10 gün adet gecikmesi test negatif

babyalp123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
49
-10
1
Adetim 10 gün geçti 5. Gün bide bugün test yaptım negatif çıktı ama daha önce hiç bu kadar gecikmedi kendimi hiç adet olacak gibi de hissetmiyorum hamile olup testlerde negatif çıkıp kanda çıkan oldu mu aranızda geç döllenme falan olur mu

Adetim 10 gün geçti 5. Gün bide bugün test yaptım negatif çıktı ama daha önce hiç bu kadar gecikmedi kendimi hiç adet olacak gibi de hissetmiyorum hamile olup testlerde negatif çıkıp kanda çıkan oldu mu aranızda geç döllenme falan olur mu
Geç döllenmedir testlerde çıkmıyor olabilir kan testi verin orada net sonuç çıkar

Ayy ayniyim seninle bugun 5. Gun gecikmesi negatif beklemedeyim

Hayirlisi olsun insallah bende acayip uyku hali var baş agrisiyla beraber arada adet olucakmisim gibi kramp var sol kasikta bel agrisida tam diyorum adet oldum galiba tuvalete gidiorum ama bisey yok suan icin test negatif hala gec dölleme olmustur umarim ☹️

Bende geç döllenme için. Bir şey soracağım Geç döllenme olunca mesela 1. De olması gereken yumurtlama 7 sinde olduğu için otomatik olarak adette gecikiyor ya o zaman kadın 1. De yumurtlama sanıp ilişki yaşadığında 7sinde olan yumurtlamaya tekrar ilişki olmasa da döllenme olur mu ? Spermler 5-7 gün kadın vücudunda yaşıyormuş ya

Hayirlisi olsun insallah bende acayip uyku hali var baş agrisiyla beraber arada adet olucakmisim gibi kramp var sol kasikta bel agrisida tam diyorum adet oldum galiba tuvalete gidiorum ama bisey yok suan icin test negatif hala gec dölleme olmustur umarim ☹️
Ben 11. Günümde yani bugün regl oldum benim umutlar gitti

Ben 11. Günümde yani bugün regl oldum benim umutlar gitti
Benim 6 gun gecikmeden sonra suan cok az kanamam var acik renkli arada bi kramp giriyo gecikmeden sonra yerlesme kanamasi olurmu bilmiyorum adet galiba ama adet olsaydi suan agridan ölüyo olurdum ayy bilmiom ya ☹️

Back
X