• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

4 ay 6 günlük evliyim, evliliğimin başında ilk birleşme olmadı canım acıyordu sonra rahmimde enfeksiyon çıktı bende 5 gün sabah akşam 1000 mg iğne vuruldum. Enfeksiyonum gitti ama vajinismus teşhisi koyuldu 18 Ekim'de vajinismusu yendim. Çok sıkıntılı bir durum yardım isteyen varsa yardımcı olurum.
18 ekimde döngüm başlıyordu 23 24 ekim de doğurganlığım vardı biz döngü zamanı hep birlikte olduk özellikle yumurtlama günüm 31 ekimde kan testi verdim doktorum erken negatif çıkarsa üzülme dedi negatif çıktı.
Sonra meraktan test yaptım negatif çıktı. Adetim gecikti 2. Gün yine negatif çıktı bugün adetim gecikeli 5. Gün normalde bugün adetimin bitmesi lazımdı hem erken hemde kaset 2 tane test yaptım sabahtan ikisi de negatif çıktı ama adrt sancım yok. Midem bulanıyor kusucak gibi değilim ama başım dönüyor acayip de bir gazım var gece gündüz hayatımda ilk defa bu kadar kötü oldum test negatif olduğu halde hamile kalma şansım var mı bilmiyorum acaba geç mi yumurtlamam oldu sonradan mı döllendi emin değilim ama kasıklarım da bir baskı var dolgunluk var ayrıyetten kokusuz şeffaf da bir akıntım var.
Merhabalar.2.5 senelik evliyim tedavi oldum ama başaramadım evde denemeye calışıyorum parmak sokabiliyorum dilatörlerinde 4 boyutunda içime alabiliyorum ama şuan son aşamadayım peniside içime alabilsem herşey normale dönücek tam giriş esnasında com kasılıyor ve panik yapıyorum panik atak hastasıyım başaramıyorum psikologlarada gittim şu 2yılda kullanmadığım ilaç kalmadı kendini sakinleştirmem için nasıl yendiniz yardımcı olur musunuz lütfen

Nasıl yendiniz acaba 2.5yıllık evliyim tedavi oldum ama başaramadım evde denemeye calışıyorum parmak sokabiliyorum dilator seti aldım 4 boyutunda aldım içime ama penise cesaret edemiyorum panik cok yapıyorum ne yapmam lazım
Ay ciddi mi ? Bende çok korkuyordum ilk denemede aha hastayım dedim kendimi çok kastım sıktım ilk deneme başarısız olmadı ama çok kastım bir sonraki denemelerde inan acı sıfır korkulacak acı bile yok gerçekten imşallah yenersiniz

Bakın hanımefendi yaşım sizi ilgilendirmiyor bu bir , cinsel hayat sadece birleşme ile olmuyor bu iki , vücudumuzu çok iyi tanıyoruz bunu bizden iyi bilemezsiniz bu üç , cinsel ilişkiyi üremek için zannetmiyoruz ve kolay hiç zannetmiyoruz bu dört son ve beşinci olarak kocamla alâkalı sorunlarımı buraya yansıtacak biri değilim. Allah'ıma şükürler olsun kocamla çok severek ve sayarak evlendik hiçbir sorunumuz yok. Size şunu da söyleyeyim cuma günü hamile olduğumu öğrendim ve gecesine düşük yaptım. Eşimin ailesinde hep çocuk tedavisi yapıldığı için baştan sorunumuz varsa bilelim dedik o yüzden çocuk işine hemen girdik eğer ki bir anda evlenseydik emin olun bende bir süre istemezdim ama biz 3 yıldır birbirimizin hayatındayız zaten ki yeniden hamile kalırsam guatr hastalığım var tsh yüksek çıktı belki de çocuk bu yüzden tutunamadı yeniden ilaç kullanıcam hamile kalınca da düşün olmaması için progesteron kullanmam lazımmış. Kimse kimsenin işine karışmasın lütfen kocamla sorun yaşarsan arkamda durcak kapı gibi annem babam var bana da çocuğuma da bakar merak etmeyin.
bende senin gibiyim bacım 18 imde evlendim eşim 28 yaşındaydı 4 yıl geçti evleneli hiç gebelik yaşamadım bir sürü tedaviler gördüm halen de tedavi sürecim devam ediyor 4 yılda ölmekten beter oldum bu ilaçlar yüzünden 55 kilo ile tedaviye başladık şu an 75 kilo oldum bizde evlenmeden 1 yıl önce tanıştım yani toplam 5 yıldır beraberiz şu an da ben 22 eşim 32 yaşında çok zor ve çok yorucu bir süreç sana tavsiye hemen çocuk yap ben yılardır her adet olduğumda ağlarım her çocuk sesi duyduğumda yüreğim sızlar kimse kimsenin ne çektiğini bilmez sağlıkla bir an önce nasip etsin allah sana

bende senin gibiyim bacım 18 imde evlendim eşim 28 yaşındaydı 4 yıl geçti evleneli hiç gebelik yaşamadım bir sürü tedaviler gördüm halen de tedavi sürecim devam ediyor 4 yılda ölmekten beter oldum bu ilaçlar yüzünden 55 kilo ile tedaviye başladık şu an 75 kilo oldum bizde evlenmeden 1 yıl önce tanıştım yani toplam 5 yıldır beraberiz şu an da ben 22 eşim 32 yaşında çok zor ve çok yorucu bir süreç sana tavsiye hemen çocuk yap ben yılardır her adet olduğumda ağlarım her çocuk sesi duyduğumda yüreğim sızlar kimse kimsenin ne çektiğini bilmez sağlıkla bir an önce nasip etsin allah sana
Bacım valla zor düşük yaptım içimden düşen o koca şeyi bir ben bilirim yemin ederim o kadar kötüydü ki şimdi yeniden hamile kalır mıyım ne zaman kalırım tedavi ile mi olcak neler neler düşünüyorum beynimi yiyorum düşüktan sonra adet oldum düşünüyorum ne zaman olcak beynimi yiyorum sürekli karşıma bebek şeyleri çıkıyor yavaş yavaş kendimi bitiriyorum sanki çok kafaya taktım nr yapcam bilmiyorum
Allah'ım sana ve isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallah

Bacım valla zor düşük yaptım içimden düşen o koca şeyi bir ben bilirim yemin ederim o kadar kötüydü ki şimdi yeniden hamile kalır mıyım ne zaman kalırım tedavi ile mi olcak neler neler düşünüyorum beynimi yiyorum düşüktan sonra adet oldum düşünüyorum ne zaman olcak beynimi yiyorum sürekli karşıma bebek şeyleri çıkıyor yavaş yavaş kendimi bitiriyorum sanki çok kafaya taktım nr yapcam bilmiyorum
Allah'ım sana ve isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallah
hiç kafana takma canım Allah’ım sana da inşallah en kısa zamanda bir bebek nasip etsin her şey gönlünce olsun kimseye de kulak asma

Back
X