10.gün beta ve progesteron sonucum

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
merhaba transferden sonra 10 günüm . Test günüm bugundu . 2 embrıyo transfer edıldı
Beta hcg; 401
Progesteron ; 8,60
Progesteron degerım nasıl sızce cokmu dusuk?

Öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz. Bhcg değeriniz düzenli arttıkça progesteron değerinizde artacaktır,ama yinede hap iğne ve jel düzenli kullanmalısınız riske atmayın

Dondurulmuş transferi oldun galiba normal bence o progesteron degeri. Taze transferde yüksek çikiyor galiba. Doktoruna sor yinede. Çogu doktor progesteron takibi yapmaz transfer sonrasi onun icin cok kimsenin fikri yoktur.

Bayanlar bende adetliyken hamile olduğumu öğrendim bhcg artısı güzel ama progesteronum cokkk düşük 0.1 ama beta artışım güzel ilk 13.5 la öğrendim 2 gün sonra 57 1 gün sonra 100 olmustu yarın bi daha vericem kan progesteronun bu kadar düşük olması ne derece tehlike arz eder ? :(

merhaba transferden sonra 10 günüm . Test günüm bugundu . 2 embrıyo transfer edıldı
Beta hcg; 401
Progesteron ; 8,60
Progesteron degerım nasıl sızce cokmu dusuk?
Çok sevindim geçen sefer bendede öyleydi internetten okudum progesteron hormonu artması için neler yenilmeli diye kabak çegirdegi ye işallah herşey güzel olucak.Bende transfer oldum beklemedeyim bugün 8. Günüm dondurulmuş 2 tane 2. Gün.belirtilerin oldumu bu süreçte????

Bayanlar bende adetliyken hamile olduğumu öğrendim bhcg artısı güzel ama progesteronum cokkk düşük 0.1 ama beta artışım güzel ilk 13.5 la öğrendim 2 gün sonra 57 1 gün sonra 100 olmustu yarın bi daha vericem kan progesteronun bu kadar düşük olması ne derece tehlike arz eder ? :KK43:
Adetliyken derken cnn nasıl yani

Canım bildiğin günümde adet oldum ama meğerse kimyasal gebelikmiş ☹️☹️
Hm ya bende bu ay farklı 1 2 gün adet görüp kesildim daha sonra 20 gün sonra günüm gelmeden yine adet oldum buda 3 4 gün anca sürdü normalde 6. gün biter anlamadım neler oldu sende oyle yazınca acaba mi dedim bi an

Hm ya bende bu ay farklı 1 2 gün adet görüp kesildim daha sonra 20 gün sonra günüm gelmeden yine adet oldum buda 3 4 gün anca sürdü normalde 6. gün biter anlamadım neler oldu sende oyle yazınca acaba mi dedim bi an
Ben kimyasaldan önceki ay adetim cok kısa sürdü 3. Gün falan nerdeyse kesildi o ay hamile kaldım düşünüyorsan değerlendir bence

Yaaa vücut hamilelige mi hazırlığı dersin kendini.. düşünmem mi bebek tedavisi için uğraşıyorum hadi inşallah
Yani benim öyle oldu genelde öyle derler yani insallah öyle olur bende kimyasalın üstüne hamile kalırım diye düşünüyordum ama kalmadım adet oldum hatta idrar testinde çift çizgi çıkmasına ragmen sonra lan verdim 0

Arkadaşlar merhaba benimde bugün 10.gunum beta 305cikti cok şükür pozitif ben transferden sonra estrofem kullandim devam edileceğini zannedip bugüne kadar kullandım meger reçetede yazmıyormus sorun olur mu korkuyorum kan sonucunu etkilememistir değil mi?

Arkadaşlar merhaba benimde bugün 10.gunum beta 305cikti cok şükür pozitif ben transferden sonra estrofem kullandim devam edileceğini zannedip bugüne kadar kullandım meger reçetede yazmıyormus sorun olur mu korkuyorum kan sonucunu etkilememistir değil mi?
Estrofem östrojen içerir cabım hcg içermez. İçini ferah tut değerin gayet güzel. Hayırlı olsun tebrikler

Back
X