merhaba arkadaşlar en son adetim 21 temmuz 2016 zaten 4 gün sürüyor bitti flan,korunmuyoruzda biz. Eşimde varikosel var, adetime 2 hafta varken migde bulantısı baş dönmesi ve aşırı yogun halsizlik yaşadım öyle ki, yerden bi şey almaya egilsem sırtımdan soguk soguk terler boşaldı. 1 ay boyunca hep ya acil ya hastahane ne eşimle ne evimle ilgilenemez hale geldim. Defalarca doktora gittim sürekli hamilelik testi yaptılar negatif. Ve hep saçma sapan doktorlara denk geldim.. Anneme hamilelik şüphesi varmış dedigimde bana çok kızdı saçmalama daha yaşın kaç isteme flan, sonra yanıma geldi 1 hafta sonra baktı sen hamilesin diye tutturdu o sıra negatifti testim. Eşimin teyzesi hamilesin dedi biranda ya aklınıza gelebilecek herkes,eşim heveslendi ümitlendi sonra yine doktora gittik negatif bir gün eşim dişardayken lavoboya gittim pembe bir leke ana regl oluyorum ben dedim anneme söyledim eşime söyledim eşim baya çöktü. Neyse ped taktım sabah kalktım tertemiz peçeteye pembe geliyor ama yok pedde akşam baktım hafif birşeyler var hah dedim ertesi gün yine yok akşama dogru yine var derken böyle böyle 4 gün geçti doktora gittim alttan baktı polikist over dedi ondan önceki doktorda 7 cm kist demişti ama en son gittigim doktor kist yok dedi bu var dedi bugünde ablam 10 gün geçmiş bi yap dedi bi ümit yaptım negatif diyerek ablamı aradım attım fotoyu kız bu silik çıkmış pozitif olabilir dedi ben göremedim ama flan dedim eşim baktı var. Gibi dedi ama benim artık inancım halim kalmadı ne kan testi yapacak ne başka bide polikist over var diyen doktor çocuk olmaz zor olur diyince eşimdede varikosel var olunca ben iyice kısırım diye gezmeye başladım moralim sıfır sizce o çizgi var mı ? Yada görünmüyor mu bence yok ama sizce ?