- 12 Kasım 2024
- 65
- -4
- 1
- Konu Sahibi babyalp123
-
Geç döllenmedir testlerde çıkmıyor olabilir kan testi verin orada net sonuç çıkarAdetim 10 gün geçti 5. Gün bide bugün test yaptım negatif çıktı ama daha önce hiç bu kadar gecikmedi kendimi hiç adet olacak gibi de hissetmiyorum hamile olup testlerde negatif çıkıp kanda çıkan oldu mu aranızda geç döllenme falan olur mu
Pazartesi gideceğim inşallahGeç döllenmedir testlerde çıkmıyor olabilir kan testi verin orada net sonuç çıkar
Ayy ayniyim seninle bugun 5. Gun gecikmesi negatif beklemedeyimAdetim 10 gün geçti 5. Gün bide bugün test yaptım negatif çıktı ama daha önce hiç bu kadar gecikmedi kendimi hiç adet olacak gibi de hissetmiyorum hamile olup testlerde negatif çıkıp kanda çıkan oldu mu aranızda geç döllenme falan olur mu
Bende pazartesine kadar olmazsa kan vermeye gideceğim bakalım ne çıkacakAyy ayniyim seninle bugun 5. Gun gecikmesi negatif beklemedeyim
Ben 11. Günümde yani bugün regl oldum benim umutlar gittiHayirlisi olsun insallah bende acayip uyku hali var baş agrisiyla beraber arada adet olucakmisim gibi kramp var sol kasikta bel agrisida tam diyorum adet oldum galiba tuvalete gidiorum ama bisey yok suan icin test negatif hala gec dölleme olmustur umarim
Benim 6 gun gecikmeden sonra suan cok az kanamam var acik renkli arada bi kramp giriyo gecikmeden sonra yerlesme kanamasi olurmu bilmiyorum adet galiba ama adet olsaydi suan agridan ölüyo olurdum ayy bilmiom yaBen 11. Günümde yani bugün regl oldum benim umutlar gitti
Test yapsaydınızBenim 6 gun gecikmeden sonra suan cok az kanamam var acik renkli arada bi kramp giriyo gecikmeden sonra yerlesme kanamasi olurmu bilmiyorum adet galiba ama adet olsaydi suan agridan ölüyo olurdum ayy bilmiom ya
Adetim 10 gün geçti 5. Gün bide bugün test yaptım negatif çıktı ama daha önce hiç bu kadar gecikmedi kendimi hiç adet olacak gibi de hissetmiyorum hamile olup testlerde negatif çıkıp kanda çıkan oldu mu aranızda geç döllenme falan olur mu
Geç döllenme değilse 2 gün bile geçse belli olur geç döllenmeyse bile 11 gün gecikmeyle belli olur kesinKızlar benimde adet gecikmemin 11.günü bugün hiç bu kadar gecikmezdi rahim filmi de çekildim önceki ay idrar testi yaptım çıkmadı idrarda ne zaman belli olur acaba?
Adet oldunuz mu acaba ? Bende ayni durumdayım merak ettimKızlar benimde adet gecikmemin 11.günü bugün hiç bu kadar gecikmezdi rahim filmi de çekildim önceki ay idrar testi yaptım çıkmadı idrarda ne zaman belli olur acaba?
Benimde şuan öyle sonucunucunuz ne olmuştu merak ettimAyy ayniyim seninle bugun 5. Gun gecikmesi negatif beklemedeyim
Bende bugün tam 1 hafta oldu gecikeli bir sürü test yaptım hep negatif. Bugün ilk idrar da yaptım yine negatif. Hiç.hamile olmak istemiyorum. Ve bu kadar kişi bu ay neden gecikti acaba? İnşallah havadandır. Test falan yaptınız mı?Adetim 10 gün geçti 5. Gün bide bugün test yaptım negatif çıktı ama daha önce hiç bu kadar gecikmedi kendimi hiç adet olacak gibi de hissetmiyorum hamile olup testlerde negatif çıkıp kanda çıkan oldu mu aranızda geç döllenme falan olur mu
Adetim 10 gün geçti 5. Gün bide bugün test yaptım negatif çıktı ama daha önce hiç bu kadar gecikmedi kendimi hiç adet olacak gibi de hissetmiyorum hamile olup testlerde negatif çıkıp kanda çıkan oldu mu aranızda geç döllenme falan olur mu
Adet oldunuz mu acaba?Kızlar benimde adet gecikmemin 11.günü bugün hiç bu kadar gecikmezdi rahim filmi de çekildim önceki ay idrar testi yaptım çıkmadı idrarda ne zaman belli olur acaba?
Evet 3 kere test yapmıştım hepsi negatif çıkmıştı en sok doktora gidecekken gecikmenin 11. Gününde adet oldumBende bugün tam 1 hafta oldu gecikeli bir sürü test yaptım hep negatif. Bugün ilk idrar da yaptım yine negatif. Hiç.hamile olmak istemiyorum. Ve bu kadar kişi bu ay neden gecikti acaba? İnşallah havadandır. Test falan yaptınız mı?
Adet oldunuz mu acaba?
siz adet oldunu mu acabaBende bugün tam 1 hafta oldu gecikeli bir sürü test yaptım hep negatif. Bugün ilk idrar da yaptım yine negatif. Hiç.hamile olmak istemiyorum. Ve bu kadar kişi bu ay neden gecikti acaba? İnşallah havadandır. Test falan yaptınız mı?
Adet oldunuz mu acaba?
adet oldunuz mu acaba gebe misinizKızlar benimde adet gecikmemin 11.günü bugün hiç bu kadar gecikmezdi rahim filmi de çekildim önceki ay idrar testi yaptım çıkmadı idrarda ne zaman belli olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?