Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. gün kanda baktıran yok mu?
benim değerim çok düşükk olmadı biliyorum ama böyle beklemek de ömrümden ömür götürüyo keşke 0 çıksaydı da ağlayıp zırlayıpp sussaydım şimdi hem ağlıyorum hem pazartesi ağlıyıcam
canım benim kendine bu kadar stres yapma lütfen beterin beteri var.ben hamileleğimi sevindiğimle kalmıştım onun kalp etışlarını duymaya gittiğimde bebeğimin olmadığını yaşamadığını söyledi doktorum.2 hafat kalbi atsın die dua ettim. ama olmadı. bebeğimin %90 sakat olduğunu öğrendim sonra. göz göre göre bebeğimi aldırmaya gittim.hepsini 2 ayda yaşadım ben sevinç hüzün acı gözyaşı.allahım neden ben die isyan ettiğim günler oldu. sonra tövbe ettim. çünkü ne gelirse allahtan. o herşeyin en hayırlısı bilir. diyeceğim oki arkadaşım allhım gönlüne göre versin. dilerim bebeğin seninledir değerin katlar. ama olmazsada hiçbirşeyin sonu değil.bak inasanlara bu klüpde 9 kere denemiş insanlar var. bebeğini 8 9 aylıkken kaybedenler... şükret allaha allahım ne gelirse senden de....
rabbim yar ve yardımcın olsun...
saol canım haklısın söylediklerinin hepsinde ama gel de şuan bunu göönlüme anlat.. elbet atlatıcam ama üzülmemek elden gelmiyor
seni çok iyi anlıyorum hemde çok iyi. 1 hafta deli gibi ağladım...hiç susmadan yemeden içmeden ama bak hayat devam ediyor işte..demem oki kendine ettiğinle kalırsın...belki seninledir bilemeyiz..o yüzden üzme knedini en azından şimdilik:teselli:
elimde değil ki tutamıyorum gözyaşlarımı...