Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aminMerhaba ben de bugün oldum. Dondurulmuş bir adet embriyo. İnşallah sizin de benim de , diğer olan kişilerin de tutunur![]()
O zaman tutmuş değil mi sizinkisiBende 11 Eylül de transfer oldum.5.gün embriyo çift. İki gündür artık beynim bir tuhaftı. Evde yaptım gözle görülemeyecek kadar silikti ama gördüm ben. Bugün sabah erkenden de gidip kan verdim. T+5 günümdeyim 15.2 çıktı
5. Denemem, tek embriyom vardı o transfer edildi. Ama transferin ikinci gününden beri adet sancım var geçmiyor o yüzden olumlu düşünemiyorumEvet ya allah büyük, ol derse olacak , embriyolarımızın alacak nefesi varsa olacaksizin ilk denemeniz mi ? Bir de kaç embriyo koyuldu
Maşallah çok güzelBende 11 Eylül de transfer oldum.5.gün embriyo çift. İki gündür artık beynim bir tuhaftı. Evde yaptım gözle görülemeyecek kadar silikti ama gördüm ben. Bugün sabah erkenden de gidip kan verdim. T+5 günümdeyim 15.2 çıktı
Ben bir şey düşünmeye çekiniyorum. Yüce rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin. Benim ilk denemem ama yaşım 37 olmak üzere. Geçen sene evlendim. Evlenmeden önce hayatımda ilk defa adet gecikmesi yaşadım. Dr ilaç verdi ilaçla adet olup test verdim fsh 40 çıkmıştı e2 13 lh 17 . Amh 0.36 Dr menapoza giriyorsun , tüp bebek bile zor demişti. Evlenir evlenmez yumurta toplattık 2 embriyo oluştu. Bakalım inşallah pozitif haberleri alırız inşallah5. Denemem, tek embriyom vardı o transfer edildi. Ama transferin ikinci gününden beri adet sancım var geçmiyor o yüzden olumlu düşünemiyorum
Benim de yaşım 35 ve 9 yıldır bu süreçteyim. Amin Rabbim kucağımıza sağlıklı bebek nasip etsin. Sizin belirti var mıBen bir şey düşünmeye çekiniyorum. Yüce rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin. Benim ilk denemem ama yaşım 37 olmak üzere. Geçen sene evlendim. Evlenmeden önce hayatımda ilk defa adet gecikmesi yaşadım. Dr ilaç verdi ilaçla adet olup test verdim fsh 40 çıkmıştı e2 13 lh 17 . Amh 0.36 Dr menapoza giriyorsun , tüp bebek bile zor demişti. Evlenir evlenmez yumurta toplattık 2 embriyo oluştu. Bakalım inşallah pozitif haberleri alırız inşallah
Allahın izniyle inşallah evetMaşallah çok güzel![]()
Ya çok gençken başlamışsınız sürece. Yine de tüp bebek için genç sayılan bir yaştasınız. Problem neydi doğal olmaması için? Bu arada Bir belirtim yok maalesef. Dün transfer olduğum için mi bilmiyorum. Kabızım, tek sıkıntım oBenim de yaşım 35 ve 9 yıldır bu süreçteyim. Amin Rabbim kucağımıza sağlıklı bebek nasip etsin. Sizin belirti var mı
İnşallah güzel haber alırsınız ben daha başlayacagım inş 2,3 aya başlamayı planlıyorum bakalım nasip.Merhabalar, herkese 10, eylülde transfer oldum, benim gibi olanlarla bekleme süresini paylaşalım dedim![]()
Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de 24 eylül test günüm. İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olurSelam ben de dün transfer oldum inşallah sağlıklı bebislerimiz olurtest gunum 25 Eylül inşaAllah
Sizin dün müydü kusura bakma ben aynı gün olduk sanıyorumYa çok gençken başlamışsınız sürece. Yine de tüp bebek için genç sayılan bir yaştasınız. Problem neydi doğal olmaması için? Bu arada Bir belirtim yok maalesef. Dün transfer olduğum için mi bilmiyorum. Kabızım, tek sıkıntım obir sürü gün kurusu kayısı sıcak su zeytinyağı kefir sonucunda afedersiniz biraz wc ye çıktım az önce ama istemsizce biraz ıkındığım için aşırı tedirgin hissediyorum
1 yıl olmayınca başlanıyor zaten yavaş yavaş muayene kontrol çatlatma aşılama derken tüp bebek.. Açıklanamayan infertilite sorunYa çok gençken başlamışsınız sürece. Yine de tüp bebek için genç sayılan bir yaştasınız. Problem neydi doğal olmaması için? Bu arada Bir belirtim yok maalesef. Dün transfer olduğum için mi bilmiyorum. Kabızım, tek sıkıntım obir sürü gün kurusu kayısı sıcak su zeytinyağı kefir sonucunda afedersiniz biraz wc ye çıktım az önce ama istemsizce biraz ıkındığım için aşırı tedirgin hissediyorum
Asıl siz kusura bakmayın. 10 eylülde transfer olanlar diye başlık atmışsınız ama Biz geldikSizin dün müydü kusura bakma ben aynı gün olduk sanıyorum![]()
Doğal yollardan mı gebelik oluyor sizin, amin çok amin ben de iki kere gebe kaldım biri dış gebelik biri kimyasal oldu, ve tüp bebekle hiç kalamadımİnşallah güzel haber alırsınız ben daha başlayacagım inş 2,3 aya başlamayı planlıyorum bakalım nasip.
Bende 11 yıldır uğras dur 4 düşğk+1 dış gebelik; yaş 38 oldu
Rabbim yardımcımız olsun aminnnn