10 dakikayla uykuya kanilir mi sizce?

En zor Zaman'lar ilk Zaman'lar.Düzelir de ben başka birşeye takıldım.Akşam 10 dan sabah 8 e iki defa mı emziriyorsunuz.Kendisi uyanmasa bile 2 saatte bir kalkıp emzirmeniz lazım.Çok küçük çünkü.Acıkır.Kan şekeri düşer onun için uyumaya devam eder.Tehlikeli yani.
Aksam 10 da emzirip gece 1 te kalkiyor kendisi emmeye.sonra 4 te uyaniyor.emiyor geri uyuyor.iki saatte degil de 3 saatte bir emzirmis oluyorum

çok şükür geceleri uyuyormuş
ya gecede uyumasaydı
var öyle bebekler
benim de 13 aylık kızım bu ara geceleri hep oyun istiyor
bide ben çalışıyorum

En zor Zaman'lar ilk Zaman'lar.Düzelir de ben başka birşeye takıldım.Akşam 10 dan sabah 8 e iki defa mı emziriyorsunuz.Kendisi uyanmasa bile 2 saatte bir kalkıp emzirmeniz lazım.Çok küçük çünkü.Acıkır.Kan şekeri düşer onun için uyumaya devam eder.Tehlikeli yani.

Benim kızım doğduğu ilk günden beri uykuya çok düşkün bir bebekti. Geceleri 2 saatte 1 zor uyandırıyordum. Saat kurup öyle kalkıyordum, 2 aylık olduğunda doktor kontrolünde doktorumuz uyku düzenini sordu, geceleri kaldırmasam asla kalkmayacak, dedim. O zaman bırak artık uyusun, acıkırsa uyanır zaten. Sarılık vs gibi tehlikeli durumları geri bıraktık, uyku da en az beslenme kadar önemli gelişimi için, dedi. Kızım 2 aylıktan beri, deliksiz uyur. Hiç bir sorun yaşamadık. Şuan 23 aylık çok şükür.

Aksam 10 da emzirip gece 1 te kalkiyor kendisi emmeye.sonra 4 te uyaniyor.emiyor geri uyuyor.iki saatte degil de 3 saatte bir emzirmis oluyorum

Gece düzeniniz gayet güzel aslında, gündüzleri uyuduğu ortamda uykusunu kaçıran birşeyler olabilir mi? Fazla ışık yada dışarıdan gelen yüksek ses gibi. Tam dalamaması belki bu yüzdendir.

Benim de uc bucuk aylik oglum var 40 i cikana kadar gunduz uykulari cok guzeldi en az iki saat uyurdu 40 i ciktiktan sonra sizin bebeginiz gibi gunduz uykusu azaldi uykuya dalamiyordu ben kollarini hafif kundak yaptim 45 dk falan uyumaya basladi cok ugrastim herseyi denedim uykusu duzelsin diye cok uzerine dustum ama olmadi bir haftadir uykusunu dert etmemeye basladim varsin islerim kalsin onunla oyunlar oynarim dedim bir haftadir cok sukur gunduz uykusu 4 saate kadar uzadi zamanla duzeliyor o zamanlar gececek merak etmeyin

Benim kızım doğduğu ilk günden beri uykuya çok düşkün bir bebekti. Geceleri 2 saatte 1 zor uyandırıyordum. Saat kurup öyle kalkıyordum, 2 aylık olduğunda doktor kontrolünde doktorumuz uyku düzenini sordu, geceleri kaldırmasam asla kalkmayacak, dedim. O zaman bırak artık uyusun, acıkırsa uyanır zaten. Sarılık vs gibi tehlikeli durumları geri bıraktık, uyku da en az beslenme kadar önemli gelişimi için, dedi. Kızım 2 aylıktan beri, deliksiz uyur. Hiç bir sorun yaşamadık. Şuan 23 aylık çok şükür.

Gece düzeniniz gayet güzel aslında, gündüzleri uyuduğu ortamda uykusunu kaçıran birşeyler olabilir mi? Fazla ışık yada dışarıdan gelen yüksek ses gibi. Tam dalamaması belki bu yüzdendir.
Isik aslinda dikkatini cekiyor olabilir artik besigin uzerine ortu ortmeye baslayacagim gece gibi sanip uyumaya devam eder diye tahmin ediyorum

Benim de uc bucuk aylik oglum var 40 i cikana kadar gunduz uykulari cok guzeldi en az iki saat uyurdu 40 i ciktiktan sonra sizin bebeginiz gibi gunduz uykusu azaldi uykuya dalamiyordu ben kollarini hafif kundak yaptim 45 dk falan uyumaya basladi cok ugrastim herseyi denedim uykusu duzelsin diye cok uzerine dustum ama olmadi bir haftadir uykusunu dert etmemeye basladim varsin islerim kalsin onunla oyunlar oynarim dedim bir haftadir cok sukur gunduz uykusu 4 saate kadar uzadi zamanla duzeliyor o zamanlar gececek merak etmeyin
Sanki bana aylarca boyle olacakmis gibi geliyor.logusaligi da cok zor atlattim cunku.daha yeni yeni ruh halim duzelmeye baslamisti.simdi bu sikinti cikti

gunduz uykuları duzelmedı ama geceyı oturtmaya başladık 18 aylık oldu...
Allah bagislasin oncelikle oglunuzu.benim kizim da her asidan sonra huy degistirmeye basladi.ilk ay asisinda aglamayi ogrendi.ikinci ay asisinda da bu uykusuzlugu ogrendi.bakalim onumzdeki aylarda duzene sokabilecek miyim

Isik aslinda dikkatini cekiyor olabilir artik besigin uzerine ortu ortmeye baslayacagim gece gibi sanip uyumaya devam eder diye tahmin ediyorum

Çünkü benim kızım ışığa çok duyarlı, ilk doğduğu günden beri aman yüzünü örtüp uyutma, ışıkta da uyumaya alışsın ; dediler bende öyle yaptım ama maalesef. Odasının storlarını filmli storlar ile değiştirdim. Öğlen uykuları çok daha derin ve uzun oluyor.

Sanki bana aylarca boyle olacakmis gibi geliyor.logusaligi da cok zor atlattim cunku.daha yeni yeni ruh halim duzelmeye baslamisti.simdi bu sikinti cikti
Merak etmeyin duzene giriyor evet cok zor is yapamiyorsun kendine zaman ayiramiyorsun ama zaten ne kadar bu durum surecek ki cok cabuk buyuyorlar tadini cikarin
soylede bi durum var ben oglumu uyutmaya calisirken uyusunda su isimi yapayim bu isimi yapayim diye dusunurdum oyle zamanlarda daha kisa uyudugu gozlemledim simdi uyuturken cok rahatim uyursa iyi olur uyumazsa onunla oynar zaman geciririm diyorum ve gercekten sizin ruh halinizi hissediyorlar mutsuzsam sinirliysem uyumuyor uyusada hemen uyaniyor bence cok kafaniza takmamaya calisin siz rahatlarsaniz oda rahtalar
su an oglum bir saat sonra tekrar uyumak istiyor bir haftadir bir saat yada iki saat kadar uyuyor

Kizlar merhaba herkese.eski konularimdan belki bilirsiniz su an 2 aylik bi kizim var.arada sirada huzursuzlanmalari oluyo o normaldir kakasini yapinca rahatliyor diyordum ama son bir haftadir bir huy edindi catlayacagim artik.gündüzleri uyutuyorum aradan en fazla 10-15 dakika gecince aciyo gozleri sanki saatlerce uyumus da uykusunu almis gibi. Ondan sonra da 3-4 saat uyanik kaliyor.geceleri duzenli uykusu 10dan sonra yatar gece bi iki kere emmeye kalkar sabah 8 e kadar yatar.ama gündüzleri biyle hep.basina gelen var mi? Sizce neden boyle yapiyor,ben ne yapabilirim,nasil engel olup uyku duzeni saglayabilirim.evdeki hicbir isimi yapamiyorum inanin ki zor durumdayim:anne::ruh:
Benim iki çocuğum da öyleydi. Normal yani.

Back
X