10 Ekim sabaha karşı aciz bir kediyi aşağıdaki videoda göreceğiniz şekilde katlettim.

Elossa

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.681
159
363
sen ve o gece yanındaki arkadaşların bir canlıya bu derece canilik yaptığınız için insanlık suçu işlediğiniz. Aslında temelli toplumdan tecrit edilmeniz gerekli (anlamazsanız diye tercümesini yazayım sizin içeri tıkılmanız lazım) belki bir gün mucizevi şekilde kaybettiğiniz insanlığınızı bulursunuz. Ama bilin ki size ne iş ne de eş emanet edilir bu hayatta.

arkadaşlar lütfen deşifre edelim
UFUK GÜNAYDIN - KEDİ KATİLİ

sen ve o gece yanındaki arkadaşların bir canlıya bu derece canilik yaptığınız için insanlık suçu işlediğiniz. Aslında temelli toplumdan tecrit edilmeniz gerekli (anlamazsanız diye tercümesini yazayım sizin içeri tıkılmanız lazım) belki bir gün mucizevi şekilde kaybettiğiniz insanlığınızı bulursunuz. Ama bilin ki size ne iş ne de eş emanet edilir bu hayatta.

arkadaşlar lütfen deşifre edelim
UFUK GÜNAYDIN - KEDİ KATİLİ

Bunlara aslinda bir insani oldurmus gibi ceza vermek lazim. Gelecegin potansiyel insan katili bunlar. Allah belasini versin, baska ne denir ki. Konuyu derdim var'a acsan orasi daha kalabalik sanki.

Son düzenleme:
Bunlara aslinda bir insani oldurmus gibi ceza vermek lazim. Gelecegin potansiyel insan katili bunlar. Allah belasini versin, baska ne denir ki. Konuyu derdim var'a acsan orasi daha kalabalik sanki.
tamam cnm ben burası uygundur diye düşünmüştüm..açtım hemen
haklsın aslında hepimizin derdi,onlarda bir can:((
bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum

Son düzenleme:
allah belasını versin izleyemedm izleyemem bile nasıl kıyar anlamadım .. arkadasım konunu gercek deil video deil bi ders amaclı falan açılmış die bişi zannettim videonun basını görünce sok oldum canın acıdı nasıl kapattığımı bile bilmiyorum sayfayı lütfen bi daha böle seyler yayınlamayın çok üzüldüm çok kötü oldum .. onu yapanıda allah ıslah etsin ... bide köpek besliyo şeref.....szz güya hayvan seviyor demi şimdi .. iananılmaz derecede basım ağrımaya başladı bu tür olayları görünce unutamıyorum :(:(:(

İzlemiyorum izlemeyeceğim o caninin amacına ulaşmasına yardım etmeyeceğim. Allah ıslah etsin böylelerini.

bende izileyemem tahmin ediyorum , hamileyim ve hamilelerin duaları kabul olur derler allahım ona bin beterini göstersin , pişman olsun kabusu olsun o kedi onun.:22:

Allahım insallah beter bi ölüm nasip etsin sana. Sürün ve öleme ufuk günaydın:47:

Bende izlemiyicem yüreğim dayanmıyo böyle şeylere çünki...bunları yapan insan olamazz zaten... nasıl bi psikopatlıktır

Bunların iki yakası bir araya gelmez, işleri rast gitmez allahımm sen ver bunların cezasını yarabbimmm.

izleyemedim videoyu ama o vicdansızı benim elime bir verseler ne yapacağımı çok iyi biliyorum.. :47:

bu nasıl bir vahşet o kediyi katlettiğinden daha beter gebersin inşallah o kediyi nasıl katletti Allah belasını kat ve kat versin

Nerden izledim sabah sabah !!! O tekmeleri, kanın süzülüşü...

Artık tüm gün kendime gelemem.. Allah belanızı versin, insan olmayı haketmiyorsunuz !

video yu acamadim..

ama boyle caniler var ne yazikki.. Psikolojisi bozuk, ruh hastalari. kesinlikle boyle zalimlik yapanlarin hapse atilmasi lazim! Veya timarhaneye kapatilip sizofren tedavisi gormeleri gerekir!

Back
X