10 aylık kızım var hamile miyim (test resimli)

grafikdelisi

benim minik boksörüm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
314
168
33
31
Arkadaşlar merhaba, 10 aylik bebeğim var emziriyorum. Dogumdan sonra düzenli adetlerim devam etti. Yomurtlama günümde istemeden korunamadik. Yumurtlamadan sonra her sabah yataktan kalkmadan dil altindan atesimi olcuyorum 3 gundur 37 de seyrediyo adetime 1 gun var ben dün test yaptim cizgi cok zor görülecek sekilde çıktı. Süre ilerledikçe koyulasti baya. Bende yanlış olabilir diye düşündüm. Fotoyu da ekliycem. Kizim kusar oldu atesi usutmesi falan da yok suphelenir oldum bir de siz yorumlayin istedim. Testteki dağılma saatler sonra oldu.

Eklentiler

• 15422789067806453498759529191527.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 154
canım hamilesin sanırım hayırlısı olsun hakkında sabah testi tekrarla yine çıkarsa kan verirsin

Bence hamile siniz. Ben de kızım 5 aylikken aynen siz gibi oldu sadece bir kez korunmasız ama hamile kalmışım ilk test ikinci silikti.yanilma payı olur dedim.iki gün son Ra tekrardan yaptım net iki çizgi.simdi 3 yaşında kızım 2 yaşında oğlum var.cok zorluk atlattim ikisi de küçük olunca ama şükür elhamdülillah rabbim boyle uygun gördü demekki

Benimde gelirse ıkinci başım gözüm ustune ama memeye aşık onu nasıl yapcam tek korkum o

Kızlar sanırım gercekten hamileyim cunku yumurtlama akıntısı geldi (özür diliyorum) seffaf uzayan. Kizimda da böyle olmuştu bu günlerde

Benimde gelirse ıkinci başım gözüm ustune ama memeye aşık onu nasıl yapcam tek korkum o

İnanın allah bir kolaylık veriyor.benim.doktorum hamile yken de emzirebilirsin dedi
9 ay emzirdim.yani hamileydim.ama 4 ay daha emdi kızım.sonra 23 Nisan günü tören den geldim ve kucağı ma aldım konuştu m ağladım emzirdim o son emzirmemdi bı daha hiç istemedi emmek

Boyle kusar durursa veremem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…