmelisin... 4 defa kalkıyorsa önce 3 bi hafta böyle sonra 2-1-0 birden kesmeyin etkilenir...

Gece kesmek istiyorsan pat diye değil haftada bir bir eksilterek kesmelisin... 4 defa kalkıyorsa önce 3 bi hafta böyle sonra 2-1-0 birden kesmeyin etkilenir...
Birden kesmek istemiyorm zaten gece bi kere meme veriyim diye ugrascam bakalm 4 kere ne ki dun gece 11 kez kalktm memedeyken beklyrm 10 dk dalsin iyice diye daldi diyorm koyuyorm 10 dk sonra kalkiyo gecenin belli bi saatinde de 10 dkda bi uyaniyo beni mahvediyo

Amiiiin gündüz de dekolte giyemez oldum evde elbise giyiyorum memeyi gördüğü an dünya duruyor hemen eliyle cikarmaya calisiyo bagimlilik gibi bişey sanirim
Hahahahahah istemsizce güldüm:))

Meme sapığı bunlar ya :)

Arkadaşlar bebekleriniz sizi emzik olarak kullanıyor sanırım. Aranızda emzik kullanan var mı?

Ben memeden 24 aylikken kestim ama keske 26 -27 ye kadar bekledeydim diyorum.... ama gece uykularımiz mükemmel duzeldi bazen suya kalkiyor

Gece hic meme vermeyim diyorum dun denedim mesela nasil kendini kasıyo kafasini kaldirip indiriyo meme ariyo vermedim vermedm en son sabaha karsi verdim o kadar cok uyandi ki uyusun diye ben memeden ayirmasam birakmiyo memeyi oyle uyucak nerdeyse

Uyansin, bisey olmaz. Derhal uykuya dalacak diye bisey yok. Sadece (cok) aglayinca yanina gidin, biraz pispislayin ve tekrar oda'dan cikin. 1 bucuk yasindaki cocugun artik gece yemege ihtiyaci yoktur. Herseyden daha cok uykuya ihtiyaci vardir. Nefesalnefesver üyesine katiliyorum. Disiplinli olmak gerek. Uyku rutini düzenlediginde (atiyorum son bir süt ile hikaye anlatmak) "hadi simdi uyku zamani" deyip cocugu öpüp oda'dan cikin. Yani yaninda uyumasini beklemeyin.

Onsa, sonra yatatakta biraz hareketli ise, birakin hareket etsin. Kendini oyalayarak uykuya dalsin. Dedigim gibi sadece cok agladiginda biraz pispislayin ve tekrar oda'dan cikin.

Ve gün boyu yemek diye pesinde takilmayin. Cocuk ac, besinsiz kalmaz. Evde kurallar oldugunu anlasin. Yani eger o aksam yemege yemezse, artik ona yemek yok. Kendinizede zaman ayirabilmeniz, uykunuzu almaniz cok önemli. Cocuklarimiz hepimiz icin cok önemli fakat bazen önceligimizi kendimize vermeliyiz ki cocugumuza daha verimli olalim diye.

Canım, oğlum 18 aylık. 1 yaşından sonra emmeye çok düşkündü, kolaylık olsun diye yatarak emzirmeye alistirmistim ve gece saat başı ya da 2 saatte bir uyanır olmuştu. İnternette gezerken bu konuyla alakali, bebek gelişimi ile ilgili bir sitede, gece emzirmeyi bırakmayı öneriyordu. Anahtar kelime de "memede süt yok, sonra bebeğim" hoş bir sesle. Denedim ve ilk bir kaç gece mizildand falan sonra odamdaki beşiğine yatırdım. Gece boyu memeye 1 karış mesafede olup laf dinlemesi zor. Sonra alıştı yavaştan. Şimdi gündüzleri de yapıyorum. Her canı sıkıldığında meme diyor, ben de "yeni emdin kuzum, süt yok memede" diyorum, üstelerse de hayır diyorum, alıştı bırakıyor artık. Bazen lehine bile kullanıyorum. Meme isteyince önce yemek yemelisin diyorum, yiyor, sonra emziriyorum. Uyku önceleri ve sabah uyandığında ve yemek sonraları emziriyorum artık.

Canım, oğlum 18 aylık. 1 yaşından sonra emmeye çok düşkündü, kolaylık olsun diye yatarak emzirmeye alistirmistim ve gece saat başı ya da 2 saatte bir uyanır olmuştu. İnternette gezerken bu konuyla alakali, bebek gelişimi ile ilgili bir sitede, gece emzirmeyi bırakmayı öneriyordu. Anahtar kelime de "memede süt yok, sonra bebeğim" hoş bir sesle. Denedim ve ilk bir kaç gece mizildand falan sonra odamdaki beşiğine yatırdım. Gece boyu memeye 1 karış mesafede olup laf dinlemesi zor. Sonra alıştı yavaştan. Şimdi gündüzleri de yapıyorum. Her canı sıkıldığında meme diyor, ben de "yeni emdin kuzum, süt yok memede" diyorum, üstelerse de hayır diyorum, alıştı bırakıyor artık. Bazen lehine bile kullanıyorum. Meme isteyince önce yemek yemelisin diyorum, yiyor, sonra emziriyorum. Uyku önceleri ve sabah uyandığında ve yemek sonraları emziriyorum artık.
bu cok ıyı fıkırmıs sut bıtmıs :D ıkıncı bebegımde denıcem ınsallah.

Hahahahahah istemsizce güldüm:))

Meme sapığı bunlar ya :)

Arkadaşlar bebekleriniz sizi emzik olarak kullanıyor sanırım. Aranızda emzik kullanan var mı?
Emzigi 4 aya kadar emdi ayni sekilde biberonuda sutumu sagip veriyodm yatmadan önce emerken uyuya kalip karni doymuyo diye mükemmel uyuyodu o zamanlar smdi memeyle bitisik yasiyorz

Bende oyle yapyrm gunduz yemek ye ondan sonra bazen inatlasiyo benle emmeden o yemegi yemiyo tabi emincede ne kadar yenilebilirse

Uyansin, bisey olmaz. Derhal uykuya dalacak diye bisey yok. Sadece (cok) aglayinca yanina gidin, biraz pispislayin ve tekrar oda'dan cikin. 1 bucuk yasindaki cocugun artik gece yemege ihtiyaci yoktur. Herseyden daha cok uykuya ihtiyaci vardir. Nefesalnefesver üyesine katiliyorum. Disiplinli olmak gerek. Uyku rutini düzenlediginde (atiyorum son bir süt ile hikaye anlatmak) "hadi simdi uyku zamani" deyip cocugu öpüp oda'dan cikin. Yani yaninda uyumasini beklemeyin.

Onsa, sonra yatatakta biraz hareketli ise, birakin hareket etsin. Kendini oyalayarak uykuya dalsin. Dedigim gibi sadece cok agladiginda biraz pispislayin ve tekrar oda'dan cikin.

Ve gün boyu yemek diye pesinde takilmayin. Cocuk ac, besinsiz kalmaz. Evde kurallar oldugunu anlasin. Yani eger o aksam yemege yemezse, artik ona yemek yok. Kendinizede zaman ayirabilmeniz, uykunuzu almaniz cok önemli. Cocuklarimiz hepimiz icin cok önemli fakat bazen önceligimizi kendimize vermeliyiz ki cocugumuza daha verimli olalim diye.
Iste benm gucum kalmadi artk aylardir uykusuz yorgun bitkin son zamanlar daha zyorucu olmaya başladı cunku cok hareketli ve surekli benim pesimde nereye gidersek gidelm kim oynatrsa oynatsn gezdirsn yok cikip cikip yanima geliyo bana bağımlı resmen

Gece acayip zordu kizlar meme meme diye bi aglaysi vardi ki sabaha karsi verdim b susturamadm bide baktm sutum akmis baya biraz emsin dedim Biberonla sut veriyim dedm imkani yok almadi

Gece acayip zordu kizlar meme meme diye bi aglaysi vardi ki sabaha karsi verdim b susturamadm bide baktm sutum akmis baya biraz emsin dedim Biberonla sut veriyim dedm imkani yok almadi
Benim.kizim da.ne biberon sever ne emzik tutar.. 5degisik emzik aldik marka marka,damakli.damaksiz vs cesitli...hic birini begenmedi. Varsa yoksa meme. Beni emzik gibi kullaniyo.. yatagimin yanindaki besigine koyunca gene huzursuzlandi gece agladi,uyku sersemi gozlerimi bile acamadan aldim besikten kendi yanima koydum. Meme emdi falan uyudu..daha dogrusu uyuMUŞ ..Ben de uyumus kalmisim neyse ki hareket etmemisiz .. of korkuyorum bebegi ezicez falan diye cok tehlikeli ama.uykuma yenik dusuyorum..bi gecede 7 8kez kalkiyo memeyi yaninda bulamasa :(

C Coconutoil emzik mi o da ne 1 ay kullandik sonra asla veremedik 4 tane secit cesit en pahalisi da dahil emzik aldik ama tutmadi. Canli emzik varken sahtesini naapayim diyor zibidi

Back
X