10 Eylül - 7 Ekim 2021 Venüs Akrep Burcunda - Burcunuza Etkileri

Screenshot_20210912-114057_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114103_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114106_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114116_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114120_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114127_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114133_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114135_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114140_Instagram.jpg
Screenshot_20210912-114145_Instagram.jpg


Bendegül Çandarlı
 

Venüs Akrep Burcunda Genel Etkileri​

Aşk ve sevgi dilimizi temsil eden Venüs 10 Eylül’de Akrep burcuna geçiyor. Venüs astrolojide ilişkileri, aşkı, sevgi dilimizi, değer verme şeklimizi, ilişkilerden beklentilerimizi, güzelliği, estetiği, yaratıcılık ile ilgili her şeyi… sembolize ediyor. Venüs Akrep burcunda iken ilişkilerimizde daha tutkulu, derin ve daha sezgisel bir şekilde hareket edeceğiz. İçimizdeki duyguları dizginlemekte zorlanırken daha önce hiç olmadığımız kadar yoğun duygular içinde olacağız. Bu dönemde entrika, kıskançlık, tutku ve hırslarımızı dengede tutmamız da fayda olacak. Ayrıca telepati yönümüz kuvvetlenecek ve kendimizi çok daha heyecan verici ilişkilerin içinde bulacağız. Akrep ya hep ya hiçtir. Bu süreçte ya çok seveceğiz ya da tamamen vazgeçeceğiz. Sezgilerimiz ve dürtülerimiz bizi yönlendiriyor olacak.


tumblr_p71pp97Zeg1rgrpufo1_500.png


Koç ve Yükselen Koç Burcu:​

Sevgili Koçlar sizler bu süreçte ilişkilerinizi daha ciddi bir evreye taşıyabilir ve evlilik kararı alabilirsiniz. Evliliklerinizde hiç olmadığınız kadar tutkulu ve derin hissedeceksiniz. Ayrıca kıskançlıktan doğabilecek çatışmalar yaşayabilirsiniz. Eğer ortaklıklarınız varsa bu alanda da oldukça hırslı ve tutkulu bir şekilde ilerleyeceğiniz bir dönem olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa Burcu:​

Sevgili Boğalar sizlerin bu süreçte çalışma alanınızdaki kişilerle olan diyalogları yoğunlaşabilir ve belirsizlikler netlik kazanabilir. İş hayatınızda yeni bir aşk gündemini söz konusu olabilir. Aynı zamanda hırslarınız fazlası ile artacak. Sağlığınıza da daha fazla dikkat edeceğiniz bir süreç olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu:​

Sevgili İkizler sizlerin bu süreçte ”bu gerçekten ben miyim?” dediğinizi şimdiden duyar gibiyim. Bu kez duygularınızı öyle derinlerde hissedeceksiniz ki kendinize inanamayacaksınız. Yakın arkadaşlarınıza karşı daha net bir tavrınız ortaya çıkacak, çocuklarınız varsa her dakika yanlarında olmak isteyebilirsiniz. Ayrıca yeni bir ilişkiye başlamanız ve yoğun duygular hissetmeniz de mümkün.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu:​

Sevgili Yengeçler sizlerin bu süreçte aile bireylerine karşı düşkünlüğünüzün ve sahiplenme duygunuzun her zamankinden daha fazla olacağı bir dönem olabilir. Yaşam alanınızda daha fazla vakit geçirmek ve bi rtakım yenilikler yapmak isteyerek kollarınızı sıvıyabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu:​

Sevgili Aslanlar sizlerin bu süreçte kardeş, akrabalar ve yakın çevrenize karşı duygularınız ya siyah ya beyaz bir hale bürünecek. Bu kişilerle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Eğitim hayatınıza daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca yeni yollar sizleri bekliyor ve çıkacağınız yollarda karşınıza birileri çıkabilir. Hazır mısınız tutkulu bir karşılaşmaya?


Başak ve Yükselen Başak Burcu:​

Sevgili Başaklar sizler bu süreçte maddi ve finansal konuları oldukça yoğun ulaşabilirsiniz bu alanda gündemde olan konuları netliğe kavuşturacaksınız. Yeni yatırımlar yapabilir ya da maddi alanınızı etkileyecek önemli kararlar alabilirsiniz. Borçlarınızı kapatabilir ya da alacaklarınız varsa bunları alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu:​

Sevgili Teraziler yıldızınız parlıyor! Hayatınızın aşkını bulmaya hazır mısınız? Öyle güzel bir enerji alanınız olacak ki hayatınızda çoğu şeyin netleştiğini göreceksiniz. Hırslarınıza yenik düşmeyin ve sezgileriniz dinleyerek ilerleyin. Ayrıca bu süreçte fiziksel görünümüz ile ilgili de radikal değişiklikler yapabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu:​

Sevgili Akrepler sizler bu süreçte ruhunuza dokunacaksınız. Bilinçaltınızı çözümlemek için elinizden ne geliyorsa yapın. Güzel enerjiler sizinle olacak, sezgileriniz ve rüyalarınız size çok şey anlatacak. İçinize dönün, dönüşün ve dönüştürün. Tam zamanı! Ayrıca arkanızdan dönen ve enerji alanınızı olumsuz etkileyen ne varsa kesip atacağınız bir süreç olacak.

Yay ve Yükselen Yay Burcu:​

Sevgili Yaylar sizler bu süreçte sosyalleşecek ve popülerleşeceksiniz. Girdiğiniz ortamlarda biri ile tanışabilir ve yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Gözünüzü dört açın! Ayrıca sosyal çevrenizdeki kişilere karşı belirsizlikleriniz varsa bu konularda da netleşeceğiniz bir dönem olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu:​

Sevgili Oğlaklar sizlerin bu süreçte iş ve kariyer hayatında yoğunluğunuz ve hırslarınız artacak. Kariyerinize dair net kararlar alacaksınız ve yeni adımlar atacaksınız. Ya keseceksiniz bir şeyleri ya da sonuna kadar gideceksiniz ancak artık arada kaybolmayacaksınız. Durmayın, ilerleyin!

Kova ve Yükselen Kova Burcu:​

Sevgili Kovalar sizler bu süreçte yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarınız ya da yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu alanda yoğunluğunuz artabilir. Ayrıca uzun yollara çıkabilir, seyahatler yapabilir ve buralarda yeni kişilerle tanışıp başlangıçlar yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık Burcu:​

Sevgili Balıklar sizler bu süreçte eşinizden ya da başka bir yerden gelecek maddi gelirler ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bankalar, mahkemeler, ameliyat ve operasyonlar ile ilgili konularda birtakım dönüşümler yaşamanız mümkün. Sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak, içinize dönün ve sezgilerinizle ilerleyin


Elvan yarma
 
X