- 16 Ekim 2024
- 1.797
- 1.163
- 53
- 36
Evet canım haklısın1 tane tutacak mı diye korkarkenallahım üçüz isterim ama erken doğum küvez ve kayıplardan çok korkuyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım haklısın1 tane tutacak mı diye korkarkenallahım üçüz isterim ama erken doğum küvez ve kayıplardan çok korkuyorummm
Evet canımmm sağlıkla olsunnn önemli değil kese görülsün de öyle belli olurEvet canım haklısınhayırlısıyla sağlıkla doğsun da nasip bakalım ikiz olur gibi ama betayla alakası yok diyorlar da çoğunda yüksek çıkıyor istisnalar olsa da
![]()
Evet canım inşallahEvet canımmm sağlıkla olsunnn önemli değil kese görülsün de öyle belli olur![]()
Bugün de böyle çıktı sonucum. 2 gün önce 1018 di
Ya hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Allah benim de 10. Gün 378 12. Gün 636 çıktı moralimi bozmayayım değil miEvet yükselişte saçmaydı
14 Aralık 246
16 Aralık 325
18 Aralık 640
19 Aralık 699
Gayet iyi hiç moral bozmayın masallahsaglicakla gelsin 2 gün sonra ayni yerde tekrar verin doktorunuz da demiştir zatenYa hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Allah benim de 10. Gün 378 12. Gün 636 çıktı moralimi bozmayayım değil mi
Evet şşmdi hemşireler ulaştı aynen sizin dediğinizi dedilerGayet iyi hiç moral bozmayın masallahsaglicakla gelsin 2 gün sonra ayni yerde tekrar verin doktorunuz da demiştir zaten
Hayır güzel artmış sizinki de .Ya hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Allah benim de 10. Gün 378 12. Gün 636 çıktı moralimi bozmayayım değil mi
MaşallahHayır güzel artmış sizinki de .
Elhamdülillah ben aldım kucağımdalar