10 Eylül - 7 Ekim 2021 Venüs Akrep Burcunda - Burcunuza Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.787
2.659

10 Eylül 23:39’da

Venüs, Akrep burcuna giriyor.

Aşk, yaratıcılık ve güzellik gezegeni Venüs Akrep burcundayken, temsil ettiği konularda tutku ve sahiplenme yaratır. Venüs’ün dengeli, uyumlu ve yaratıcı enerjisi Akrep’in şüpheci ve gizemli tarafıyla uyuşmakta zorlanır. Bu süreçte ilişkilerde cinsellik ön plana çıkar. Mesafelerin ortadan kalkması, aşırı yakınlık veya paylaşımların derinliği, ilişkileri yorabilir.

Bunun yanı sıra Venüs’ün Akrep burcunda olacağı dönem boyunca sanat ve yaratıcılık gibi konularda elimizden gelenin en iyisini tutkuyla yapmak isteyebiliriz. Ancak sadece derin bir içselleşme ve dönüşüm dönemi sonrası ortaya yaratıcı bir eser çıkartabiliriz.

7 Ekim’e kadar devam edecek dönemden en çok Akrep burçları ve yükseleni Akrep olan kişiler etkilenecektir. Akrepler cazibelerinin arttığını ve ilişkilerinin canlandığını fark edebilirler. Çekicilikleri artarken ilişkilerde istedikleri yakınlık ve derinliğe de ulaşabilecekler. Bu süreçte kendi derinliklere inerek güçlü enerjileriyle temasa geçebilirler. Böylece yaratımları da güçlü ve derin olacaktır.

Bu etkiden ikincil olarak diğer su elementi burçları Yengeç ve Balıklar olacak. Yengeç ve Balıklar, Venüs’ün Akrep burcunda olduğu dönem boyunca duygusal tatmin alabilecekler. Çekicilikleri ve ilişki trafikleri artabilir.


Meral Erduran
 
10 Eylül akşamında Venüs bir süredir ilerlediği ve çok sevdiği Terazi burcundan aslında çokta rahat etmediği ve sevmediği Akrep burcuna ilerleyecek. Etkilerini detaylı yazacağım ama ilişkiler konuları açısından bu etki daha hırpalayıcı etkileri devreye sokacak. Kıskançlıklar, çekememezlikler, tartışmalar ve aşkta istediğini elde etmekte zorlanma dönemi başlayacak. Yine parasal konular açısından da krizli etkiler getirmeye aday olacak…



Güliz Kına
 
10 Eylül: Venüs Akrep'e geçiyor
Cinselliğin hayatınızın çok daha merkezinde olabileceği bu günlerde tutkulu aşklara yelken açabilirsiniz. Gizemli bir buluşma ayarlayarak rutin giden ilişkinize canlılık katmak için de bu günlerin enerjisi oldukça destekleyici. Öte yandan gökyüzü sizleri kıskançlık konusunda uyarıyor. Düşünmeden ve irdelemeden, ilişkinizde anı yaşayın. Aksi takdirde kendinizi sonu hiç de istediğiniz gibi bitmeyecek tartışmaların içinde bulabilirsiniz.
 
akrep000.jpg

Venüs 10 Eylül-7 Ekim 2021 arasında Akrep burcunda seyahat edecek. Tutkuların ön plana çıkacağı bu evrede aklımız pek de başımızda olmayabilir. Daha çok dürtüsel hareket edebilir, aşkta çok daha gözü kara olabiliriz. Tensel çekim ve uyum bu dönemde çok daha önemli hale gelir. Aşkta takıntılı ruh hali görülebilir. Bir kişiye kafayı takıp diğer tüm olasılıkları reddetme, veya bir şey bittiyse dahi durumu kabullenmeme hali söz konusu olabilir. İşte bunlar hep Venüs Akrep transitinin karanlık yönleri. Mars Terazi transitiyle kesiştiği için ise bir şeyleri başlatmak kolay, devamını getirmek zor olabilir.

Diğer yandan Venüs transitinin bir kısmı da Merkür retrosu ile kesişeceği için özellikle bu ay sonuna doğru birçok barışma, u-dönüşü görebiliriz. Yeni ilişkilerin ise eylülün ilk iki haftasında oluşma ihtimali daha yüksek. Burada tek dikkat edilmesi gereken bir anlık gaflet, dürtüsel hareket ile hata yapmamak; veya bir “hata” yaptıysak da bunun son derece insani normal bir şey olduğunu kabul edip yola devam etmek.



Merve Çubuktepe​

 
akrep0.jpg

VENÜS, AKREP BURCU'NA GEÇECEK

Haftanın kapanışını ise zorlu bir etki ile yapıyoruz.

7 Eylül’de Venüs; aşk, sevgi, sanat gezegeni Akrep Burcu’na geçiyor.

10 Ekim’e kadar bu burçta kalacak.

Venüs Akrep Burcu’nda çok mutsuzdur, zararlı yerleşimde olduğundan dolayı sevgi yerini tutkuya, ihtirasa, cinselliğe, aldatmaya bırakacak.

Güç oyunları ve sevgi içindeki değerde problemler, insanların birbirini kıskanması artacak.

Kadın figürlerinin birbirine daha düşmanca davranacağı, aynı zamanda sadakatin sorgulandığı, gizli ilişkilerin ortaya çıkabileceği, ilişkide cinselliğin, sapkınlığın bizi zorlayabileceğini bir dönem başlayacak.

Sadistlik, zalimlik zorluk; maalesef hayatımızdaki yerini alacak.
Değer verebilmek, değer bulabilmek zor olacak.
Hep krizden besleneceğiz. İkili ilişkilerde yaşadıklarımız unutulmayacak.

İntikama dönüşebilir, sıkıntılı bir etki.

Bu dönemde estetik, alım satımla ve ticaretle ilgili adımları çok tavsiye etmiyorum.

Özellikle estetik konusuna dikkat etmeliyiz istemediğimiz sonuçlar çıkabilir.

Fiziksel görünüşümüzdeki radikal değişikliklerden pişman olabiliriz, değiştiremeyiz de; sabit bir etki.

Son olarak eğer gizli ilişkiler yaşıyorsanız ortaya çıkabilir, sırlarımızı ortaya çıkartacak bir dönem; dikkatli olup daha stratejik ve ketum davranmalıyız.



Sema Sidar
 
10 Eylül saat 23.38’de Venüs Akrep Burcu’na geçiş yapıyor olacak. İlişkilerimizde daha tutkulu bir enerji içine sürüklenebiliriz. Bu süreç içinde kişisel hırslarımıza yenik düşmemeye ekstra önem göstermemiz faydalı olabilir.



Kenan Yasin
 
Aşkın ve paranın gezegeni sempatik gezegen Venüs 10 Eylül 2021’de Akrep burcuna geçiş yapıyor.7 Ekim 2021’e kadar da bu burçtaki transiti devam edecek. Venüs’ün Akrep yerleşimi astrolojik olarak asaletli bir formda değildir. Bu bakımdan aşk ve parada biraz zorlanacağımız, mücadele edeceğimiz ve krizleri yönetmek zorunda kalacağımız günlere giriş yaptığımızı belirtmek isterim. Akrep burcu Mars yönetiminde olan bir burç olduğundan Venüs’yen konularda savaşkan taraflarımızın ön plana çıkması kaçınılmaz.Olumlu manada aşk ve ilişkilerde transit süresince tutku,gizem,derinlik ve ruhaniyet artış gösterecektir.Maddi alanlarda ise emek verip gerekli mücadeleleri başardığımızda güzel etkiler altında olabileceğimizi düşünüyorum.

Güneş-Neptün karşıtlığı (14 Eylül 2021):

Bağışıklığa dikkat!


Bu tarihi bir yerlere not almanızı tavsiye edeceğim. Zira oldukça sert etkiler altında kalabileceğimiz bir tarih olacakmış gibi gözükmekte. Tabii ki açının etki süresi birkaç güne yayılıyor. Galaksimizin ışığı ile kolektif bilinçaltını temsil eden Neptün karşı karşıya gelince metaforik olarak etrafı sis ve duman kaplar. Bu bağlamda şartların oldukça kaygan ve değişken olabileceği birkaç gün var önümüzde… Gelişen koşullara ayak uydurmak zorlaşabileceği gibi, etrafımızda olup bitenleri anlamakta zorlanabiliriz. Yoğun bir unutkanlık ya da dalgınlık söz konusu olabilir. Güneş astroloji’de hayat veren göstergeler bazında değerlendirildiğinden bu karşıtlık sağlık koşullarımız bakımından kırılgan etkiler vermekte. Özetle 14 Eylül civarında hem malum virüs bağlamında hem de diğer olası hastalıklara karşı tedbirli olmalı; bağışıklığımızı yüksek tutmalıyız.


Buket Nizamoğlu
 
X