Hayır Mart ayında yumurta toplama işlemi yapıldı nasipte Ekim'de transfer olmak varmışSen haziran ayında denedin mi hiç tüp bebek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır Mart ayında yumurta toplama işlemi yapıldı nasipte Ekim'de transfer olmak varmışSen haziran ayında denedin mi hiç tüp bebek
Haziran ayında transfer olduğumda acaba oradaki sohbette mi gördüm isminizi diye sordumHayır Mart ayında yumurta toplama işlemi yapıldı nasipte Ekim'de transfer olmak varmışdondurulmuş embriyo transferi oldum ben
Amin canımValla artık herşeye endişeyle bakıyoruz bu süreci bira önce atlatıp pozitifleri gorelim inşallah ya![]()
6 günü çok erken değil mi ben 6 Ekim'de oldu ve daha test yaptırmadım.Selam kızlar bende bu ay transfer oldum bugun transferimin 6günü.Çok heycanlıyım ve bugun test yaptım dayanamayıp ve evde tek çizgi çıktı çok üzüldüm![]()
Bende 9 ve 12 günü tekrar dene. Umutsuz olma olucak inşallah6 günü çok erken değil mi ben 6 Ekim'de oldu ve daha test yaptırmadım.
Bendede oluyor 2gündür.Bel ve kasık ağrısy hem hamilelik belirtisi olabiliyor hemde tam tersi.Çnkü çok gördüm çevremde bende bu konuda endişeliyim birazMerhaba arkadaşlar. Ben 6 Ekim de transfer oldum ama. Bugün 7 günümde ara ara kendini hissettiren bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var umarım kötü bir şey yoktur. Daha önce başına gelen var mı ?
Test yaptırmadım canım evde gebelik testi yaptım 19ekim test günüm6 günü çok erken değil mi ben 6 Ekim'de oldu ve daha test yaptırmadım.
Benimde 6.günüm canım kasık ağrılarım ara ara oluyor ama bel ağrım sürekli varMerhaba arkadaşlar. Ben 6 Ekim de transfer oldum ama. Bugün 7 günümde ara ara kendini hissettiren bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var umarım kötü bir şey yoktur. Daha önce başına gelen var mı ?
Kızlar bu belirtiler neden oluyor acaba?varmı bir bilginiz?Benimde 6.günüm canım kasık ağrılarım ara ara oluyor ama bel ağrım sürekli var
İnşallah ilaçtan yada tutunduğu içindir kötü bir şey olmasındaBenimde 6.günüm canım kasık ağrılarım ara ara oluyor ama bel ağrım sürekli var
Amin inşallah canım benimde iki embriyo konuldu hiçbir belirti yok kafam da Allak Bulak bazıları uzan dinlen bazıları kalk yürü diyor hangisi doğru bilmiyorumAynı gün transfer olmuşuz.İnşllh pozitifi alırız![]()
Bence çok erken yapmışsın o yüzden çıkmamış olabilir üzülmeSelam kızlar bende bu ay transfer oldum bugun transferimin 6günü.Çok heycanlıyım ve bugun test yaptım dayanamayıp ve evde tek çizgi çıktı çok üzüldüm![]()
Çok erken yapmışsın bencede canımBence çok erken yapmışsın o yüzden çıkmamış olabilir üzülme
Canım aynıyım ben hafif sol boşlukta ağrı oluyor arada bir.Yurtdışındaki kuzenımfe erken gebrlik testi yap dıyorKizlar nasıl gidiyor varmı bugün değişiklikler transferi sayarsak Beşiktaş ncı gündeyiz gün yaklaştıkça heyecan artiyor
Bende aynı dayanamayip ilk yapan hangimiz oluruz bilmiyorum ama test yapan olursa sonucu bizlerle de paylaşın lütfen merak ediyoruz vallaCanım aynıyım ben hafif sol boşlukta ağrı oluyor arada bir.Yurtdışındaki kuzenımfe erken gebrlik testi yap dıyoryınede gaza gelmıyorum.Sanki 1haftayı geçtimde.Sende varmı değişiklik?