• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda en erken beta hcg

Evet işe almazlar diye düşünüyorum😭😭
Merhaba,
bazı firmalar aile kurma desteğini 3 ay ile başlatıyor ( yani deneme süresinde hamileyim derseniz fesih yapıyorlar ) üç ay sonrasında zaten gebelik bildirimi yaparsanız işten çıkarma olmaz. Bu 1-2-3-6 ay da olabilir. Eğer hamileyseniz 1 ay deneme süresi bile olsa dr un verecegi gebelik bildiriminde işe başlamadan once hamile olduğunuz yazacaktır ve haklı fesih olacaktır. Bilginize.
Bu arada insallah gebesinizdir ve saglıkla kucaginiza alırsınız.

Sadece dünkü kan değeri üzerinden konuştu yarın gel sabah kan ver dedi karindan bakmadı bile
hiç moralini bozma bence başka doktora git bi değer üzerinden böyle konusması yanlış hamilelikte moral çok önemli inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza .

Kızlar hamileyimm 🥹🥹💛 umarım hersey normaldir . 21 günde deger bu kadar çıkar mı bildiklerinizi anlatirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20250523_070450_e-Nabz.webp
    Screenshot_20250523_070450_e-Nabz.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 119
Kimyasal gebelik oldu canım kendi kendine değerler düşmeye başlıyormus
Canım benim çok geçmiş olsun Allah'ım iyi günde sana tekrardan en sağlıklı şekilde gebelikler yaşamayı nasip etsin ümidini kaybetme Ben de 5 ay sonra tekrar denedim sakın üzülme . Kimyasal gebelik de yatış veriyorlar mı ya da herhangi bir iğne ya da ilaç veriyorlar mı Sadece değerin düşmesini mi bekliyorlar canım

Sadece değerler dusuyor yatış yok kendine kendine değer 0 olması gerekiyor onu bekliyorlar ilaçsız ilerliyormus küçük olduğu için benim 2 yada 3 haftaliktı benim

Sadece değerler dusuyor yatış yok kendine kendine değer 0 olması gerekiyor onu bekliyorlar ilaçsız ilerliyormus küçük olduğu için benim 2 yada 3 hastalıktır benim
Hmm anladım hayatım buna da şükür dış gebelik değilmiş allahtan ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir öyle bir acı çekmemiştim daha önce bunu yaşamayacağına sevindim geçmiş olsun tekrardan

Sizin tam sınırda çıkmış gebelik olabilir de olmayabilir de . 2 gün sonra tekrar edin kan testini sonra duruma göre ilaçi kullanır yada kullanmassinz.
Canım merhaba 21 Mayıs'ta Ben kan vermiştim kan sonucum böyle Sence nasıl 28'inde doktor randevum var Ona gideceğim ama iyi mi kötü mü Emin olamadım

Eklentiler

• Screenshot_20250523_070450_e-Nabz.webp
    Screenshot_20250523_070450_e-Nabz.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 82
Canım merhaba 21 Mayıs'ta Ben kan vermiştim kan sonucum böyle Sence nasıl 28'inde doktor randevum var Ona gideceğim ama iyi mi kötü mü Emin olamadım
Son adet tarihin nedir acaba. Güzel bir değer gibi görünüyor

Canım benim çok geçmiş olsun Allah'ım iyi günde sana tekrardan en sağlıklı şekilde gebelikler yaşamayı nasip etsin ümidini kaybetme Ben de 5 ay sonra tekrar denedim sakın üzülme . Kimyasal gebelik de yatış veriyorlar mı ya da herhangi bir iğne ya da ilaç veriyorlar mı Sadece değerin düşmesini mi bekliyorlar canım
Merhaba dış gebelik denildi bana mtx iğnesi denildi bugün olacağım ama değerim 103 88 arası gidip geliyor yan etkilerinden korkuyorum iğnenin hücre olarak kalmış atılmamış regl de oldum 1.5 haftadır devam ediyor

Back
X