10 Eylül - 7 Ekim 2021 Venüs Akrep Burcunda - Burcunuza Etkileri

akrep burcuyum, yukselenımde akrep harıtamda yoğun akrepler var 😂 gerçekten venus e geçtığı gunden beri bi değişik oldum. bıraz yukselıyorum geçmişe, stalk yapma arzusu, bı dedektıkçılık oynamak isteme, kin tuttuğum şeylerin yoğunlaşması.. gibi gibi uç noktalarda ama tabılı
 
🍀


Screenshot_20210915-110601_Instagram.jpg
Screenshot_20210915-110603_Instagram.jpg
Screenshot_20210915-110606_Instagram.jpg
Screenshot_20210915-110608_Instagram.jpg
Screenshot_20210915-110610_Instagram.jpg
 

🍀

Venüs-Akrep Transiti 10 Eylül – 7 Ekim 2021​


akrep (3).jpg

Dolayısı ile Venüs-Akrep’te iken; Tutkulu aşklar mevsimini açıyor olacak..

Venüs-Akrep transiti:


*İçsel huzursuzluk, kaygı, endişe ön plana çıkar.

*Aidiyet, güven bulmak güçlük çeker, sorgulayıcı, kuşkucu bir doğaya bürünebiliriz.

*Süregelen evlilikler, ilişkiler eğer gelgitlere sahip ise, düzen sağlanamamış ise bu transit döneminde ciddi düzeyde sarsılır, ciddi fikir, yol ayrılıkları gündeme gelebilir.

*Süregelen evliliklerde, ilişkilerde ihanet, aldatma, aldatılma söz konusu ise bu dönemde açığa çıkar.

*İçinde yalan, sahtelik, değer taşımayan evlilikler, ilişkiler bu dönemde yol ayrımına, yolun sonuna gelebilir.

*Yeni başlayan evlilikler, ilişkiler sağlam temellere sahip olabilir, sevgi, aşk, tutku ön plana çıkabilir.

*Yeni kurulan evliliklerde, ilişkilerde derinlik, bağlılık, takıntı, saplantı boyutunda duygular öne çıkabilir.

*Hakeza arkadaşlık, dostluk, işbirlikleri adına yine sağlam temeller söz konusu değil ise yol ayrımları gündeme gelirken, yeni başlayan arkadaşlık, dostluk, işbirlikleri sağlam temelli olabilir, derin bağlar kurulabilir.

*Ailevi ilişkilerde herkesin bir şekilde eteklerindeki taşları dökeceği bir dönemdir.

*Açık konuşmalar, hırslı, egosantrik tutumlar ön plana çıkabilir.

*Herkes biraz daha ”ben” derken, uzlaşma sağlamak, orta yolu bulmak güç bir hal alabilir.

*Bireyler her türden ilişkide, hukukta kendi menfi çıkarlarına odaklanabilir, ben merkezli tutumlar sergileyebilir.

*Bu dönemde güven yakalamak, sağduyu, sevgi, şefkat görmek ve göstermek güç bir hal alabilir.

*Saplantıları, bağımlılıkları, takıntıları, yüksek duygu geçişleri olan insanlar için zorlayıcı bir dönemdir. Bilhassa ruhsal, zihinsel sağlık sorunları yaşayan ve duygularını, düşüncelerini dönüştürmekte güçlük çeken kimseler için kriz, tartışma, tansiyonu yüksek gelişmeler bu transit döneminde gündemden düşmeyecektir.

*Öte yandan bu dönem hazlar, zevkler, lüks tüketimi, tensel çekim, tutkular yanlış kararlar almamıza neden olabilir.

*Duygusal, manevi bağlardan ziyade tensel, fiziksel bağları öne çıkaracak, bu yönde ilişkileri gündeme getirecek bir süreç olacaktır.

*Açık konuşmalar, sırların açığa çıkması, gizli saklı olayların gündeme düşmesi gerek bireysel, gerek ülke, gerek kollektif adına bu dönemin vazgeçilmezlerinden olacaktır.

*Kaostan beslenen, negatiften beslenen insanlar bu dönem baş role çıkarken, hassas, duygusal kimseler adına kırılgan, yorucu, hırpalayıcı bir dönem olabilir, dikkat.

*Her türden ilişki, işbirliği, ortaklık, şahsi, kurumsal ilişki adına gizli şeylerin açığa çıktığı, arkada dönen oyunların ifşa olduğu, dönüşümün kaçınılmaz olacağı bir dönemdir.

*Öz güven yakalamakta güçlük çekerken, egosantrik tutumlarla hatalar yapan bireylere dönüşmek söz konusu olacak.

*Yargılayıcı, sorgulayıcı, taraflı, yanlı düşünceler, yargılar öne çıkabilir.

*Tutkulu, hırslı bir dönem olacağı için ”ya hep, ya hiç” diyen insanların sayıları artacak.

*Ya çok sevecek, ya nefret edeceğimiz bu dönem sağduyu, empati kurabilen kuşkusuz ki dönemin kazananı olacak.




Venüs-Akrep transitinde iken öne çıkacak alanlar:
Bankalar, Finans piyasaları, Krediler, Alacak-Borç ödemeleri, Krediler, Sigorta şirketleri, Danışmanlık şirketleri, Yatırımlar, Gayrimenkul alanları ön olana çıkacaktır.



Venüs-Akrep’te iken yapacağı açılar:
17 Eylül 2021 Venüs-Satürn karesi: 23 Eylül 2021 Venüs-Uranüs karşıtlığı:

Tarihleri itibari ile etki alanları ortak çalışacak bu iki açı +- 10 gün kadar çalışacaktır. Bu dönemde kadın cinayetleri, tacizler, sansasyonel, spekülatif olaylar öne çıkacaktır. Yüzleşmeler, gerçekleri görmek, hayal dün yasından çıkmak söz konusu olacağı gibi, saplantılı, takıntılı kimselerin tacizleri, zorba tutumları, baskıcı, manipülatif baskıları gerek bireysel alanlarda, gerek özel ilişkilerimizde, gerek kurumsal işbirliklerinde, gerek devlet yönetimlerinde ön plana çıkacaktır. finans piyasalarında sert geçişleri, değişimleri, kısıtlamaları gündeme getirecek bir dönemdir. Sorgulayıcı, kuşkucu, güven yakalamakta güçlük çekeceğimiz bir dönemdir. Öte yandan bu dönem toplumsal ayaklanmalar, isyanlar, grevler, fanatik tutumlar, fanatik topluluklar, terörize eylemler, baş kaldırılar, devletlerin baskıcı tutumları, yaptırımları öne çıkabilir.

29 Eylül 2021 Venüs-Neptün üçgeni: 1 Ekim 2021 Venüs-Jüpiter karesi: 2 Ekim 2021 Venüs-Plüton altmışlığı:
Yukarıda belirttiğim zorlayıcı etkileri nispeten yumuşatacak, daha rahat iletişimler, ilişkiler kurmamıza vesile olacak, flört etmeyi, sosyalleşmeyi, karşılıklı paylaşımları öne çıkaracak bir dönemdir. Genel anlamda pozitif etkileri olan bu açı kalıplarının etki ettiği +10 günlük bir dönemde mutlaka mantıksal tutumlar sergilemeli, adım atmadan önce iyice denetlemeli ve emin olduktan sonra kararlı bir şekilde ilerlemeye özen göstermeliyiz.


akrep (4).jpg

Venüs-Akrep Transitinin Burçlar adına öne çıkaracağı temalar:

Koç

Finansal değerler, Bankacılık işlemleri, Krediler, Kripto paralar, Borçlar, Ödemeler, Vergi, Nafaka, Sigorta gibi işlemler, Riskli adımlar.

Boğa
Tutku, Cinsellik, Tensel paylaşımlar, Hırslı, Egosantrik tutumlar, Aşk itirafları, Sürpriz başlangıçlar, Ani gelişen işbirlikleri.

İkizler
Psikolojik, Zihinsel dönüşüm, Kronikleşmiş rahatsızlıkların nüksetmesi, Riskli adımlar, Ani gelişen işbirlikleri, Yeni alanlar, Cesurca tutumlar.

Yengeç
Lüks, Lüks tüketimi, Konfor, Keyif, Zevk alanları, Şans oyunları, Kripto paralar, Sürpriz kazançlar, Spiritüel, Astroloji, Psikoloji Danışmanlıkları, Dönüşüm.

Aslan
Aidiyet, Huzur arayışı, Yerleşik düzen, Ev, Ev dekorasyonu, Taşınma, Günlük rutinler, Yatırımlar, Ailevi ilişkiler.

Başak
Akademik kariyer, Eğitim, Online Eğitim, Online işbirlikleri, Spekülatif iletişimler, Dedikodular, Sırların ifşaları, Gizli-Saklı olayların açığa çıkması, İlişkiler, Özel hayatla ilgili önemli gelişmeler.

Terazi
Duygusal, Düşünsel, Zihinsel, Ruhsal dönüşüm, Spiritüel, Astroloji, Psikoloji Danışmanlıkları, Yeni başlangıçlar, İşbirlikleri, Yeni gelir kaynakları, Lüks tüketimi, Konfor alanı, Sağlık, İmaj, Stil ile ilgili yapılacak yenilikler.

Akrep
Parlayacağınız bir dönem sevgili Akrep, Venüs öz burcunuzda seyrederken İmaj, Stil yeniliği, Kişisel gelişim, Şanslar, Fırsatlar, Finansal destekler, Ortaklıklar, İşbirlikleri, Yeni gelir kaynakları, Süregelen projeler ile ilgili tanınırlık, Eş, Partner, Ebeveyn destekleri, Ani başlayan aşklar ön plana çıkacak.

Yay
Sakinlik, Dinginlik, Huzur arayışı, Spiritüel, Astroloji, Psikoloji Danışmanlıkları, Ruhsal, Fiziksel, Zihinsel arınma çalışmaları, Sorun teşkil eden her türlü ilişkide kopmalar, Sürüncemede kalmış ilişkilerin, işbirliklerinin tamamlanması.

Oğlak
Etkinlikler, Organizasyonlar, Seminerler, Davetler, Sunumlar, Toplantılar, İşbirlikleri, Tanınırlık, Ün, Şöhret, Özel hayat adına ani gelişmeler, Sürpriz başlangıçlar.

Kova
Otoriter figürlerden destekler, Kariyer, Eğitim, Finans hayatında dönüşüm ve destekler, Ailevi ilişkilerde yeni bir vizyon, iletişim şekli, Sorunları aşmak adına evrensel destekler, Online çalışmalar ön plana çıkacak.

Balık
Aradığınız, Beklediğiniz fırsatları önünüze getirecek bir dönem. Yeni işbirlikleri, yeni projeler, Süregelen işbirliklerinde, projelerde ivme kazanmak, Finansal destekler, Hayata yeni pencereler açmak, Yeni vizyonlar kazanmak adına şanslar, Sağlık, İmaj, Stil yeniliği.




”Bireysel hayatlarımıza, ülkemize, kainata şans getirecek bir dönem olmasını temenni ederim..”

Sevgiyle,

-Astrolog Seda Turan
 

10 Eylül – 7 Ekim Venüs Akrep burcunda: Öldüren cazibe​


7 Ekim’e kadar mutluluk, güzellik, ilişkiler, yaşamdan keyif alma gezegenimiz Venüs, Akrep burcu seyahatiyle tutkulu, biraz alengirli, yüzeyde olanı değil derinlerdeki duyguları harekete geçiren bir dönemi başlatıyor. İlişkilerde huzurlu ve dengeli davranışlar rafa kalkarken krizler, tartışmalar, yoğun duygular ön plana çıkacak

akrep (1)3.jpg

Venüs Akrep yerleşimi astrolojide zayıf ve zararlı pozisyonda deklare edilse de, aslında zekânın kıvraklığını, neyi isteyip neyi istemediğinizi ifade etmek konusunda müthiş avantajlar sunar. İsteklere ve amaçlara ulaşmak için daha hırslı, kararlı ve nokta atışları yapabilecek cesaret ve akla sahip oluruz.

Akrep burcu krizlerdir ve karşılaştığı krizleri çözümleyerek, deneyim alanını genişleterek var olmaya programlıdır. Duygusal birlikteliklerde cinsellik konusu öne çıkarken, kimi ilişkilerde bağlanma ve sahiplenme vurgusu öne çıkar. Sahip olmakla- ait olmak arasındaki köprü bu dönem iyice belirginleşir. Beklentiler artar, kalıcı olanın peşinden gitmek önem taşır. Uzun süreli ilişkiden kaçanlar yoğun duygu alışverişi sebebiyle partnerinden uzaklaşabilir. Bir tarafın hissettiği ihtirası diğerinin de hissetmesi arzulanır. Kimi zaman zorlayıcı, sevginin nefrete döndüğü ilişki deneyimleri meydana gelebilir.

Kaybetme korkusu, aldatma, aldatılma teması gündeme gelirken, güdüsel davranışlar artacaktır. Şüphe duygusu, abartılı takıntılar, yüzeye çıkan endişeler ve karşımızdakini kontrol etme isteği dedektiflik ruhunu ortaya çıkartabilir.

Gizli ve biraz da tehlikeli olanı merak etmektir Venüs Akrep.. Yasak aşklar ve platonik duygular bu dönem tetiklenebilir. Aşk kadar finansal göstergeler de aynı oranda önemli olurken, eşin, partnerin kaynaklarından yararlanmak, keyif ve zevk için yapılan aşırı harcamalar da gündeme yerleşecektir. Estetik işlemler, önemli ameliyatlar yaptırmak, doğurganlık için tedavi görmek için uygun bir dönemde olmadığımızın altını çizmek gerek.

Eylül ayı içinde Venüs'ün iki görünümü önemli!

16- 17 Eylül Venüs-Satürn kare açısı kendimizi iletişim açısından sıkışmış ve kapalı hissettirebilir, ikili ilişkiler ve maddi konularda tıkanıklarla karşılaştırabilir.

21-25 Eylül Venüs-Uranüs karşıt açısı ise birlikteliklerde sürpriz ayrılıkları, öfkeli çıkışları, elektrikli havayla birlikte sürpriz aşkları ortaya çıkartabilir. Manipülatif ilişkilerde baskıcı tutumdan kaçarak ayrılık kararları alınabilir. Ani başlayan bir aşk hikâyesinin ani bitişi şeklinde de sirayet edebilir. Eski aşklar yeniden alevlenebilir, alevlendi derken birden söne de bilir.

Yani olaylar her an değişebilir.

Nefret, kıskançlık, intikam ve gizli kapaklı işler, şüpheci tavırlar benliğinizi ele geçirebilir, haksız yere kazanç sağlayanların afişe olduğuna tanıklık edebiliriz.

Tıp alanı, özellikle psikiyatri, psikoloji dalları, finans sektörü, kimyagerler, fizikçiler, adli tıp, terapistler için kazanımların artacağı bir dönem olacağını söyleyebiliriz.

Hem kendi gücümüzü farkına varacağımız, hem de güç savaşları yaşayacağımız bir dönemden bahsediyoruz. Sırlarınızı paylaşırken temkinli olun, kime ne anlattığınıza dikkat edin.

Fiziksel sağlığınız kadar ruh sağlığınıza da özen göstermeyi ihmal etmeyin.




Seyran Ataklı​
 
X