10 Ekim de 5. Gün 2 embriyo transferi

Başlıkta da yazildigim gibi 10 ekim transfer günüm benim gibi umudunu bekleyen herkezden dualarını bekliyorum kimin duası tutar bilinmez rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Şubat ayı transferimdi. Tuttu suanda ikizlerim var. 3. Denememdi. Lohusayım. Lohusaların duaları kabul olurmuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, evlat sevgisini tattırsın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Pozitif gördüğünüzde Sağlıkla gebelikleriniz ilerlesin insallah. Gönülden dua ediyorum herkese. Allah kalbinizdeki duaları kabul eylesin, ve sizlerede nasip etsin 🧿🧿🧿🤲

Şubat ayı transferimdi. Tuttu suanda ikizlerim var. 3. Denememdi. Lohusayım. Lohusaların duaları kabul olurmuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, evlat sevgisini tattırsın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Pozitif gördüğünüzde Sağlıkla gebelikleriniz ilerlesin insallah. Gönülden dua ediyorum herkese. Allah kalbinizdeki duaları kabul eylesin, ve sizlerede nasip etsin 🧿🧿🧿🤲
Rabbim evlatlarını size bağışlasın inşallah darısı da bize inşallah güzel dualarınız Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim dualarınızda olmak çok güzel içten gönülden ettginiz dua için Allah razı olsun❤️ biz de güzel haberlerle nice umut bekleyenlere duacı oluruz inşallah

Bende dua istıyorum canım.rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.Bebişinin hayatı güllerle dolu olsun her daim♥️♥️🧿🧿🙏🏻🙏🏻

Selam 10 ekim dondurulmuş iki adet 4.gün embriyosu, dün gece kanamam başladı, pruluton depo vuruldum, beta negatif, moralim sıfır.. X

Başlıkta da yazildigim gibi 10 ekim transfer günüm benim gibi umudunu bekleyen herkezden dualarını bekliyorum kimin duası tutar bilinmez rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Bende ikili embriyo beşinci gün 10 Ekim günü transferi oldum hadi hayırlısı inşallah

Back
X