10 ekim tüp bebek transferi

Hayır Mart ayında yumurta toplama işlemi yapıldı nasipte Ekim'de transfer olmak varmış ☺️ dondurulmuş embriyo transferi oldum ben
Haziran ayında transfer olduğumda acaba oradaki sohbette mi gördüm isminizi diye sordum 🤹🏻‍♀️

Selam kızlar bende bu ay transfer oldum bugun transferimin 6günü.Çok heycanlıyım ve bugun test yaptım dayanamayıp ve evde tek çizgi çıktı çok üzüldüm😢

Merhaba arkadaşlar. Ben 6 Ekim de transfer oldum ama. Bugün 7 günümde ara ara kendini hissettiren bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var umarım kötü bir şey yoktur. Daha önce başına gelen var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Ben 6 Ekim de transfer oldum ama. Bugün 7 günümde ara ara kendini hissettiren bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var umarım kötü bir şey yoktur. Daha önce başına gelen var mı ?
Bendede oluyor 2gündür.Bel ve kasık ağrısy hem hamilelik belirtisi olabiliyor hemde tam tersi.Çnkü çok gördüm çevremde bende bu konuda endişeliyim biraz

Benimde 6.günüm canım kasık ağrılarım ara ara oluyor ama bel ağrım sürekli var

Canım ben kıbrısta transfer oldum ve ne dedılerse ona uyuyorum fakat benım kafads aşure çorbası oldu😂 dinlenıyorum ama evin içinde hiç yürümez değilim.Balkona bahçede oturuyorum.Önemli olsn vücudu zorlsmamak asla ağır kaldırmamak çok zararlı yıyeceklerden sakınmak,huzurlu olup iyi düşünmek ve gerisinde evrene teslim olmak.Ama teslim kısmıns ben bile inanmadım🤣 Göğüslerim ağrıyor bugünde.Ama benim regl dönemine yakın zaten çok ağrır🤷🏻‍♀️😂 Hiç belirti olmadan pozitif olsn çok,belirti olup negatif olanda var.O yuzden dılıyorum hepimiz pozitif olsun.Tombik tombik sağlıklı bebişlerimiz olsun 😍😍🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• 38DF92A2-B2F5-484E-8D7E-52178A7824D1.webp
    38DF92A2-B2F5-484E-8D7E-52178A7824D1.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 23
Selam kızlar bende bu ay transfer oldum bugun transferimin 6günü.Çok heycanlıyım ve bugun test yaptım dayanamayıp ve evde tek çizgi çıktı çok üzüldüm😢
Bence çok erken yapmışsın o yüzden çıkmamış olabilir üzülme

Kızlar öncelikle evde asla test yapmayın sonuç ne olursa olsun bunu doktorunuzdan duyun ben kendime boyle bi totem yaptım ve cok şükür oldu..sürekli yatıp kendini bunaltmayın ağır iş yapmadan kendinize uğraşlar bulun.. belirtilere gelirsek ben her türlü belirtisi yaşadım kasıklara batma belde sırtta batma ve yatsam bile geçmeyen agrilar sık idrara cikma goguste hassaslik olmadı ama cok fena bıçak saplanır gibi agrilar oluyodu 6.gün yaşadığım şiddet baş dönmesi sabah kusmaları ve de çok fena adet sancıları.. Herkeste belirti olcak diye bisey yok tabii..

Kizlar nasıl gidiyor varmı bugün değişiklikler transferi sayarsak Beşiktaş ncı gündeyiz gün yaklaştıkça heyecan artiyor
Canım aynıyım ben hafif sol boşlukta ağrı oluyor arada bir.Yurtdışındaki kuzenımfe erken gebrlik testi yap dıyor😂 yınede gaza gelmıyorum.Sanki 1haftayı geçtimde.Sende varmı değişiklik?

Canım aynıyım ben hafif sol boşlukta ağrı oluyor arada bir.Yurtdışındaki kuzenımfe erken gebrlik testi yap dıyor😂 yınede gaza gelmıyorum.Sanki 1haftayı geçtimde.Sende varmı değişiklik?
Bende aynı dayanamayip ilk yapan hangimiz oluruz bilmiyorum ama test yapan olursa sonucu bizlerle de paylaşın lütfen merak ediyoruz valla

Back
X