10.GÜN ADET GECİKMESİ? YARDIM KIZLAR!

myblueeyess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar, 29 yaşındayım erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz. 7 mayısta ilişkiden sonra ertesi gün hapı almıştım ve yaklaşık 60 gün adet olmamıştım. Evde test yapmıştım ve negatif çıkmıştı. 29 ağustosta sürtünme ilişkisi yaşadık. Adetim 10 gün gecikti. 6.günde ve 10.günde test yaptım (predictor early) sonuçlarını da sizinle paylaşıyorum. Hala adet olmadım. Aranızda böyle durum yaşayan var mı?

son adet tarihim: 17 ağustos

Eklentiler

• IMG_5819.webp
    IMG_5819.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5818.webp
    IMG_5818.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar, 29 yaşındayım erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz. 7 mayısta ilişkiden sonra ertesi gün hapı almıştım ve yaklaşık 60 gün adet olmamıştım. Evde test yapmıştım ve negatif çıkmıştı. 29 ağustosta sürtünme ilişkisi yaşadık. Adetim 10 gün gecikti. 6.günde ve 10.günde test yaptım (predictor early) sonuçlarını da sizinle paylaşıyorum. Hala adet olmadım. Aranızda böyle durum yaşayan var mı?

test negatif

farklı bir test markası dene istersen. ama 10 gün geçtiyse teste gerek yok doktor kontrolüne gidersen tam sonuç alırsın belli olur

Sürtünmeyle de senin orgazm olmanla birlikte spermler veya zevk suyu temas edebilir korkuyorsan yapma canım stres

Evet prezervatif takması lazımdı o an böyle gelişti ama yinede stres oldum :(
Predictor early ile yaptım 2 kez hemde
sürtünmeyle olabileceğini sanmıyorum hatta başka testide boşver doktora git direk ultrasonla baksın ve sürtünmeyle olup olmama ihtimalinide sor. senin için sıkıntı olabilecek bir konu değil ise kendini strese sokma 🙏

haber ver olursan regl olma belirtilerin ne senin genelde? şu an var mı o belirtiler ?
Normalde hemen döngümde olurum ama 7 mayısta ertesi gün hapı alınca bütün döngüm bozuldu. 2 ay adet görmedim. Acaba yaşadığım hala ertesi gün hapı etkisi mi? 10.gün gecikmem de test negatif çünkü

Normalde hemen döngümde olurum ama 7 mayısta ertesi gün hapı alınca bütün döngüm bozuldu. 2 ay adet görmedim. Acaba yaşadığım hala ertesi gün hapı etkisi mi? 10.gün gecikmem de test negatif çünkü
Mayıs ayında alınan ertesi gün hapının doğrudan eylül ayında adet gecikmesine neden olması beklenmez. Ertesi gün hapı, kullanıldığı dönemde adet zamanını öne çekebilir veya geciktirebilir; ancak aylar sonra ortaya çıkan 10 günlük gecikmeyi tek başına açıklaması beklenmez.

Sürtünmeyle hamilelik mümkün mü?
İç çamaşırı varken sürtünme olduysa: Gebelik ihtimali son derece düşüktür.
Çıplak genital temas olduysa: Vajina girişine taze meni bulaşması durumunda gebelik ihtimali vardır; boşalma olmasa bile risk tamamen sıfır denemez.
Penis vajinaya girmediyse ve meni vajina girişine ulaşmadıysa: Gebelik beklenmez.

Negatif test ne kadar güvenilir?
Adet gecikmesi 10 güne ulaştıysa ve test doğru yapıldıysa, negatif sonuç gebelik ihtimalini azaltır. Ancak test, son sürtünmeden en az 21 gün sonra yapıldıysa daha güvenilirdir. 
Adet hâlâ başlamazsa birkaç gün sonra testi tekrarlaması; ikinci test de negatif olduğu hâlde adet gelmezse kadın doğum uzmanına başvurması uygun

buyur aşkım yapay zeka böyle dedi

Mayıs ayında alınan ertesi gün hapının doğrudan eylül ayında adet gecikmesine neden olması beklenmez. Ertesi gün hapı, kullanıldığı dönemde adet zamanını öne çekebilir veya geciktirebilir; ancak aylar sonra ortaya çıkan 10 günlük gecikmeyi tek başına açıklaması beklenmez.

Sürtünmeyle hamilelik mümkün mü?
İç çamaşırı varken sürtünme olduysa: Gebelik ihtimali son derece düşüktür.
Çıplak genital temas olduysa: Vajina girişine taze meni bulaşması durumunda gebelik ihtimali vardır; boşalma olmasa bile risk tamamen sıfır denemez.
Penis vajinaya girmediyse ve meni vajina girişine ulaşmadıysa: Gebelik beklenmez.

Negatif test ne kadar güvenilir?
Adet gecikmesi 10 güne ulaştıysa ve test doğru yapıldıysa, negatif sonuç gebelik ihtimalini azaltır. Ancak test, son sürtünmeden en az 21 gün sonra yapıldıysa daha güvenilirdir. 
Adet hâlâ başlamazsa birkaç gün sonra testi tekrarlaması; ikinci test de negatif olduğu hâlde adet gelmezse kadın doğum uzmanına başvurması uygun

buyur aşkım yapay zeka böyle dedi

Aynen canımm bende sordum yapay zekaya temastan 23.gün sonra yaptım hemde negatif geldi. 1 hafta içerisinde hala olmazsam kadın doğuma gideceğim bakalım..

negatif test

Back
X